Ελάτε να μας τα κουρέψετε!...


Τα χρήματα λέμε! Τις καταθέσεις μας. Ελάτε να μας τις κουρέψετε!
     Να δούμε τί ακριβώς θα βρείτε.

     Απ' το 90% των πολιτών θα...
πάρετε εκείνο που σας έδειξε ο υπουργός των Οικονομικών.
     Απ' το υπόλοιπο 10%, πάρτε! Έτσι κι αλλιώς αυτοί έχουν. Και το σπουδαιότερο: δεν έχουν πληρώσει ποτέ! Κι αν έχουν πληρώσει θα είναι δυσανάλογα λίγο με αυτό που πληρώνουν οι υπόλοιποι!
     Γι αυτό χεστήκαμε για τις απειλές σας ότι θα γίνει της Κύπρου, και άλλα φαιδρά και π@ύστικα του φλούφλη με την περμανάντ!

     Αλλά εκτίθεστε μόνοι σας για το πόσο παλιάνθρωποι είσαστε, και για το πώς εννοείτε την ''Ενωμένη Ευρώπη'', αφού την ίδια ώρα μας καλείτε να πληρώσουμε τους τόκους τού swap με την ονομασία ''Titlos'' της Goldman Sachs, που έμεινε ''ακούρευτο'' το 2012 όταν ληστεύατε δια του ''κουρέματος'' τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ιδιώτες (Χυδαίο χοντρικό, Παπαδήμιε,  πείτε αλεύρι: το Ειδικό Δικαστήριο σας γυρεύει!),
     ..και που στους οικονομικούς κύκλους είναι γνωστό ως ''αμαρτωλό'',
     ..αφού οργανώθηκε από την Goldman Sachs για να μπει η Ελλάδα στην ευρωζώνη καλλωπίζοντας  το αυξανόμενο χρέος της χώρας το 2001, βοηθώντας την έτσι να ανταποκριθεί στους κανόνες ένταξης! ( Κιτρινιάρη του εκσυγχρονισμού, Στουρνάρι, ΧριστοΔουλάκι, ακούτε το καμπανάκι του Ειδικού Δικαστηρίου;)

     Κι ακόμα,
     ..επιμένετε να χαρακτηρίζετε ''μονομερή ενέργεια'' την ψήφιση νομοσχεδίου που στόχο έχει να απαλύνει τις πληγές της καταστροφικής πολιτικής σας των τελευταίων χρόνων!
     Βρήκατε καινούργια καραμέλα!

     Η αποικιοκρατική σας συμπεριφορά έχει χτυπήσει ''κόκκινο''!
     Δεν την θέλουμε ρε τέτοια Ευρώπη, νεοναζιστική και γερμανική όπως την καταντήσατε!
     Πάρτε τη και βάλτε την υπόθετο.
     Και αμέτε στον διάολο από δώ, αφήστε μας να χρεοκοπήσουμε μόνοι μας, να πεινάσουμε μόνοι μας, να σηκωθούμε μόνοι μας, όπως και άλλες φορές κάναμε, 
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ!

     Και πάρτε μαζί σας και τα τσογλανάκια που είχατε σπείρει πολλά χρόνια τώρα στην χώρα να παριστάνουν τους αφέντες και τους ''μονόδρομους''!
     Πάρτε τους και βάλτε τους να κυβερνούν εσάς,
     ..ή κάντε τους αρχηγούς των νέων κομμάτων των παιδόφιλων και κτηνοβατών, που όπου νάναι μετά κι απ' την νομιμοποίηση στις ''πολιτισμένες'' χώρες σας αυτών των ανωμαλιών, δεν θ' αργήσουν να δημιουργηθούν και να ζητήσουν την ψήφο των Βησιγότθων!

     Κι ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!  Υπάνθρωποι!...

 

Σχόλια

  1. Δεν ντρέπεται να κρύβεται ???

    Γιατί ο Καραμανλής ΔΕΝ αντέδρασε και δεν ενημέρωσε για την χρεοκοπία που ΗΔΗ κτυπούσε την πόρτα μας?

    Ήταν τόσο ανθέλληνας που προετοίμαζε την επιστροφή του, καταστρέφοντας τον Παπανδρέου και την Ελλάδα?

    Συνειδητή ΠΡΟΔΟΣΙΑ και υπακοή στην ξένη κλίκα ή, άθλια αμέλεια και ανικανότητα???

    Μας έδεσε χειροπόδαρα, όπως ο …αείμνηστος εβραιότουρκος μπάρμπας του, ώστε ΚΑΝΕΙΣ Έλληνας πρωθυπουργός στο μέλλον, να μην μπορέσει να αποσκιρτήσει από τους δεσμούς των Ευρωπαίων, ακόμη κι αν θίγεται η Εθνική μας αξιοπρέπεια, ώστε να ψηφίσουμε ΝΑΙ ! σε όλα τα συνταγματικά δεσμά της ΕΕ και να μεταβληθούμε σε …αριθμούς χάνοντας τα πάντα?

    Διότι άλλο να είσαι μια χώρα οικονομικά υγιής και άλλο να είσαι ο ζήτουλας και ο αξιολύπητος της παγκόσμιας κοινότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου:

    Τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο 2009, περιγράφεται στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου:
    Υστέρηση εσόδων 12,8 δισ. ευρώ,
    υπέρβαση δαπανών 47 δισ. ευρώ,
    υπέρβαση κρατικού δανεισμού κατά 64 δισ. ευρώ.

    Αυτός είναι και ο λόγος της Καραμανλικής λιποταξίας. Εκλογές και ανευθυνότητα…
    =====================================
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
    865.000 προσλήψεις μέσα σε πέντε χρόνια. Άρα πόσοι ήταν οι πραγματικοί άνεργοι το 2009; Πόσοι έφυγαν από τις παράνομες ‘’γαλάζιες’’ επιλογές Παυλόπουλου;

    Πόσοι ΠΡΕΠΕΙ ακόμη να φύγουν;
    Πόσο ήταν το ποσοστό ανεργίας το 2004 και πόσο ήταν το 2009, και πόσα ΔΙΣ ΕΥΡΩ χαμένα μας στοίχισε ο Πάκης της αμαρτίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?


    Γράφει ο Ν Βράχος


    Ο κ. Σαμαράς τον Απρίλιο του 2012,
    σε άρθρο του στην πασίγνωστη αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, ανέφερε: «Η Ελλάδα έχει ήδη εφαρμόσει περιοριστικά μέτρα που φτάνουν το 20% του ΑΕΠ της, για να ελέγξει ένα έλλειμμα που έφτανε το 15% το 2009».

    Κατόπιν αυτών οι «καραμανλικοί» ελέγχονται για προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης, εκτός κι αν θεωρούν ότι ο αρχηγός τους ήταν μεταξύ εκείνων που «φούσκωσαν» το έλλειμμα ή το συντηρούν «φουσκωμένο».

    ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?

    ¨Ένα ερώτημα υπάρχει
    και προς τον οικονομικό εισαγγελέα, ο οποίος αποδέχθηκε τους ισχυρισμούς της κ. Γεωργαντά ότι το έλλειμμα ήταν 3,9% και άσκησε ποινική δίωξη κατά του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου και κατά των ηθικών αυτουργών, για «φούσκωμα» του ελλείμματος (όπου ηθικοί αυτουργοί εννοούνται ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Παπανδρέου, όταν η ΕΛΣΤΑΤ είναι ανεξάρτητη Αρχή και δεν λογοδοτεί στην κυβέρνηση).

    Το ερώτημα είναι:
    προτίθεται ο κ. οικονομικός εισαγγελέας να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του Αντώνη Σαμαρά διότι διατηρεί το έλλειμμα του 2009 «φουσκωμένο» υποβάλλοντας σε παράλογες και παράνομες θυσίες τους Έλληνες πολίτες;

    Κατόπιν αυτών οι «καραμανλικοί» ελέγχονται για προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης, εκτός κι αν θεωρούν ότι ο αρχηγός τους ήταν μεταξύ εκείνων που «φούσκωσαν» το έλλειμμα ή το συντηρούν «φουσκωμένο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου