ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: «Η νέα τάξη πραγμάτων θέλει να υποστείλει τις σημαίες, θέλει να μην υπάρχουν αξίες, θέλει να ισοπεδωθούν τα πάντα στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, να καταργηθούν τα έθνη..

Την πόλη των Καλαβρύτων επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις, για την απελευθέρωση της πόλης από τους Τούρκους, στις 21 Μαρτίου του 1821. Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων τόνισε μεταξύ άλλων: «Αποτελεί τιμή για μένα και το έθνος, που βρίσκομαι σήμερα εδώ στα Καλάβρυτα. Το έθνος οφείλει στα Καλάβρυτα, διότι από εδώ ξεκίνησε ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας το 1821».
Στην συνέχεια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι «οι οπλαρχηγοί κτυπήθηκαν με ένα ολόκληρο κατεστημένο και ξεκίνησαν την επανάσταση με την δύναμη του λαού και της ελληνικής ψυχής», ενώ απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο των Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά, υπογράμμισε:
«Η νέα τάξη πραγμάτων θέλει να υποστείλει τις σημαίες, θέλει να μην υπάρχουν αξίες, θέλει να ισοπεδωθούν τα πάντα στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, να καταργηθούν τα έθνη - κράτη και να ξεχάσουν οι λαοί τα εγκλήματα που έγιναν στο παρελθόν».
 

Όπως πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος, «εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε λαός εκδικητικός, αλλά ένας λαός που δεν ανέχεται να παραχωρήσει ούτε σπιθαμή γης από την εδαφική του ακεραιότητα και την εθνική του ανεξαρτησία.
Και αυτό θα πρέπει να το ξέρουν καλά αυτοί που έρχονται με άλλα μέσα, χωρίς όπλα, να κατακτήσουν αυτόν εδώ τον τόπο. Σε αυτόν εδώ τον τόπο δεν πιάνει κατακτητής και ενωμένοι δεν έχουμε να φθονηθούμε τίποτα».
Στην συνέχεια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε αναφορά στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, τονίζοντας μεταξύ άλλων:......
«Το έθνος τιμά τα Καλάβρυτα και για την αρχή του απελευθερωτικού αγώνα του 1821, αλλά και για την θυσία στο ολοκαύτωμα από τους Γερμανούς κατακτητές.
Θέλω να δεσμευτώ ότι η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός, αλλά και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα κάνουν τα πάντα όχι μόνο για την ηθική δικαίωση των Καλαβρυτινών, αλλά και για αποζημίωση με δικαστική απόφαση που θα επιδιώξουμε, ανασύροντας τον φάκελο με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν. Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από αρχεία της Βέρμαχτ που μας παρέδωσαν οι ΗΠΑ.
Με αυτά τα στοιχεία θα ξεκινήσει πάλι ένας δικαστικός αγώνας, που, όπως υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος, θα δικαιώσουν τα Καλάβρυτα και την Ελλάδα.

Σχόλια

  1. ΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟ! ΣΕ ‘’ ΠΙΑΣΑΜΕ’’’’ ….!!!! ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;
    ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΟΛΑ ΡΕ ξυδιάρη???
    (για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος..) !!!
    ==================================
    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΞΓ΄ 11ΙΟΥΝΙΟΥ 2008( ΑΠΟΓΕΥΜΑ)

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ( Δημήτριος Σιούφας): Κύριοι συνάδελφοι, ο συνάδελφος πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Μιλτιάδης Έβερτ με επιστολή του γνωρίζει στον Πρόεδρο του Σώματος, ΄τι λόγω εκτάκτου προσωπικού κωλύματος δεν μπορεί να παραστεί στην ψηφοφορίας για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος και ότι εάν ήτο παρών θα ψήφιζε υπέρ της κύρωσης της συνθήκης. Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.

    Ο συνάδελφος κ. Καμμένος
    μόλις μας ειδοποίησε, ότι λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ότι ένα ήταν εδώ θα ψήφιζε « ΝΑΙ».
    Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.

    Προσέξαμε,
    πως η ψήφο του κ. Καμμένου σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής δεν προσμετρείται, διότι «λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αλλά αν ήταν στην ψηφοφορία, θα ψήφιζε ΝΑΙ»...
    =================================================
    Δεν έχει σημασία, αν προσμετρείται ή όχι…
    Σημασία έχει πως, αν ήταν στην ψηφοφορία θα έλεγε… "ΝΑΙ" την Συνθήκη της Λισσαβόνας…

    Η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος,
    "Ανεξάρτητοι Έλληνες", αναφέρει ότι αντιστέκεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων…
    =====================================
    Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο κ. Π. Καμμένος, να λέει "ΝΑΙ", στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ενώ γνωρίζει ότι η συνθήκη
    =======================================================
    αυτή προωθεί την παγκόσμια σκλαβιά, στη χώρα μας
    και να δηλώνει ταυτόχρονα "αντιστασιακός"...?
    ========================

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου