Τρείς μήνες απλήρωτοι οι υπάλληλοι της ΝΔ αλλά οι κολλητοί του Σαμαρά πληρώνονται κανονικά..




 Η μια μετά την άλλη οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η σαμαρική ΝΔ χάνει το ένα μετά το άλλο τα ερείσματά της στην κοινωνία μειώνοντας δραματικά τα ποσοστά της.

Ωστόσο εκείνο που δεν φανταζόταν ποτέ κανείς είναι ότι ο υπό προθεσμία αρχηγός της ΝΔ θα έκανε αντιπάλους του και τους υπαλλήλους της ΝΔ (καλαματιανούς και μη).

Οι υπάλληλοι της ΝΔ πνέουν μένεα εναντίον του κ. Σαμαρά όχι τόσο γιατί δεν έχουν πληρωθεί εδώ και τρεις μήνες, αλλά κυρίως γιατί γίνονται επιλεκτικές πληρωμές «φίλων» συνεργατών και προμηθευτών.

Έτσι ενώ οι υποσχέσεις για πληρωμή διαδέχονται η μία την άλλη με τελευταία ότι οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν την Δευτέρα έναν από τους τρείς μήνες που τους χρωστάνε, οι εκλεκτοί του κ. Σαμαρά πληρώνονται κανονικά, προκαλώντας την οργή των εργαζομένων.

Και βέβαια οι εργαζόμενοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πού
σπαταλήθηκαν εκατομμύρια στην προεκλογική περίοδο όπου κάποιοι φίλοι προμηθευτές έκαναν πάρτι.

Πολλοί από τους υπαλλήλους εργάζονται στη ΝΔ πριν ο κ. Σαμαράς αναλάβει την προεδρία και δεν θυμούνται ποτέ να έχουν ξαναζήσει τέτοια περίοδο που όλοι έχουν την αίσθηση της διάλυσης των πάντων.

Πάντως επειδή ο κ. Σαμαράς υποστηρίζει......
συχνά ότι είναι πολιτικό παιδί του αείμνηστου Ευάγγελου Αβέρωφ, καλό είναι να του θυμίσει κάποιος ότι ο Αβέρωφ, όταν μετά την σαρωτική νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981 η ΝΔ αντιμετώπιζε οικονομικό πρόβλημα καθώς κανείς δεν επένδυε πολιτικά σε αυτήν και οι χρηματοδότες είχαν εξαφανισθεί, είχε βγάλει στο σφυρί τα προσωπικά του ακίνητα σε Τρίκαλα και Λάρισα τα οποία πούλησε όσο – όσο γιατί δεν ήθελε να μείνουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο κόμμα του, ούτε για μια μέρα.

Αλλά θα μου πείτε ο Αβέρωφ έχει μείνει στην ιστορία της χώρας ως ευπατρίδης πολιτικός. Ο Σαμαράς με ποιο χαρακτηρισμό θα μείνει άραγε στην ιστορία;

Σχόλια

  1. ΣΕ ποιο ΚΟΜΜΑ πήγαν τα λεφτά κ. Καραμανλή??? .
    ======================================
    Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό
    του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα (!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων , τις μισθοδοσίες των εκατοντάδων χιλιάδων προσληφθέντων υπαλλήλων, και τόσες άλλες σπατάλες και χαριστικές δανειοδοτήσεις,
    ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε « συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».
    *Ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που πήγαν τα χρήματα, κύριε Καραμανλή;
    *Τί άλλα στοιχεία επί πλέον απαιτούνται για να μάθουμε ποιοι είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Πως κ. Καραμανλή αποφάσισες να κλείσεις τη Βουλή;
    Γι αυτό τον εκπαραθυρώσατε?
    * Τι φοβόσουνα;
    *Τι έγιναν τα λεφτά; Σ ε ποιό κόμμα πήγαν, όπως υπέδειξε η έρευνα και η έκθεση, του αρμόδιου Προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα 658 εκατ ευρώ οι μη νόμιμες δημόσιες δαπάνες του 2009!

    Διαβάζω στο Newsit.gr για τις δαπάνες που έκρινε παράνομες το Ελεγκτικό Συνέδριο :
    Μέσα σε ένα χρόνο εξαπλασιάστηκαν οι μη νόμιμες δαπάνες. Το 2008 ήταν 106,4 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 40 εκατ. καταγράφηκαν σε ΟΤΑ και άλλα 60 εκατ. σε ΝΠΔΔ. Ένα χρόνο μετά, εν μέσω κρίσης πάντα αλλά και προεκλογικής περιόδου, το συνολικό ποσό των δαπανών έγινε μεγαλύτερο κατά έξι φορές, φτάνοντας τα 657,7 εκατ. ευρώ! Από αυτά, τα 505,5 αφορούν...

    ...στις υπηρεσίες του κεντρικού κράτους, τα 113 εκατ. τα ΝΠΔΔ και τα 38 εκατ. τους ΟΤΑ.

    Σχόλιο : Οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή αποτυπώνονται για ακόμα μια φορά σε αριθμούς που σοκάρουν. Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι το έλλειμμα του 2009 φουσκώθηκε, έλαβαν την πολιτική απόφαση να ξοδέψουν 658 εκατομμύρια ευρώ σε μη νόμιμες δημόσιες δαπάνες μέσα στο (εκλογικό) έτος 2009.

    Και μετά φταίει η Μέρκελ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για οικονομική σχέση του Τζορτζ Σόρος με τον ΣΥΡΙΖΑ
    ============================
    κάνει ανοικτά λόγο το γερμανικό οικονομικό περιοδικό, Wirtschaftswoche, σε ένα αφιέρωμα, που υπογράφουν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας.
    Συγκεκριμένα, το περιοδικό μιλά ανοιχτά για οικονομική σχέση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γίνεται λόγος για χρηματοδότηση του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο μάτι της Γερμανίας.
    Την εμφάνισή τους συγχρηματοδότησε το think tank του Σόρος, το ΙΝΕΤ.
    Γιατί άραγε ο Σόρος γίνεται σπόνσορας ενός αντικαπιταλιστή δημαγωγού όπως ο Τσίπρας που επιτίθεται στη Γερμανία;
    Μήπως συμμερίζεται τις θέσεις του;
    Συνάδελφοί του από τη Wall Street μιλούν γι' αυτό μόνο συγκαλυμμένα. Φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλος ο φόβος για την επιρροή του Σόρος. Ωστόσο σε συνομιλία με κάποιον μάνατζερ συχνά ακούγεται η φράση "ο Σόρος θέλει να εκδικηθεί τη Γερμανία"».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΛΥΕΙ ΜΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΟΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου