Λαβράκι οικονομικού σκανδάλου του Θεοδωράκη έβγαλε ο Καμμένος?


Οσμή μεγάλου επιχειρηματικού σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον Σταύρο Θεοδωράκη του Ποταμιού, μετά την μήνυση που κατέθεσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Η μήνυση αφορούσε συκοφαντικούς ισχυρισμούς ακροδεξιών κύκλων που είχε αναδημοσιεύσει δημοσιογράφος του Protagon ως πρωτογενές υλικό, παρά το ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί έχουν χαρακτηριστεί ως συκοφαντικοί με τελεσιδικες αποφάσεις.
Η ανακοίνωση όμως του Ποταμιού που εκδόθηκε πριν από λίγο, γεννά τεράστια ερωτηματικά που πιθανόν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη μεγάλου οικονομικού σκανδάλου.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:.....
Πληροφορούμε τον Υπουργό Άμυνας ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει πάψει να είναι μέτοχος στο Protagon από την Άνοιξη του 2014. Ελπίζουμε ότι τα ζητήματα του υπουργείου Αμύνης τα αντιμετωπίζει ο κ. Καμμένος με λιγότερη προχειρότητα απ΄ότι τον καταλαμβάνει στο κυνήγι των αντιπάλων του. Σε κάθε περίπτωση βέβαια εμείς θα είμαστε παρόντες στο δικαστήριο για την υπεράσπιση  της δημοσιογραφίας και της ελευθερίας της έκφρασης.
Από το Γραφείο Τύπου
Το Ποτάμι
Πούλησε λοιπόν ο κύριος Θεοδωράκης;
Θα το δούμε σε λίγο.
olympia

Σχόλια

  1. «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΟΥ DEFENCENET

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

    (ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΟΥ DEFENCENET)
    ===============================
    http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/02/defencenet_7.html

    Του Δημήτρη Σωτηρόπουλου
    Είναι πραγματικά απίστευτη η ικανότητα κάποιων να κάνουν το άσπρο μαύρο και να προπαγανδίζουν με τόσο θράσος, ώστε να νομίζει κανείς πως είτε δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, είτε θεωρούν εντελώς ηλίθιους όσους τους διαβάζουν / ακούνε / βλέπουν.

    Θέλουν οι Βούλγαροι να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει...!
    Με αφορμή λοιπόν την αποκάλυψη για ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της "υπερπατριωτικής" και "αμυντικής" ιστοσελίδας Defencenet, ήρθε στην επιφάνεια για μια ακόμα φορά όλος αυτός ο γνωστός οχετός / συρφετός της παραπληροφόρησης, που χαρακτηρίζει πανεύκολα προδότες και ανθέλληνες όσους δεν είναι μαζί τους, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ, αν...τρώνε από το ίδιο πιάτο!!!
    Μερικοί μάλιστα, αμφισβήτησαν την εγκυρότητα της είδησης περί Βούλγαρων ιδιοκτητών.
    ΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ!
    Διερευνήσαμε περισσότερο το θέμα και ανακαλύψαμε πως ο κύριος λόγος της βουλγαρικής ιδιοκτησίας είναι Η ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ λόγω...οικονομικών προβλημάτων, όπως μας είπαν άνθρωποι που "γνωρίζουν"!
    Δηλαδή, για να το κάνουμε λιανά: Κάποιοι που αυτοπλασάρονται ως "υπερπατριώτες", κάνουν ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, προκειμένου να μην πληρώσουν φόρους στο ελληνικό κράτος!!!
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ...ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΥΣ!!!
    Και καλά αυτοί, βρίσκουν και τα κάνουν: Οι κοροϊδάρες που τους υποστηρίζουν, δεν καταλαβαίνουν πως τους δουλεύουν αγρίως;;;
    Φυσικά και το καταλαβαίνουν! Απλά, όπως είπαμε, η εν λόγω ιστοσελίδα - καθώς και άλλες - έχει αναλάβει εργολαβία την υποστήριξη / προώθηση συγκεκριμένου κόμματος, οπότε δεν πειράζουν (τα πρόβατα) ούτε οι Βούλγαροι ιδιοκτήτες, ούτε Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ σε βάρος της Ελλάδας!!!
    Γι' αυτό και λέμε πως στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις: Δηλώνεις υπερπατριώτης; Είσαι, αν εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα, ανεξαρτήτως των «πιστεύω» σου, της νομιμότητας, της αντιστοιχίας λόγων και πράξεων κλπ.
    Φανταστείτε για παράδειγμα, η ιστοσελίδα ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ που κάνει αγώνα (και) εναντίον των Παπικών και του Οικουμενισμού, να χρηματοδοτείτο από το ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!!
    Δεν θα έπρεπε το λιγότερο να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο που μας παρακολουθεί; ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ;;;
    Είπαμε όμως: Λέξεις όπως αρετή, τιμιότητα, ανδρισμός, ήθος, συνέπεια κλπ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ σε όσους ανερυθρίαστα μοιράζουν "πιστοποιητικά πατριωτισμού" και άλλων...-ισμών!
    Στην Ελλάδα, είσαι ό,τι δηλώσεις: Ακόμα και..."Έλληνας" Made in Bulgaria...!
    Υ.Γ. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ...!
    Υ.Γ. 2 Κατά τ'άλλα, η πώληση των Μαρινών στους Τούρκους τους "μάρανε", τους "πατριώτες"...!

    Αναρτήθηκε από Christos Alexopoulos στις 9:20:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου