Σταθακης για ΒΗΜΑ: “Μήπως θέλουν κάτι;”



 Αιχμές και υπόνοιες για σκοπιμότητα πίσω από δημοσιεύματα σχετικά με το το ΕΣΠΑ αφήνει ο υπουργός Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης μέσω twitter..
 Με το σταγονόμετρο η αλήθεια στο @tovimagr. 
Άγνωστη έννοια η διασταύρωση της είδησης.
Αιχμές και υπόνοιες για σκοπιμότητα πίσω από δημοσιεύματα σχετικά με το το ΕΣΠΑ αφήνει ο υπουργός Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης μέσω twitter Με το σταγονόμετρο η αλήθεια στο @tovimagr. Άγνωστη έννοια η διασταύρωση της είδησης. Χωρίς λογική και ειρμό (cont) http://t.co/6oNTJOXJ8X — Γιώργος Σταθάκης (@g_stathakis) March 21, 2015

Διαβάστε περισσότερα:

 http://papaioannou-giannis.net/wp-content/uploads/2015/03/twitlonger_com_show_n_1slato9.png
twitlonger_com_show_n_1slato9Αιχμές και υπόνοιες για σκοπιμότητα πίσω από δημοσιεύματα σχετικά με το το ΕΣΠΑ αφήνει ο υπουργός Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης μέσω twitter Με το σταγονόμετρο η αλήθεια στο @tovimagr. Άγνωστη έννοια η διασταύρωση της είδησης. Χωρίς λογική και ειρμό (cont) http://t.co/6oNTJOXJ8X — Γιώργος Σταθάκης (@g_stathakis) March 21, 2015

Διαβάστε περισσότερα:

Σχόλια

  1. Στρατηγική...Μαυρογιαλούρου ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και υπόσχεται προσλήψεις

    Την αποκατάσταση όλων των συμβασιούχων που κάλυπταν πάγιες ανάγκες στο Δημόσιο, εξήγγειλε στη συνέντευξή του στο Ράδιο 9 ο Γ.
    Την αποκατάσταση όλων των συμβασιούχων που κάλυπταν πάγιες ανάγκες στο Δημόσιο, εξήγγειλε στη συνέντευξή του στο Ράδιο 9 ο Γ. Σταθάκης εκ μέρους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Να φανταστούμε ότι οι συμβασιούχοι είναι 50-60 χιλιάδες οι οποίοι θα πάρουν διαβατήριο για το δημόσιο, θα γίνουν μόνιμοι και θα παίρνουν τουλάχιστον χίλια ευρώ το μήνα.

    Αν ήμουν ψηφοφόρος που δεν ήξερε τι να ρίξει στις κάλπες, και ήμουν και συμβασιούχος που δεν είχε δουλειά, σίγουρα θα ψήφιζα τον Τσίπρα. Κάπως έτσι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. βγαίνει πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις και διεκδικεί με αξιώσεις την κυβέρνηση.

    Όπως ακριβώς έκανε δηλαδή και ο Μαυρογιαλούρος. Έταζε παντού κι έπαιρνε ψήφους, όμως από έργα τίποτε.

    Πιστεύει λοιπόν κανείς ότι θα μπορέσουν να μονιμοποιηθούν τόσες χιλιάδες συμβασιούχοι; Από πού θα πληρωθούν με τα ταμεία άδεια; Θα μας δανείζουν οι ξένοι για να πληρώνουμε το τεράστιο κράτος;

    Διότι απ’ ότι γνωρίζουμε το ελληνικό δημόσιο είναι τεράστιο και δεν πάσχει από έλλειψη κόσμου αλλά από έλλειψη χρημάτων και οργάνωσης. Προφανώς ο κ. Τσίπρας ψαρεύει στα θολά νερά της ανεργίας που μαστίζει την ελληνική κοινωνία.

    Θέσεις εργασίας, όμως, δε βρίσκεις μεγαλώνοντας το δημόσιο αλλά δημιουργώντας ανάπτυξη. Κι απ’ ότι γνωρίζουμε το δημόσιο δεν παράγει έργο, αντίθετα παράγει γραφειοκρατία.

    Άραγε ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι φτιάχνοντας ένα γραφειοκρατικό κράτος θα κυβερνήσει όπως έκαναν οι Σοβιετικοί;

    Από την άλλη, μήπως να προτείνει και ο Σαμαράς την πρόσληψη 1 εκατ. Ελλήνων έτσι για να κάνει ρελάνς;

    Σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ. Αριστερό κόμμα που έπρεπε να συμβάλει στην ανακούφιση των φτωχών μέσω της ανάπτυξης, το μόνο που κάνει είναι να τάζει σε δημόσιους υπαλλήλους...

    26/05/2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου