Ο ΕΚΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Λοβέρδος: Η κυβέρνηση αποτελεί κίνδυνο για την Ελλάδα«Κίνδυνο» για την Ελλάδα χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι «ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση βάζουν τα συμφέροντα του κόμματός τους πάνω από τα συμφέροντα της Ελλάδας και του λαού».
Μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι ο «χώρος της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας είναι απολύτως αναγκαίος» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να το οικοδομήσουμε, από την αρχή, ιδρύοντας το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ σε νέα βάση».

Σχόλια

  1. ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
    ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Δι@υγεια,
    Οικονομικό εισαγγελέα,
    Οικονομική αστυνομία,
    Φορολόγηση offshore με 15%(& πιάστηκε ο Ακης),
    Αρση τραπεζικού απορρήτου,
    Καλλικράτη
    opengov (για επιλογή διευθυντών/γραμματέων Δημοσίου ( επί Σαμαρά- Βενιζέλου- Κουβέλη το opengov έγινε το γνωστό "4-2-1"),
    Μετά από 16 ολόκληρα χρόνια εφαρμόστηκε σωστά το ΑΣΕΠ (κλείνοντας τα παραθυράκια) και όλες οι προσλήψεις έγιναν μέσω αυτού,
    Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση,
    Ηλεκτρονική συνταγογράφηση,
    ---------------------------------------
    Ηλεκτρονικές προμήθειες στα νοσοκομεία,
    ---------------------------------------
    Νόμος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση ΑΕΙ,
    Νέο ασφαλιστικό (ενώ όλοι οι προηγούμενοι πετούσαν την μπάλα στην κερκίδα),
    Κατάφερε 240 δις αναχρηματοδότηση ήδη πτωχευμένης Χώρας
    105 δις κούρεμα Χρέους.

    ΤΟ 80% της προσαρμογής
    του πρωτογενούς ελλείμματος έγινε τα 2 πρώτα χρόνια
    (Δήλωση Μέρκελ επίσκεψη σε Μαξίμου, 2012),
    με μόνο -4 δις περικοπές στο 1ο μνημόνιο , (-17δις περικοπές το 2ο Σαμαρά-Βενιζέλου το 2012


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ‘’89 ‘’ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ‘’ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ’’

    Η Ελλάδα είναι, η μόνη χώρα, που ΟΛΗ η αντιπολίτευση, «κινήθηκε» μέσα στα πλαίσια της Εσχάτης Προδοσίας ! Οι συνέταιροι και απόγονοι του βρώμικου [[89]] ! έδωσαν τα πάντα, προκειμένου να επιτύχουν αυτό που δεν πέτυχαν το 1989. Δηλαδή την πολιτική και ηθική εξόντωση, του Πρωθυπουργού και Προέδρου του Πασοκ Γιώργου Παπανδρέου. Είναι πια φανερό ότι όλοι μαζί, συνταξιούχοι κόκκινοι δικαστές, ασύμμετρες και αόρατες δυνάμεις και απειλές, παλιοί και νέοι εφιάλτες, δασκαλεμένοι και «άγουροι», συμμετείχαν στην προσπάθεια για την αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου, ώστε οι νέοι ‘’εξουσιαστές’’ να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Έτσι η δημοκρατία υφίσταται σήμερα το βιασμό της, από τους αιρετούς φασίστες και υπηρέτες ξένων και ντόπιων νταβατζήδων και τραπεζικών παρακυκλωμάτων.
    Η Ελλάδα σήμερα, παρουσιάζει μέσα και έξω την πιο άθλια αντιδημοκρατική και αμοραλιστική εικόνα παράνοιας και συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΙΠΡΑ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΙΝ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΒΙΑΣΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ. ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΦΑΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΣΕ ΦΑΝΕ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΒΙΑΣΟΥ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου