Εισαγγελική έρευνα για τον Γκίκα Χαρδούβελη παρουσιάζεται με αδικαιολόγητο πλούτο....

Σύμφωνα με δημοσίευμα της REALnews ο πρώην υπουργός οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, παρουσιάζεται με αδικαιολόγητο πλούτο και ότι απέστειλε σε τράπεζες του εξωτερικού μεγάλα χρηματικά ποσά τα οποία δεν περιέλαβε στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης. Σε δημοσίευμα της η εφημερίδα REALnews, αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος της αρχής για ξέπλυμα μαύρου χρήματος είχε αποστείλει επείγον και εμπιστευτικό έγγραφο, στις 20-1-2015, ζητώντας από την βουλή να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του Γκίκα Χαρδούβελη.
Στον πρώην υπουργό οικονομικών αποδίδεται από τον κ. Π. Νικολούδη ότι, κατά το έτος 2011 εμφανίζεται δυσαναλογία μεταξύ των ποσών που πιστώθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του κ. Χαρδούβελη και αυτών που δηλώθηκαν ως εισόδημα.
Ενώ κατά το έτος 2012 απέστειλε, ο πρώην υπουργός οικονομικών, σε τράπεζες του εξωτερικού χρηματικά ποσά τα οποία δεν περιέλαβε στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, τις οποίες ήταν υπόχρεος να υποβάλει λόγω των ιδιοτήτων του :
α) ως σύμβουλος του πρωθυπουργού από τον Νοέμβριο του 2011 έως και τον Μάϊο του 2012 και β) ως υπουργός των οικονομικών από τον Ιούνιο του 2014 και εντεύθεν.

stokokkino

1 σχόλιο:

 1. ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ετησίως:

  Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Ρομπέν της Εκάλης 2.600.000€.

  Κώστας Χαρδαβέλλας 760.000€.

  Εσείς τουλάχιστον Μάκη και Κώστα δεν θα έπρεπε να προβάλετε στο zougla το βιντεάκι με τον συλληφθέντα αγαπημένο σας εργοδότη Κ. Γιαννίκο που τόσο πολύ σας στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Αχάριστα παιδιά, μην δείτε κάποιον να γονατίζει.

  Νίκος Χατζηνικολάου 1.000.000 €. Νικολάκη τι να πούμε για σένα;

  Και εμείς με τέτοια αμοιβή δεν θα εγκαταλείπαμε τον σταθμό τουλάχιστον μέχρι τις 7 Ιανουαρίου…του 2017.

  Αγγελική Νικολούλη 610.000€.
  Miss Marple πώς να μην ευγνωμονείς τον εργοδότη σου Κώστα Γιαννίκο, όταν φρόντιζε ο σταθμός όλα αυτά τα χρόνια να σου πληρώνει ακόμα και το φόρο εισοδήματος. Βέβαια δεν νομίζουμε να πιστεύεις ότι είσαι η μοναδική.

  Γιώργος Τράγκας 300.000€.
  Αλήθεια Γιωργάκη γιατί δεν εμφανίστηκες να υποστηρίξεις την παρέμβαση της εταιρείας σου DYNAMIC COMMUNICATION κατά της αίτησης για την υπαγωγή του ALTER στο άρθρο 99; Μήπως γιατί τσέπωσες το παραδάκι ενώ εμείς οι εργαζόμενοι παραμένουμε για πολλούς μήνες απλήρωτοι; (πρόσεξε γιατί καμιά φορά και οι τοίχοι έχουν αυτιά!!!)

  Να μην μιλήσουμε για τις offshore εταιρείες
  που όλα αυτά τα χρόνια εισέπρατταν εκατομμύρια ευρώ.
  Ή μήπως δεν εισέπρατταν;
  Μήπως ήταν εικονικές συναλλαγές και υπερτιμολογήσεις;
  Μήπως να μας απαντήσουν γι’ αυτό οι ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ της ΠΕΙΡΑΙΩΣ και της MARFIN;
  Αν όχι πάλι μήπως να μας λύσουν την απορία οι ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, η ΣΔΟΕ, η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ, οι ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ, οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και όλοι όσοι εθελοτυφλούσαν για πολλά χρόνια;

  Πως γίνεται μια εταιρεία
  που έχει μετοχικό κεφάλαιο 8.000.000€ να αγοράζει από το 2006 έως και το 2009 πρόγραμμα (ταινίες) αξίας
  περίπου 420.000.000€;

  Και πως αυτή η εταιρεία το 2010 εμφανίζει ξαφνικά ζημιές
  και δεν μπορεί να πληρώσει όλους εμάς; Δεν είναι η οικονομική κρίση που έπληξε το κανάλι. Είναι η απληστία των λίγων που έπληξε εμάς τους πολλούς.
  Όσο και αν τους βολεύει η πτώχευση, είναι πλέον σίγουρο ότι δεν θα κουκουλώσει τα εγκλήματα τους εις βάρος μας. Διαμηνύουμε στους υπευθύνους ότι τους τίτλους τέλους θα τους γράψουμε εμείς.
  Εμείς που συμπληρώσαμε τα κομμάτια του puzzle…

  Απλήρωτοι εργαζόμενοι ALTER

  Υ.Σ Αλήθεια κ. Γιαννίκο και κ. Κουρή πόσο να κοστολογείται η κάθε ταινία που αγοράζατε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή