Ολόκληρη η απάντηση του Πάνου Καμμένου στον Βενιζέλο που έγινε λαγός!


Θα ήθελα να τον παρακαλέσω ιδιαίτερα να σταματήσει τις επιστολές, διότι φαίνεται ότι με την αλληλογραφία του το


αποτέλεσμα είναι το αντίθετο από αυτό που αναμένει. Με την ανταλλαγή επιστολών το αποτέλεσμα ήταν το σύνολο της Σοσιαλιστικής Ομάδας  στο Ευρωκοινοβούλιο να έχει επιτεθεί κατά της Ελλάδας και της ελληνικής Κυβέρνησης.
Ο ένας λέει ότι «θα πάρουμε τα μέτρα της Κύπρου». Ο δεύτερος της Ομάδας του απαντά ότι «η ρευστότητα στην Ελλάδα έχει τελειώσει». Και βεβαίως ο κ. Σουλτς βγαίνει και παρεμβαίνει ευθέως στα εσωτερικά της χώρας, υποδεικνύοντας στους κυβερνητικούς εταίρους και
υποδεικνύοντας ποιοι θα πρέπει να κυβερνούν σε αυτόν εδώ τον τόπο, κατά παράβαση κάθε
δημοκρατικής αρχής. Αυτές είναι οι επιστολές τις οποίες στέλνει ο κ. Βενιζέλος και οι επιτυχίες τις οποίες έχει για τη βοήθεια της χώρας και της Κυβέρνησης!
Καλύτερα, λοιπόν, να σταματήσει να αλληλογραφεί και να απαντάει. Να απαντήσει εδώ, σε αυτήν την αίθουσα: Ποιος έφερε την ανθρωπιστική κρίση;.......
Ποιανού πολιτική έφερε και είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει ανθρωπιστική κρίση;
 Η πολιτική την οποία στήριξε ο κ. Βενιζέλος και εν συνεχεία ο κ. Σαμαράς.
Η πολιτική της ύφεσης, της εσωτερικής υποτίμησης, η πολιτική που οδήγησε στη φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό, η πολιτική που, αντί να βοηθήσει στη μείωση του ελλείμματος, βοήθησε να ξεφύγει το έλλειμμα. Η πολιτική που, αντί
να βοηθήσει στη μείωση του χρέους, τριπλασίασε και τετραπλασίασε το χρέος.
Η πολιτική που οδήγησε στην ανεργία το 70% των νέων Ελλήνων. Η πολιτική που έκλεισε τις επιχειρήσεις. Η πολιτική που εξαθλίωσε τα εργασιακά δικαιώματα.
Η πολιτική που διέλυσε μισθούς και συντάξεις. Η πολιτική, η οποία ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές αποφάσισε να αλλάξει. Θα αλλάξει αυτή η πολιτική, είτε τους αρέσει είτε δεν τους αρέσει, διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα κυρίαρχο
κράτος. Μας είπε ο κ. Βενιζέλος ότι η χώρα ήταν όρθια. Τη χώρα την κρατούσαν όρθια με εντολές του Πρωθυπουργού στους Υπουργούς να είναι «στα τέσσερα».
Αυτή η κυβέρνηση θα διαπραγματεύεται όρθια, αυτή η κυβέρνηση θα διαπραγματεύεται έχοντας τη λαϊκή εντολή και υπηρετώντας την εθνική κυριαρχία της χώρας.
Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να εκτελέσει εντολές άλλου από τις εντολές τις οποίες έχει δώσει ο ελληνικός λαός και οι εντολές που έχει δώσει ο ελληνικός λαός είναι απόλυτα σαφείς, είναι η αλλαγή αυτής της πολιτικής.
Άκουσα τον κ. Βενιζέλο να λέει ότι ισχυρός είναι αυτός που έχει τα λεφτά.
Όχι, κ. Βενιζέλο, δεν είναι ισχυρός αυτός που έχει τα λεφτά. Ισχυρός είναι αυτός που έχει το δίκιο και το δίκιο το έχει η Ελλάδα.
Αυτοί που παραβίασαν τις διεθνείς συμβάσεις, αυτοί που φέρθηκαν απέναντι στην Ελλάδα διαφορετικά από ό,τι σε άλλες χώρες είναι εκείνοι που επέλεξαν την Ελλάδα σαν πυροκροτητή στην Ευρώπη, είναι αυτοί που έβαλαν στο μηχανισμό στήριξης, τρίτους μηχανισμούς, όπως αυτός του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Είναι αυτοί που σταμάτησαν να δανείζουν τη χώρα με το Euribor και ανακάλυψαν μηχανισμούς που στήριζαν τη χώρα και τη δάνειζαν με επτά και οκτώ φορές παραπάνω από όσο ήταν το νόμιμο επιτόκιο, οι τοκογλύφοι.
Ισχυροί, λοιπόν, είμαστε εμείς σε αυτή την κυβέρνηση όπου αυτό που απαιτούμε είναι η εφαρμογή των συνθηκών του ευρωπαϊκού δικαίου. Ισχυροί είναι αυτοί που δεν παραδίδουν την εθνική κυριαρχία της χώρας. Ισχυροί είναι αυτοί που
προστατεύουν το λαό βάσει των διεθνών συμβάσεων και του Συντάγματος. Ισχυροί δεν είναι αυτοί που παραχωρούν άρθρα του Συντάγματος προς όφελος εκείνων που δίνουν τις εντολές. Ισχυρή είναι αυτή η κυβέρνηση, γιατί έχει τη στήριξη του ελληνικού λαού, έχει τη στήριξη του 80% του ελληνικού λαού και με αυτό το 80% του ελληνικού λαού μιλάμε αυτή τη στιγμή.
Εμείς είμαστε οι μικρότεροι εταίροι σ’ αυτήν την κυβέρνηση και θα την στηρίξουμε μέχρι τέλους. Μπορεί να έχουμε πολιτικές διαφορές, αλλά αυτή η κυβέρνηση απέδειξε ότι διαπραγματεύεται όρθια, ασκεί τις εντολές που λαμβάνει από τον ελληνικό λαό και λειτουργεί προς όφελος του ελληνικού λαού και μόνο.
Μας μιλήσατε για κούρεμα. Ποιο κούρεμα έχει γίνει στο δημόσιο χρέος, κύριε Βενιζέλο και κύριε Σαμαρά; Αν κουρεύτηκε το χρέος, πώς είναι δυνατόν να έγινε υπερδιπλάσιο μετά το κούρεμα από ό,τι πριν; Ξέρετε ποιους κουρέψατε; Κουρέψατε μόνο την Ελλάδα, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια. Διαλύσατε τον κοινωνικό ιστό της χώρας. Κουρέψατε την Ελλάδα γνωρίζοντας ότι θα κουρευτούν τα ομόλογα και ενεργήσατε μέσω της Τράπεζας της Ελλάδας, προκειμένου να μην μετατραπούν τα αποθεματικά των ταμείων σε έντοκα γραμμάτια του δημοσίου, που δεν κουρεύονταν, αλλά σε ομόλογα που κουρεύονταν. Ποιος δανειστής κουρεύτηκε; Πότε κουρεύτηκε; Και γιατί, αφού κουρεύτηκε και ήταν επιτυχημένη η πολιτική σας, είναι πολύ μεγαλύτερο το χρέος τώρα από ό,τι πριν;
Ποια πολιτική σας πέτυχε, όταν σε όλους τους τομείς τα νούμερα δείχνουν ότι πάμε προς την καταστροφή; Πώς είναι δυνατόν να απαιτείτε να συνεχίσουμε αυτή την πολιτική, όταν αυτή η πολιτική ακόμα και από εκείνους που την επέβαλαν
αποδεικνύεται αποτυχημένη;
Τέλος, θέλω να καταστήσω ξεκάθαρο ότι αυτό που επιβάλλεται αυτήν τη στιγμή είναι, με την ψήφο σ’ αυτά τα νομοσχέδια, το σύνολο των Ελληνίδων και Ελλήνων Βουλευτών να αποδείξει ότι είμαστε αποφασισμένοι σαν έθνος να προστατεύσουμε
το λαό μας με βάση τη νομιμότητα, αποδεικνύοντας έστω και ένα μόνο, ότι δηλαδή είμαστε ένα κυρίαρχο κράτος, το οποίο δεν λαμβάνει εντολές από κανέναν άλλον παρά από το λαό, ο οποίος έδωσε αυτή την εντολή στις 25 Ιανουαρίου.
Και σας καλώ για πρώτη φορά τουλάχιστον να αγνοήσετε τις εντολές που δίνουν οι δανειστές!
Αγνοήστε τις εντολές που δίνουν εκείνοι που με τη λάθος πολιτική οδήγησαν το λαό στην εξαθλίωση. Κι ας εμφανιστούμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά, σαν ένα ενωμένο έθνος, το οποίο ζητάει το δίκιο του. Ζητάει αυτό που προκύπτει από τις διεθνείς συνθήκες. Ζητάει την ίση αντιμετώπιση σε μια Ευρώπη των ισότιμων χωρών, σε μια Ευρώπη που σέβεται την εθνική κυριαρχία της κάθε χώρας και σέβεται και τη λαϊκή εντολή και τη δημοκρατία.
Σε αυτή τη χώρα τις κυβερνήσεις τις εκλέγουν οι πολίτες και δεν τις επιβάλλουν τα αφεντικά του κάθε κόμματος».

Σχόλια

  1. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ‘’ΙΛΙΑΤΟΡΑ’’

    ‘’ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΜΑΣ?’’ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΄Η ΤΗΣ ΟΦΣΟΡ?

    Παιχνίδι φοροφυγάδων και υποκριτών

    Αποδείχθηκε ότι η off shore εταιρεία ανήκει στον πατέρα του Πάνου Καμμένου
    Δικαιωμένος από την αντιδικία του με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για τις δηλώσεις του σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σκάφους «Iliatoras of London».
    Σύμφωνα με όσα δέχονται οι δικαστές στην αγωγή Καμμένου κατά Γεωργιάδη:
    Το επίδικο σκάφος ήταν μέχρι το 2009 στην ιδιοκτησία εξωχώριας εταιρείας με την επωνυμία Cass Corporation Limited, με έδρα στη νήσο Μαν, που χαρακτηρίζεται ως «φορολογικός παράδεισος».
    Αποδείχθηκε ότι το σκάφος ανήκε στην εξωχώρια εταιρεία, με εκπρόσωπό της τον πατέρα του ενάγοντος, προέδρου των ΑΝΕΛ, Ηλία Καμμένο.
    Ο Πάνος Καμμένος αποδείχθηκε ότι ήταν πλοίαρχος – κυβερνήτης του σκάφους και όχι κύριος αυτού σύμφωνα με δελτίο κίνησης πλοίου αναψυχής. Το δε σκάφος δηλώθηκε από τον πατέρα του, πρώτη φορά το 2010 (για την οικονομική χρήση του 2009), ο οποίος κατέβαλε και την έκτακτη εισφορά, που είχε θεσπιστεί εκείνη τη χρονική περίοδο.

    Νέος πόλεμος στο twitter
    «Η απόφαση αποδέχεται ότι: α) το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του για φορολογικούς λόγους β) ο ίδιος ήταν πλοίαρχος και αντί για 300.000€ με καταδικάζει σε 15.000€ μόνον για τους χαρακτηρισμούς “ψεύτης”, “κλέφτης”, “Τσοχατζόπουλος”. Εντάξει δεν είναι…», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγκυρα σε Αθήνα:
    Ο Καμμένος μας προκαλεί -Μαζέψτε την ανεύθυνη συμπεριφορά του το ταχύτερο δυνατό !!
    «Απαράδεκτες» χαρακτηρίζει το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, με ανακοίνωσή του , «τις δραστηριότητες και δηλώσεις», όπως αναφέρει, του Υπουργού 'Αμυνας της Ελλάδας.
    Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το μεσημέρι, στην 'Αγκυρα , επισημαίνεται ότι «ο υπουργός ΄Αμυνας από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα του έχει μία προκλητική συμπεριφορά απέναντι στην Τουρκία, και αυξάνει την ένταση στο Αιγαίο».
    «Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να ελέγξει την ανεύθυνη αυτή συμπεριφορά το ταχύτερο δυνατόν», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
    «Είναι ολοφάνερο ότι η συνέχιση των ανεύθυνων κινήσεων θα αυξήσουν την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στο Αιγαίο. Η κατάσταση αυτή θα ζημιώσει την ανάπτυξη των σχέσεων και θα δυσκολεύσει την λύση των προβλημάτων στο Αιγαίο», προστίθεται.
    « Η χώρα μας είναι αποφασισμένη να προστατεύσει, τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της στο Αιγαίο, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου», επαναλαμβάνει η ανακοινωση και καταλήγει λέγοντας: « Επισημαίνουμε για μία ακόμα φορά την ανάγκη να αξιοποιήσουμε τους υπάρχοντες μηχανισμούς διπλωματικού διαλόγου, για την λύση των προβλημάτων στο Αιγαίο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ?
    ==========================================
    ΠΟΥ ΤΟΝ ‘’ΒΡΗΚΑΤΕ’’ , ΣΤΟ ΚΛΥΝ??

    Νέες αναταράξεις προκαλούν στις τράπεζες οι υψηλοί τόνοι και η διαφαινόμενη πορεία σύγκρουσης κυβέρνησης – δανειστών.
    Σύμφωνα με εκτιμήσεις τραπεζικών στελεχών, χθες οι εκροές καταθέσεων κυμάνθηκαν στα 350 με 400 εκατ. ευρώ, που είναι πέντε φορές υψηλότερες από τις εκροές των προηγούμενων ημερών.
    Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισεμπλουμ για το ενδεχόμενο επιβολής περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων στην Ελλάδα. Παράλληλα σημειώθηκε μπαράζ δηλώσεων Ελλήνων και Ευρωπαίων αξιωματούχων οι οποίες επιδείνωσαν το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών, δηλώσεις που συνεχίστηκαν με ένταση και χθες.
    Στο περιβάλλον αυτό οι τράπεζες ανησυχούν για ένα νέο κύκλο εκροών τη στιγμή που το τραπεζικό σύστημα ήδη βρίσκεται σε οριακό σημείο, με την ΕΚΤ να παρέχει ρευστότητα με το σταγονόμετρο.
    Χθες η ΕΚΤ αποφάσισε την αύξηση της έκτακτης χρηματοδότησης (ELA) που είναι διαθέσιμη για τις ελληνικές τράπεζες κατά 400 εκατ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. [[Έμμισθος μεσάζων των διεθνών τοκογλύφων ο Γιώργος Παπανδρέου, κατά τον Πάνο Καμμένο!]]

    1.**Καταδίκη 100 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS
    ============================
    Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία τέτοια συναλλαγή της εταιρείας της κ. Ξαφά JJ Partners η οποία είχε προσφύγει εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων , αποκαλούμενου και ως «Ανέμου απελευθέρωσης από τα δεσμά του Μνημονίου» από φίλια σε αυτόν ΜΜΕ καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.
    Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Πάνος Καμμένος αφού σήμερα εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για τα όσα υποστήριζε περί εμπλοκής της Μ. Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο ένταξης της Ελλάδας στο Μνημόνιο.

    [[Έμμισθος μεσάζων των διεθνών τοκογλύφων ο Γιώργος Παπανδρέου, κατά τον Πάνο Καμμένο!]]
    Ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του.
    100.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ –ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ
    Καταπέλτης κατά Καμμένου είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση των CDS.Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών χαρακτηρίζει «ψευδείς και συκοφαντικούς» στους ισχυρισμούς του πρόεδρου των ΑΝΕΛ και τότε βουλευτή της ΝΔ, Πάνου Καμμένου για τα περίφημα CDS και την εμπλοκή σε αυτή την «κερδοσκοπική διαδικασία προσώπων που παραπέμπουν στο περιβάλλον του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και τον αδελφό του Ανδρίκο».
    Παράλληλα, καταδικάζει τον Πάνο Καμμένο σε αποζημίωση 100.000 ευρώ για ηθική βλάβη που προκάλεσε στην εταιρία, ισχυριζόμενος πως αυτή αγόρασε τα «γυμνά» ασφάλιστρα δανειστικού κινδύνου (CDS) με βάση αναφοράς τα ελληνικά ομόλογα που πούλησε στο τέλος του 2009 το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
    Σύμφωνα με την απόφαση – καταπέλτη οι ισχυρισμοί του εναγόμενου δεν αποδείχτηκαν αληθείς αλλά ψευδείς, καθώς ο εναγόμενος δεν ανταποκρίθηκε στο βάρος των αποδείξεων. Δεν προσκόμισε ουδεμία συναλλαγή της ενάγουσας σε CDS επί ελληνικών ομολόγων και ουδένα κωδικό αυτής στον διεθνή οργανισμό ISDA, κάτι που αποδεικνύει το ψευδές των καταγγελιών.
    Οι δικαστές έκριναν επίσης, πως κάθε φορά που ο κ. Καμμένος θα επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς που κρίθηκαν συκοφαντικοί θα πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ και του επιδίκασαν τα δικαστικά έξοδα 12.500 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. [[Έμμισθος μεσάζων των διεθνών τοκογλύφων ο Γιώργος Παπανδρέου, κατά τον Πάνο Καμμένο!]]

    2.**Καταδίκη 30. 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS
    =====================================
    για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Α.Παπανδρέου.
    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ. Επίσης, του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, και κάθε φορά που θα παραβιάζει την εντολή και θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο. Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Ανδρεα Παπανδρέου έφτασε στα δικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για δήθεν εμπλοκή του Ανδρέα Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες CDS.


    3.**Καταδίκη 10. 000 ευρώ στον Καμμένο
    ================================
    Ταξίαρχος παίρνει αναδρομικά από τον Καμμένο! Κέρδισε αγωγή εναντίον του.17.10.2014 | 00:21
    “Μαϊμού εκπρόσωπο Τύπου του NATO”, είχε αποκαλέσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον Παναγιώτη Θεοδωρακίδη σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο Ταξίαρχος ε.α είχε θεωρήσει συκοφαντικά τα όσα είπε ο κ.Καμμένος και είχε προσφύγει με αγωγή στα δικαστήρια.
    Ο κ.Θεοδωρακίδης είχε δικαιωθεί πρωτόδικα και πριν λίγες μέρες εκδικάστηκε η έφεση που είχε κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Η απόφαση ήταν πάλι υπέρ του Ταξίαρχου. Σύμφωνα με την απόφαση ο κ. Καμμένος πρέπει να του πληρώσει 10.000 ευρώ ως αποζημίωση. Άρα ο Θεοδωρακίδης πήρε …αναδρομικά από τους ΑΝΕΛ!

    4.Δικαστική δικαίωση Άδωνι για κότερο Καμμένου
    ==============================
    ΑΔΩΝΙΣ:Νέος πόλεμος στο twitter
    «Η απόφαση αποδέχεται ότι: α) το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του για φορολογικούς λόγους β) ο ίδιος ήταν πλοίαρχος και αντί για 300.000€ με καταδικάζει σε 15.000€ μόνον για τους χαρακτηρισμούς "ψεύτης", "κλέφτης", "Τσοχατζόπουλος". Εντάξει δεν είναι...», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο twitter
    ΚΛΑΙΩ !! Δικαστική δικαίωση Άδωνι για κότερο Καμμένου! «Το σκάφος είναι σε offshore και σκίπερ είναι ο Καμμένος»
    Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αθώωσε τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη μετά από την αγωγή που του είχε κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για το υπερπολυτελές γιοτ «Iliatoras», καθώς η off shore εταιρεία ανήκει πράγματι στον πατέρα του και τον καταδίκασε σε πρόστιμο 15.000 ευρώ για ύβρεις εναντίον του κ. Καμμένου.
    Συγκεκριμένα οι δικαστές στην απόφαση τους αναφέρουν πως το σκάφος ανήκε σε off shore εταιρεία, όπως είχε πει ο Αδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα στην απόφαση γράφεται πως «ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με επίσημες δηλώσεις του ανέφερε ότι ανήκει από το έτος 1993 στον πατέρα του.
    Ως εκ τούτου δεν είναι παράλογο να συμπεράνει κανείς ότι και οι μετοχές της Cass Corporation της ιδιοκτήτριας του «Iliatoras» σύμφωνα με τα έγγραφα από το μητρώο σκαφών της Μεγάλης Βρετανίας ήταν στην κατοχή του».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5.ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ: Εταιρεία Ελίντα Α.Ε
    Αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ ο Πάνος που τα ξέρει ‘’ΟΛΑ’’.. Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το "βιογραφικό" του και τα γράμματα που έμαθε
    1996: Ο Εισαγγελέας αιτείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ. Η Βουλή φροντίζει να τον καλύψει επιμελώς απορρίπτοντας το αίτημα και ο εκλεκτός αυτός κύριος ουδέποτε παρεπέμφθη στην δικαιοσύνη. Χρόνια μετά θα ταχθεί εντελώς υποκριτικά υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, τα αγαθά της οποίας φρόντισε πρώτα να απολαύσει. Σημειώνεται δε ότι η Ελίντα υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών (Ιζόλα-Εσκιμό). Σε αυτήν διορίστηκε επί Μητσοτάκη ο κ. Καμμένος, και ω του θαύματος, η εταιρεία επτώχευσε. Στη θέση της ήρθαν οι ξένες πολυεθνικές μεταξύ των οποίων και η Siemens! Χρόνια μετά ο ίδιος άνθρωπος ζητά να αναλάβει την τύχη μιας ολόκληρης χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6. Άρση ασυλίας του Π Καμμένου ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ «ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ» ΤΟΥ ΧΡ. ΠΑΧΤΑ Άρση ασυλίας του Π. Καμμένου ζητά ο Άρειος Πάγος
    Αίτηση για άρση της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, διεβίβασε στη Βουλή η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να ασκηθεί σε βάρος του δίωξη για πρόκληση σε τέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος.Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του κ. Καμμένου αφορά δηλώσεις του, τον περασμένο Σεπτέμβριο με τις οποίες φερόταν να προτρέπει τους κατοίκους της Χαλκιδικής -που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους- να «λιντσάρουν» τον δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟ! ΣΕ ‘’ ΠΙΑΣΑΜΕ’’’’ ….!!!! ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;
    (για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος..) !!!
    ===================================

    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΞΓ΄ 11ΙΟΥΝΙΟΥ 2008( ΑΠΟΓΕΥΜΑ)
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ( Δημήτριος Σιούφας): Κύριοι συνάδελφοι, ο συνάδελφος πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Μιλτιάδης Έβερτ με επιστολή του γνωρίζει στον Πρόεδρο του Σώματος, ΄τι λόγω εκτάκτου προσωπικού κωλύματος δεν μπορεί να παραστεί στην ψηφοφορίας για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος και ότι εάν ήτο παρών θα ψήφιζε υπέρ της κύρωσης της συνθήκης. Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.
    Ο συνάδελφος κ. Καμμένος μόλις μας ειδοποίησε, ότι λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ότι ένα ήταν εδώ θα ψήφιζε « ΝΑΙ».
    Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.
    Προσέξαμε, πως η ψήφο του κ. Καμμένου σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής δεν προσμετρείται, διότι «λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αλλά αν ήταν στην ψηφοφορία, θα ψήφιζε ΝΑΙ»...
    Δεν έχει σημασία, αν προσμετρείται ή όχι…
    Σημασία έχει πως, αν ήταν στην ψηφοφορία θα έλεγε… "ΝΑΙ" την Συνθήκη της Λισσαβόνας…
    Η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, "Ανεξάρτητοι Έλληνες", αναφέρει ότι αντιστέκεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων…
    Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο κ. Π. Καμμένος, να λέει "ΝΑΙ", στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ενώ γνωρίζει ότι η συνθήκη αυτή προωθεί την παγκόσμια σκλαβιά, στη χώρα μας και να δηλώνει ταυτόχρονα "αντιστασιακός"...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νέα αγωγή μάζεψε ο Καμμένος!
    ========================

    ΠΑΝΑΡΑ ΠΕΣ "ΑΝΤΡΙΚΟΣ" ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ! Νέα αγωγή μάζεψε ο Καμμένο! Πάλι θα τρέχει στα δικαστήρια να τα μπαλώνει
    Σήμερα το πρωί στις 10.30 π.μ. ο εκδότης των εφημερίδων «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» και «Karfitsa», Νίκος Καραμανλής,συνοδευόμενος από τον νομικό σύμβουλο των εφημερίδων, κ. Αλέξη Κούγια, επισκέφθηκε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κα Ευτέρπη Κουτζαμάνη, και κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου.

    Η μήνυση κατετέθη προκειμένου να επισπευσθεί η άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου για να οδηγηθεί η υπόθεση στο ακροατήριο.
    Σε δήλωσή του ο κ. Νίκος Καραμανλής προειδοποίησε ότι θα είναι αμείλικτος έναντι του προέδρου των Ανεξερτήτων Ελλήνων.
    «Είναι η πρώτη φορά στην προσωπική και επαγγελματική σταδιοδρομία που που αναγκάζομαι να στραφώ στη Δικαιοσύνη για να με προστατεύσει από ένα πολιτικό πρόσωπο» τόνισε.
    Από την πλευρά του ο κ. Κούγιας επεσήμανε πως «πρώτη φορά στα 40 χρόνια που υπηρετεί την Δικαιοσύνη έχει αντιληφθεί τέτοια εγκληματική συμπεριφορά».Σημείωσε ακόμη ότι είναι αδιανόητο το γεγονός «ένας δημοσιογράφος να απευθύνει με ευπρεπή τρόπο μια ερώτηση σε αρχηγό πολιτικού κόμματος από τους νεότερους που θα έπρεπε να εκπέμπει και άλλο ήθος και ο κ. Καμμένος με προκλητικό τρόπο, αντί να απαντά στην ερώτηση, να συκοφαντεί έναν εκδότη εφημερίδος».


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε ένα άλλο κράτος, θα τολμούσε να κυκλοφορήσει στο δρόμο?
    =========================================
    . Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ

    30.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.
    ====================
    Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Αντρίκου Παπανδρέου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πλήρωσε 30.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο. Παράλληλα του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Αντρίκου Παπανδρέου, ενώ κάθε φορά που θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο.

    Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Αντρίκο Παπανδρέου, έφτασε στα δικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για εμπλοκή του κ. Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες CDS.
    Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Καμμένος είχε μιλήσει για τον ρόλο που διαδραμάτισε ο Αντρίκος Παπανδρέου σε επενδυτική εταιρία που αγόρασε CDS από το Ταμιευτήριο, ενώ η χώρα όδευε προς τον μηχανισμό στήριξης, αναμένοντας την εκτίναξη των spreads.

    Σε ένα άλλο κράτος, θα τολμούσε να κυκλοφορήσει στο δρόμο?
    =========================================
    Σε σχετική ερώτηση του προέδρου του δικαστηρίου για την έκφραση λαμόγιο ο κ. Καμμένος απαντά «που τον έχω πει λαμόγιο να μας πει. Κε πρόεδρε δεν προκύπτει από πουθενά».

    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε στο δικαστήριο ότι «εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη αυτών που δημοσίως έχω πει και υπογράψει. Αυτά που γράφουν οι ιστοσελίδες οι οποίες πολλές ελέγχονται από τους ίδιους ή οι οποίες είναι πληρωμένες για να δημιουργήσουν ένα νομικό πλαίσιο για να απειληθεί ο βουλευτής ή η δικαιοσύνη....».

    Στο σημείο αυτό τον διακόπτει ο πρόεδρος για να τον ρωτήσει «λέει, λέτε, ότι η οικογένειά του είναι μαφία. Αληθές ή ψευδές;».

    «Εγώ δεν είπα την οικογένειά του...
    ====================
    Παρακαλώ να μου πείτε κε πρόεδρε σε πιο σημείο και με ποιο μέσον».
    Πριν από 1 ώρα http://maps.google.com/maps?z=15&q=,

    Ισχυρίζεται πως είναι άντρας, η πολιτική κότα που ψηφίσατε.
    ==============================
    Διαβάστε τι κατέθεσε στο δικαστήριο ,
    και φορά παντελόνια χωρίς να ντρέπεται που είναι σαν ''ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ"' και άθλιος εφαψίας της πολιτικής.

    Τι έγινε στη δίκη
    =================
    «Ποτέ δεν υπήρξε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου του Αντρίκου Παπανδρέου», διαβεβαίωσε ενώπιον του δικαστηρίου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος,?

    Συγκεκριμένα όταν ο Καμμένος ερωτάται
    «εσείς λοιπόν λέτε ότι δεν είχατε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου...»
    απάντησε Καμμένος
    «καμία κε πρόεδρε και ποτέ δεν υπήρξε τέτοιου είδους».
    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μάλιστα, υποστήριξε ότι «ουδέποτε έχουν ειπωθεί.
    Είναι προϊόν διαδικτύου όπου υπάρχουν σχόλια διαφόρων ανθρώπων που ελευθέρως γράφουν στο διαδίκτυο και τα οποία παίρνοντας τις δηλώσεις τις δικές μου εντός του κοινοβουλίου ή όπως έχω υποχρέωση λόγω του δημοσίου συμφέροντος στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και αναπαράγουν ιστοσελίδες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξύπνα Πάνο, μας κλέβουνε την ‘’Ακρόπολη’’ της έβαλαν …ρόδες!
    ===================================
    που ήσουνα στην Ικαρία της πεθεράς σου, και εμείς νομίζαμε ότι είχες πάρει ..άδεια για να πιάσεις..γεμάτα. Και σου πήρε και λεφτά για τα παιδιά, για τα εγγόνια της, είναι δυνατόν, μήπως λες ψέματα, μήπως δεν θυμάσαι τι έπρεπε να πείς ???
    Αλλά εσύ είχες πάει για..πατάτες στο διπλανό οικόπεδο?
    *Αχ βρέ πανούλι μου, παλληκάρι μου, λοκατζή μου εσύ. Πότε κτίστηκε και πότε λειτούργησε για ΠΡΩΤΗ φορά το… ξενοδοχείο???
    *Και η επιθεώρηση πότε ήλθε και τι κοίταξε??? ΤΟ ΙΚΑ τι λέει, και οι καταστάσεις του ΦΠΑ που είναι? Υπάρχουν? Από πότε …υπάρχουν?? Ο εργολάβος που το έκτισε τι λέει? *Ο Αλβανός τελικά πήρε τα λεφτά που του χρώσταγες,??
    *Δείξτα όλα ρε πανούλι μου, που σε λένε καβουρομάνα και τσιγκούνη. Πές τους πως όλα τα κοψίδια και τις μπριζόλες τις πλήρωσες όλες και με..ΤΟΚΟΥΣ ???
    *Εσύ που σκάβεις τον λάκκο των άλλων και όλο πρώτος μέσα πέφτεις.
    *Αχ βρε οικονομικέ υπολογιστή που αγοράζεις ανταλλακτικά φτηνά και τα πουλάς ακριβά.
    *Αχ βρε πανούλι μου, πως μπορείς και τα "κρατάς" όλα στο μυαλούλι σου(;) και δεν...χάνεσαι στη μέση της θάλασσας.
    *Αχ παλικάρι μου που κάναμε χρυσά μάτια(αυγά:) να σε δούμε.
    *Φαντάρος ήσουνα, ή ο ΡΑΜΠΟ? Βουλευτής ήσουνα ή ο Σούπερ μαν ;
    *Άδειες κάργα από το στρατό ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ κι ούτε μια φωτογραφία με τα ρούχα της τιμής, κοπάνα(άρρωστος) όταν ψηφιζόταν κάποιο νομοσχέδιο που σε αποκάλυπτε( λόγω εκτάκτου προσωπικού κωλύματος δεν μπορεί να παραστεί στην ψηφοφορίας για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος και ότι εάν ήτο παρών θα ψήφιζε υπέρ της κύρωσης της συνθήκης).
    *Παράσημα από το Σαρκοζύ, κι ούτε μια …φωτογραφία έτσι για τα κακό μάτι?
    *Μόνο στο ‘’ξένο’’ σκάφος έβγαζες φωτογραφίες ρε πανούλι μου?
    *Εσύ που έπιανες όλους τους κακούς και τους έριχνες στον ωκεανό του ..μεσονυκτίου.
    *Εσύ που έμπαινες στο Κουζινάδικο και τρέμανε τα μηχανήματα και τα τζάμια τους !
    *Και έπαιξες και έχασες και τόσα εκατομμύρια όπως δηλώνεις. Τόσα λεφτά ρε πανούλι μου που υπάρχουνε; Εγώ ζαλίζουμε και να τα ...γράψω κι εσύ έχασες τόσα και ούτε ...δάκρυσες;
    *Τότε τι έλεγε αυτός ο Μάκης ότι τον πήρες στο λαιμό σου. Καλά βρε Πανούλι μου, τόσο δυνατός είσαι που σήκωσε το Μάκη και τον πήγες βόλτα στο...λαιμό σου;
    ***Ρε πανούλι , τι κακιά η πεθερά σου. Να σου παίρνει λεφτά για να φιλοξενήσει τα ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΣ???? Καλά είσαι τόσο βλάκας, ή ΕΜΕΙΣ είμαστε έξυπνοι που γελάμε με τις μαλακίες που γράφεις?
    *Πανούλι μου κοιμήσου και είμαστε εμείς εδώ για σένανε . Μάλλον ανάποδα το έγραψα. Έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ???

    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ 50 βουλευτές….
    9.000.000.000.000 ( 9.ΔΙΣ ΔΡΧ ΑΕΡΑ) στο πόθεν έσχες!!!
    Γεράσιμος Γιακουμάτος για χρηματιστήριο και Καμμένο.

    Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».

    Είναι αυτά που θα υπαινιχθεί σε πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής της Β' Αθηνών Γεράσιμος Γιακουμάτος.
    «Κάνουμε τώρα καταγγελίες αλλά δεν κοιτάμε την καμπούρα μας. Ας κοιτάξουν τα χρηματιστηριακά του 2000 και θα καταλάβουμε γιατί και ποιος είναι υπεύθυνος. Είναι πενήντα βουλευτές που το ξέρουν, δεν το ξέρω μόνο εγώ.
    Αν δει κανείς το πόθεν έσχες του Καμμένου την περίοδο 2000-2002, θα καταλάβετε.
    Τα κέρδη ήταν 280 εκατομμύρια δραχμές. Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως
    =============================
    και άλλοι συνάδελφοι…».
    Ενδιαμέσως όμως ο Καμμένος ζει τον μύθο του στη Σοφοκλέους του 1999-2000.
    Ο Μιλτιάδης Εβερτ θα αναλάβει προσωπικά τη διαλεύκανση του «εγκλήματος του
    =============================
    Χρηματιστηρίου», κατά τη διατύπωσή του.
    Ο άλλοτε εβερτικός Καμμένος όμως αφήνει τους πάντες σύξυλους όταν στο πόθεν έσχες του, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει η Συγγρού, εμφανίζεται να έχει παίξει (9.000.000.000.000) εννέα δισ. δραχμές αέρα.
    ===================
    Ο ίδιος εμφανίζει εαυτόν ζημιωμένο κατά 105 εκατ. δραχμές, αλλά τα ποσά από πωλήσεις και αγορές δεν «τσεκάρουν» ακριβώς, με αποτέλεσμα η τότε ΝΔ να αγωνίζεται να τα δικαιολογήσει και να τον καλύψει

    ‘’ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ..ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ’’????
    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Να θυμίσω μερικά πράγματα:
    Α) «Ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος φέρεται ως νικητής στο παιχνίδι της Σοφοκλέους. Με αρχικό κεφάλαιο 18,7 εκατ. δρχ. και επενδύοντας επιπλέον 63,8 εκατ. δρχ., βρέθηκε με κέρδη περίπου 614 εκατ. δρχ.
    Ο κ. Καμμένος σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Από την υπόθεση του Χρηματιστηρίου όχι μόνο έχασα το κεφάλαιο που είχα επενδύσει, αλλά δύο φορές τόσα.
    Τα αναφερόμενα ως κέρδη στη δήλωση του “πόθεν έσχες” αφορούν επενδύσεις της πρώην συζύγου μου (σημ.Λασκ.: της βιομηχανίας ΦΑΓΕ). Καμία οικονομική διαχείριση ούτε απολαβή είχα απ’ αυτά τα κέρδη. Απλώς δηλώθηκαν γιατί η δήλωση του “πόθεν έσχες” ήταν κοινή»
    (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 16/06/2005).
    Αλήθεια , πόσα εκατομμύρια ‘’έπαιξε’’ ο Πάνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου