Κοππά: «Εξαιρετικός ο Τσίπρας. Αφήστε τους μικρόψυχους στις μικροψυχίες»


 Κοππά: «Εξαιρετικός ο Τσίπρας. Αφήστε τους μικρόψυχους στις μικροψυχίες»


 Η Μαριλένα Κοππά, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, εξέφρασε τη στήριξή της στον Πρωθυπουργος Αλέξη Τσίπρα και στα όσα είπε στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την Άνγκελα Μέρκελ.

Παράλληλα, χαρακτήρισε μικρόψυχους, όσους κρίνουν αρνητικά τον έλληνα Πρωθυπουργό: «Εξαιρετικός Τσίπρας στη συνέντευξη τύπου. Αφηστε τους μικρόψυχους στις μικροψυχίες…» έγραψε συγκεκριμένα. 

Σημειώνεται ότι η Μαριλένα Κοππά διετέλεσε επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τον Ιούλιο του 2011 έως το Μάρτιο του 2013, ενώ στις τελευταίες ευρωεκλογές ήταν υποψήφια με τη ΔΗΜΑΡ.

ΤΑ ΝΕΑ
Κοππά: «Εξαιρετικός ο Τσίπρας. Αφήστε τους μικρόψυχους στις μικροψυχίες» Η Μαριλένα Κοππά, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, εξέφρασε τη στήριξή της στον Πρωθυπουργος Αλέξη Τσίπρα και στα όσα είπε στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την Άνγκελα Μέρκελ. Παράλληλα, χαρακτήρισε μικρόψυχους, όσους κρίνουν αρνητικά τον έλληνα Πρωθυπουργό: «Εξαιρετικός Τσίπρας στη συνέντευξη τύπου. Αφηστε τους μικρόψυχους στις μικροψυχίες…» έγραψε συγκεκριμένα. Σημειώνεται ότι η Μαριλένα Κοππά διετέλεσε επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τον Ιούλιο του 2011 έως το Μάρτιο του 2013, ενώ στις τελευταίες ευρωεκλογές ήταν υποψήφια με τη ΔΗΜΑΡ. ΤΑ ΝΕΑ

Διαβάστε περισσότερα:

Σχόλια

  1. Πολύ κατώτερη των περιστάσεων
    ======================
    αποδείχθηκε η κυβέρνηση Τσίπρα, διαψεύδοντας τις ελπίδες ελλήνων και ξένων αριστερών που επένδυσαν σε αυτήν. Πάγωσε τον ελληνικό λαό που μετεκλογικά συμπαρατάχθηκε μαζί της σε πρωτοφανή ποσοστά που υπερέβαιναν το 80% (!), όσο την έβλεπε να συγκρούεται με τους Γερμανούς.

    Από εδώ και πέρα, κανένας Έλληνας ή ξένος, εκτός από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσδοκούν προσωπικά οφέλη, δεν έχει πλέον λόγο να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις υποστήριξης της κυβέρνησης Τσίπρα, από τη στιγμή που υπέκυψε στους Γερμανούς. «Ο σκοπός της παράτασης είναι η επιτυχής ολοκλήρωση της αξιολόγησης βάσει των συνθηκών στην τρέχουσα συμφωνία» αναφέρει το κοινό ανακοινωθέν και συνεχίζει:

    «Οι ελληνικές αρχές θα παρουσιάσουν μια πρώτη λίστα με μέτρα μεταρρυθμίσεων με βάση την τρέχουσα συμφωνία έως το τέλος της Δευτέρας 23 Φεβρουαρίου. Οι θεσμοί (σ.σ.: εννοούν την Κομισιόν, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ) θα παράσχουν μια πρώτη άποψη για το εάν αυτή είναι ικανοποιητικά κατανοητή ώστε να αποτελέσει ένα έγκυρο σημείο έναρξης για την επιτυχή κατάληξη της αξιολόγησης.

    Η λίστα θα συγκεκριμενοποιηθεί περαιτέρω και εν συνεχεία θα συμφωνηθεί με τους θεσμούς έως το τέλος του Απριλίου. Μόνο η έγκριση των συμπερασμάτων της αξιολόγησης για τη διευρυμένη συμφωνία από τους θεσμούς θα επιτρέψει με τη σειρά της την όποια εκταμίευση της δόσης του τρέχοντος προγράμματος του EFSF και τη μεταβίβαση του SMΡ κερδών του 2014. Και τα δύο και πάλι υπόκεινται σε έγκριση από το Γιούρογκρουπ» υπογραμμίζει το κοινό ανακοινωθέν.

    Λεφτά δηλαδή η κυβέρνηση του Τσίπρα θα πάρει από Μάη και βάλε – κι αυτό μόνο αν συναινέσουν οι Γερμανοί! Έτσι είναι: το αγκιστρωμένο ψάρι δεν χρειάζεται ούτε καν δόλωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου