"Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" Π.Καμμένος: "Εάν η ΕΕ συνεχίσει να αμφισβητεί την κυβέρνηση τότε θα πάμε σε δημοψήφισμα"


 Αποτέλεσμα εικόνας για kamenow

 
"Εάν η ΕΕ συνεχίσει να μας πιέζει τότε θα πάμε σε δημοψήφισμα" αποκαλύπτει ο ΥΠΕΘΑ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π.Καμμένος σε συνέντευξή που παραχώρησε σε σαββατιάτικη εφημερίδα. 
 
Αποκαλύτει επίσης ότι οι Γερμανοί ζήτησαν από τον Α.Τσίπρα να μην κάνει κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ αλλά με το "Ποτάμι", πράγμα που καταδεικνύει ποιους θεωρεί η Καγκελαρία πιο βολικούς  να έχει απέναντί της.
 
Ο κ. Καμμένος, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» και στον Βαγγέλη Γιακουμή, ξεκαθαρίζει πως σε περίπτωση που οι δανειστές συνεχίσουν να πιέζουν την ελληνική κυβέρνηση, τότε θα πάμε σε δημοψήφισμα.
 
«Να πάμε σε εκλογές όταν έχουμε το 80% του ελληνικού λαού, το μόνο που θα κάνουμε είναι να επιβεβαιώσουμε τη βούληση του ελληνικού λαού. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Εάν το θέσουν, εάν θέσουν θέμα αμφισβήτησης σε σχέση με τη βούληση του ελληνικού λαού και της κυβέρνησης και θέλουν, μία απάντηση θα μπορούσε να είναι το δημοψήφισμα», αναφέρει χαρακτηριστικά.
 
Ωστόσο, υπογραμμίζει πως «δεν θα το επιδιώξουμε, διότι δεν έχουμε κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε ότι ο λαός είναι μαζί μας».
 
Την ίδια στιγμή, στέλνει σαφές μήνυμα προς τους Γερμανούς, λέγοντας πως είναι αυτοί που πρέπει να πειστούν ότι υπάρχει Δημοκρατία. «Η επικυριαρχία τελείωσε», τονίζει, μεταξύ άλλων.
 
Σε ερώτηση για ενδεχόμενη συμμετοχή στην κυβέρνηση του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καμμένος είναι σαφής:..... «Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξαρτήτων Ελλήνων είτε να μην είχε γίνει ποτέ, είτε να ανατραπεί, είτε να "εμπλουτιστεί", εντός εισαγωγικών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρωθυπουργός έβγαλε ένα κείμενο της Deutsche Bank στο Κυβερνητικό Συμβούλιο, το οποίο προέτρεπε σε ανατροπή της κυβέρνησης και υποχρέωσή της να συνεργαστεί με το Ποτάμι.
 
Επίσης, είναι ενδεικτικό αυτό που είπε ο κ. Δραγασάκης, ότι ο Γερμανός πρέσβης τον είχε καλέσει πριν από τις εκλογές και του είπε να μη συνεργαστεί με τους ΑΝ.ΕΛ., αλλά με το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ. Προσπαθούν να αλλοιώσουν τη λαϊκή εντολή και να κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να μετατραπεί σε ένα ΠΑΣΟΚ του 2015. Δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει λάβει μια ξεκάθαρη εντολή από τον ελληνικό λαό να ανατρέψει αυτή την πολιτική. Και να ξέρουν ότι δεν θα γλιτώσει κανείς».
 
 
Και προσθέτει: «Το Ποτάμι, ας πούμε... Εγώ δεν έχω τίποτα με τον κ. Θεοδωράκη, δεν τον ξέρω καν, ούτε έχω φάει στα εστιατόριά του. Ούτε συνέντευξη δεν του έχω δώσει, γιατί στα Μέσα που δούλευε ποτέ δεν μου έπαιρνε συνέντευξη. Θα σας πω όμως κάτι... Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του κ. Θεοδωράκη για τη δημιουργία της ΜΟΜΑ, όταν την ανακοίνωσα. Ούτε εργολάβοι δεν τόλμησαν να αντιδράσουν. Ο μόνος που αντέδρασε ήταν ο κ. Θεοδωράκης. Με αυτόν τον άνθρωπο, με συνεργασίες που είχε με εθνομηδενιστές, με την πλήρη παράδοση στη γερμανική πολιτική, μπορεί να υπάρξει συνεργασία; Ούτε με το ΠΑΣΟΚ μπορεί να υπάρξει συνεργασία. Με το κομμάτι του ΠΑΣΟΚ το οποίο χειροκροτεί τον κ. Βορίδη όρθιο, συγκινημένο, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε. Με τα άκρα δεν συνεργαζόμαστε εμείς».
 
 
Αναφορικά με τις επενδύσεις από ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία, ο κ. Καμμένος αναφέρει ότι οι επενδύσεις αυτές «θα οδηγήσουν σε μεγάλη ανάπτυξη. Μπορεί να μη συμφωνώ με την παραχώρηση του 67% του ΟΛΠ στην Cosco, αλλά θεωρώ ότι οι Κινέζοι μπορούν να επενδύσουν στον σιδηρόδρομο. Επίσης, η συμμετοχή των αμερικανικών εταιρειών που συνεργάζονται ήδη με την ΕΑΒ στο μετοχικό κεφάλαιο της ΕΑΒ και η μετατροπή σε κέντρο εξυπηρέτησης όλων των αμερικανικών αεροσκαφών της Μεσογείου στην Τανάγρα αποτελούν επενδύσεις οι οποίες θα δώσουν πολλές θέσεις εργασίας».
 
«Τα ίδια ακριβώς έλεγαν και για τον Τσοχατζόπουλο», απαντά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε ερώτηση για την εξεταστική για το μνημόνιο και αν έχουν παραγραφεί οι ποινικές ευθύνες του Παπανδρέου και συμπληρώνει: «Το αδίκημα όμως είναι συνεχές. 
 
Εάν, για παράδειγμα, βρεθεί ότι κάποιος ο οποίος γνώριζε την είσοδο της χώρας στον μηχανισμό στήριξης και πόνταρε στα CDS δημιούργησε ένα κεφάλαιο... Η παραγωγή τόκων από αυτό το κεφάλαιο κάνει το αδίκημα συνεχές, όπως η περίπτωση με τον Μαντέλη και τον Τσοχατζόπουλο».
Παράλληλα, χαρακτηρίζει πρωτοφανή τα όσα έχει δει στο υπουργείο για τα εξοπλιστικά. 
 
«Δεν πίστευα ότι μπορούσε να είχε ξεφύγει πια τόσο πολύ το πρόβλημα και να μην υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί. Υπήρχε νομοθεσία για Επιτροπή Εσωτερικών Υποθέσεων, αλλά αυτή δεν είχε ποτέ διορισθεί. Τη συγκρότησα μέσα σε λίγες μέρες. Επισκεφθήκαμε τους εισαγγελείς διαφθοράς και τους κατέθεσα τις πρώτες, αρκετές εκατοντάδες σελίδες, από δύο κατ' αρχήν συμβάσεις στις οποίες φέρεται ότι το ελληνικό δημόσιο έχει ζημιωθεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Οι συμβάσεις αυτές είναι ξεκρέμαστες εντελώς.
 
Έχουμε ατιμολόγητα 240 εκατομμύρια περίπου. Δεν υπάρχουν τιμολόγια. Ένα παράδειγμα σας δίνω... Δεν υπάρχει καμία εγγυητική επιστολή τραπέζης, όπως προβλέπεται από τον νόμο, για την υπόθεση των ελικοπτέρων».
 
Και καταλήγει: «Ελικόπτερα βάζουν κεραίες, οι οποίες τους απαγορεύουν να κατεβούν σε περιοχές λόγω του όγκου, που δεν συνδέονται πουθενά οι κεραίες αυτές. Έχουμε "σου-άπ" τα οποία φέρονται στο υπουργείο Άμυνας να μην έχουν πληρωθεί και να έχουν πληρωθεί από το υπουργείο Οικονομικών 41.900.000 ευρώ. Η κατάσταση, δηλαδή, η οποία υπάρχει αυτή τη στιγμή στον τομέα των προμηθειών πιστεύω ότι θα οδηγήσει με σωστούς νομικούς χειρισμούς σε αποζημίωση του ελληνικού δημοσίου και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τεράστια ποσά».
 

3 σχόλια:

 1. ΚΑΜΕΝΟΣ: ‘’Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ''.


  Η ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ!

  Ο Π. Καμμένος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό διακήρυξε την ακυρότητα του Μνημονίου καταγγέλλοντας ότι «δεν ισχύει, είναι άκυρο και αντισυνταγματικό»! Τόνισε επίσης πως δεν αναγνωρίζει το χρέος των τόκων και πιστεύει στην
  πληρωμή μόνο του κεφαλαίου των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ και όχι των τόκων.
  «Πιστεύουμε στην Ευρώπη των λαών, αλλά άλλαξε από τον Απρίλιο του 2010 που η Γερμανία αποφάσισε να αντιμετωπίζει τους εταίρους ως εταίρες», πρόσθεσε.
  Με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει ο κ. Καμμένος, όπως είπε ο ίδιος, δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού.

  ΣΧΟΛΙΟ: Εννοούσε ότι θα είχαμε πεθάνει απο την πείνα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πάνος , το μισό ‘’κεφάλαιο’’ του Αλέξη

  *«Το έδωσε ο ίδιος ο Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλης, λέγοντας ότι έχει και στοιχεία και κατηγορώντας τον Καμμένο ότι έβγαλε ψεύτη τον Κάρολο Παπούλια.

  Αυτόν τον καμένο εντελώς πολιτικό επέλεξε ο πολιτικός νάνος Αλέξης,
  =======================================
  για συνεργάτη, ώστε αφ΄ενός να σώσουν την Ελλάδα και αφ΄ετέρου να συγγράψουν από κοινού το νέο βιβλίο με τίτλο ’’οι πλούσιοι αριστεροδεξιοί είναι δίδυμοι.
  Πρώτο κεφάλαιο θα αποτελέσει,
  η ασέβεια στους θεσμούς και η επιβολή της νέας ‘’ιδεολογίας’’ ως σημείο αναφοράς για το μέλλον, ώστε καθένας να σκέπτεται ότι μπορεί ‘’εύκολα’’ να γίνει βουλευτής έστω και αν ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ !!!!

  Και έπειτα ψάχνουμε να βρούμε ποιος μας φταίει????

  Κι ασχολούμαστε με τον Αλέξη, τον Πάνο, τον Σκουρλέτη και τον Κουίκ …σαν σωτήρες της Ελλάδας?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ που ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ???

  ''ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ'' ...!

  Η εθνική μας άμυνα στα χέρια του πολιτικού συκοφάντη, ψεύτη και δειλού?

  Με τόσα ‘’σύννεφα’’ και κινδύνους, βάλαμε τον μισοηλίθιο για υπουργό?
  Η επιτομή του κουτσαβακισμού, η αποθέωση του νεόπλουτου "μάγκα" που τη βόλεψε με σκάφη κρυμμένα σε οφσορ στην υγεία των κορόίδων.

  Αρχηγός κόμματος που βγαίνει
  στην τηλεόραση και φτύνει κατάμουτρα την Δικαιοσύνη λέγοντας ότι την γράφω την απόφασή της γιατί εγώ έχω και πληρώνω. Θα καλώ κάθε μήνα δημοσιογράφους και θα βρίζω και θα πληρώνω μια πεντακοσάρα. Έχω χρήμα ρε.

  Η ιδεολογία των Καμμένων,
  άμα έχεις φράγκα γαμείς και δέρνεις και βρίζεις. Μετά πληρώνεις και καθάρισες.
  Κι ακόμα δεν τον έχει εγκαλέσει ένας απο τους "θεσμικούς" που πηγαινοέρχονται με τα διάφορα "αντιρατσιστικά" στα χέρια και μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα 2 βδομάδες τώρα...

  Και εσύ λαέ ψήφισες
  καΜένο εντελώς, για να χάσουμε και τα ..επτάνησα?

  Και εσύ λαέ ‘’ψήφισες’’ Παυλόπουλο,
  που κατέστρεψε την Ελλάδα, για να βλέπουμε όλοι και να θυμόμαστε πόσο μικροί και άθλιοι είμαστε σαν λαός, που το μόνο που μας νοιάζει είναι το κομματικό ‘’μεγαλείο’’! και ξεχνάμε και τι κατάντια μας, και τη δυστυχία μας και όλους αυτούς που μας έφεραν σε αυτή τη θέση.

  *Και εσύ λαέ ψήφισες την ‘’αριστερά’’ του Αλέξη,
  που δεν βρήκε ,ούτε έναν !!! άξιο αριστερό να βάλλει στη θέση του Προέδρου,

  και έβαλε στη θέση του Ανωτάτου Θεσμού μας
  το πιο απεχθές, αντιπαθητικό, και αρρωστημένο κομματόσκυλό της Καραμανλικής καταστροφικής κλίκας.

  *Δύο ακροδεξιοί εμπαθείς
  και κατ΄εξοχήν αποτυχημένοι, βρίσκονται σήμερα εκεί ψηλά, για να βλέπει ο λαός μας και να πληγώνεται από τις πουλημένες ενέργειες της λεγόμενης αριστεράς ηγεσίας.

  *Κάθε Έλληνας δημοκράτης,
  κάθε φιλόνομος πολίτης, δακρύζει από οργή και αγανάκτηση για το συνειδησιακό ξεπούλημα ,της ΑΧΡΗΣΤΗΣ ηγεσίας της ‘’νεοαριστεράς’’ των φιλοκαραμανλήδων, των φιλοπαυλόπουλων και των φιλοκαΜένων εντελώς.

  Τελικά ο χουντοαναθρεμμένος Αλέξης, αποδεικνύει και αποδεικνύεται γνήσιο φιλοδεξιό στοιχείο , ακραίο, αλόγιστο και επικίνδυνο.

  Τελικά ψηφίσαμε αριστερά ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ?

  Τελικά ψηφίσαμε..Καραμανλή και προδοσία?

  ΑπάντησηΔιαγραφή