Καταγγελία – βόμβα Στασινόπουλου: Ο Βενιζέλος έδωσε την λιστα σε συνεργάτη του Σαμαρά!




Η αποκάλυψη που έκανε σήμερα (4/03/2015) στο ειδικό δικαστήριο ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος, για το πώς έφτασε στα χέρια του το CD της λίστας Λαγκάρντ είναι τουλάχιστον τραγική. Πιο τραγική δεν θα μπορούσε να υπάρξει…
Η κατάθεση του πρώην προϊσταμένου του ΣΔΟΕ, Στυλιανού Στασινόπουλου κατά τη σημερινή (4/03/2015) τέταρτη μέρα ακροαματικής διαδικασίας στο ειδικό δικαστήριο είναι άκρως αποκαλυπτική.
Όπως θα διαπιστώσετε, οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος γύριζαν το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ από γραφείο σε γραφείο, την ώρα που ο τότε Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Βαγγέλης Βενιζέλος έλεγε ότι δεν θυμάται που είναι το CD!!!
Ο κ. Στασινόπούλος που διατέλεσε προιστάμενος του ΣΔΟΕ από 22 Αυγούστου 2012 μέχρι 12 Φεβρουαρίου 2015, είπε σήμερα ότι στις 2 Οκτωβρίου του 2012 , τον επισκέφθηκε στο γραφείο του άτομο από το Μαξίμου και του έδωσε ένα φάκελο που απέξω έγγραφε «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ».
Ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ ρώτησε τον κομιστή του φακέλου τι περιέχει ο φάκελος και η απάντηση ήταν ότι δεν γνωρίζει!!!
Οι ερωτήσεις που αμέσως έρχονται στο νου:
-Αν δηλαδή καταλαβαίνουμε ορθά, το στικάκι, όταν το βρήκε ο κ. Βενιζέλος, το έστειλε στον Σαμαρά αντί να το στείλει απευθείας στο ΣΔΟΕ;.......
-Αλήθεια, πόσο καιρό έμεινε στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και πόσοι το είδαν;
-Και στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς έστειλε έναν εκ των στενών του συνεργατών να πάει έναν φάκελο στο ΣΔΟΕ που απ’ έξω έγραφε «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ»;
Πόσο πιο «μπακάλικος» τρόπος μπορεί να υπάρξει για να μεταφερθεί ένα τόσο σημαντικό υλικό;
Ακόμη πιο «μπακάλικο» το γεγονός ότι ο Στασινόπουλος έψαχνε λέει το Διώτη δυο χρόνια και δεν τον έβρισκε και τον συνάντησε τελικώς σήμερα στο ειδικό δικαστήριο!!!
Να γελάσουμε τώρα ή να κλάψουμε;
http://www.newsbomb.gr/prionokordela/tromokraths/story/563168/venizelos-kai-samaras-gyrizan-to-cd-tis-listas-lagkarnt-sta-grafeia-toys#ixzz3TQqXwavl

Σχόλια

  1. ΤΡΑΓΚΑΣ ΔΙΩΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    Προνομιακός συνομιλητής Διώτη-Βενιζέλου
    για τη λίστα Λαγκάρντ ο Τράγκας που ήταν στη λίστα!

    Μετά και τη συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου
    στο περιοδικό Crash, ο Γιώργος Τράγκας έχει καταφέρει το εξής απίστευτο, να του έχουν μιλήσει
    οι δυο από τους τρεις ανθρώπους που είχαν λόγο κι αρμοδιότητα για την αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ.

    Ποιο είναι το αξιοπερίεργο;
    Ότι στη λίστα Λαγκάρντ ήταν και ο Γιώργος...
    ...Τράγκας (εδώ) την οποία μάλιστα και χαρακτήρισε τότε πλαστή! Πλαστή στο κομμάτι που τον αφορά αλλά γνήσια όταν πρόκειται για την ποινική δίωξη του Παπακωνσταντίνου;

    Σας μοιάζει εντελώς φυσιολογικό
    ότι από τους δεκάδες Έλληνες δημοσιογράφους, τόσο ο Διώτης όσο και ο Βενιζέλος
    επέλεξαν τον Τράγκα;
    Είναι φυσιολογικό να συνομιλούν για την υπόθεση με κάποιον ο οποίος έχει έννομο συμφέρον από την έκβαση της;

    Μιας και με τεράστια ευθύνη τόσο του Βενιζέλου όσο και του Διώτη
    η λίστα δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμα από τις αρμόδιες αρχές, γιατί οι δυο άνδρες κατέστησαν
    προνομιακό συνομιλητή τους κάποιον που ήταν σε αυτή τη λίστα των πιθανών φοροφυγάδων;

    Τι τους ενώνει; Μήπως η βολική μετατροπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου σε εύκολο θύμα;
    -----------------------------------------------------------------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποστάτης Αγάσογλου, ο κροταλίας του θανάτου …
    ==========================
    Επί ΔΕΚΑ και πλέον χρόνια,
    ο κροταλίας του θανάτου Βενιζέλος, περίμενε , για το ''δάγκωμα'' στο Γιώργο Παπανδρέου. Κακό φίδι δηλητηριώδες , ‘’κτύπησε’’ τον Γιώργο όταν η Ελλάδα ήταν γονατισμένη, από την προδοσία Καραμανλή και κινδύνευε με χρεοκοπία και διάλυση.

    Κτύπησε ο κροταλίας Βενιζέλος,
    όταν αντελήφθη, ότι το πρόγραμμα σωτηρίας της κυβέρνησης Παπανδρέου, παρουσίαζε θεραπευτικές ιδιότητες, αποτελεσματικές και ελπιδοφόρες.
    Ο βενιζέλος συνειδητά πρόδωσε τον Παπανδρέου,
    αποστατώντας με την κλίκα που δέκα χρόνια συνωμοτούσαν. Είναι ο ηθικός αυτουργός της σημερινής ασφυξίας και οικονομικής δηλητηρίασης των Ελλήνων.

    Κανείς, λογικά, δεν θα μπορούσε,
    να εμποδίσει τον Παπανδρέου του 44 %, να σώσει την Ελλάδα από την χρεοκοπία, παρά μόνο οι δύο προδότες και αποστάτες. Βενιζέλος και Σαμαράς.
    Δύο πολιτικά απολειφάδια, εύκολοι ''στόχοι'' των τοκογλύφων , μάζεψαν γύρω τους τα τσακάλια και τις ύαινες και μας κατέστρεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΟΡΝΕΩΝ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΣΡΕΥΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΕΞΟΦΛΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ-ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ-ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΦΑΓΗΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου