Αποκαλύψεις για ενδοτική στάση υπουργών απέναντι στην τρόϊκα ετοιμάζει η κυβέρνηση ...


Όπως διαβάζουμε η κυβέρνηση είναι έτοιμη να περάσει στην αντεπίθεση στοχοποιώντας τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ  και πρώην υπουργό Εργασίας, κ. Γιάννη Βρούτση.
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο νυν υπουργός αναπληρωτής Εργασίας κ. Δημήτρης Στρατούλης διαθέτει στοιχεία που  «καίνε» τον κ. Βρούτση  και τη ΝΔ σχετικά με τις αποφάσεις που ήταν έτοιμος να πάρει για τις συντάξεις, ειδικά τις επικουρικές.
 
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Βρούτσης είναι ένας εκ των «σαμαροφυλάκων» της ΝΔ και ο υπουργός στον οποίο σύμφωνα με τις καταγγελίες του κ. Νικολόπουλου ο πρώην πρωθυπουργός είχε δώσει την περίφημη… σεξουαλικού περιεχομένου εντολή, για συγκεκριμένη στάση, σε ό,τι αφορά στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, την οποία
μάλιστα επανέλαβε ο κ. Καμμένος στη Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς κανείς βουλευτής της ΝΔ να μπει στον κόπο να τη διαψεύσει.

Προβλέπουμε λοιπόν......
αντιπαραθέσεις κυβέρνησης αντιπολίτευσης που θα θυμίζουν αγώνες λασποδρομίας για 4Χ4… 
Άντε και στην επόμενη συνεδρίαση της Βουλής το κανάλι του κοινοβουλίου να βγάλει την ένδειξη με το κόκκινο Χ επάνω δεξιά για να απομακρύνουμε τα παιδιά μας από την τηλεόραση.
ΤΚ9

Σχόλια