Κ.Καραμανλής στηρίζει Α.Τσίπρα: Μέσω Ε.Αντώναρου διθύραμβοι για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού

Με διθύραμβους υποδέχθηκε την συνέντευξη του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα στο Βερολίνο ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κ.Καραμανλή Ε.Αντώναρος γράφοντας σε ανάρτησή του στο twitter χαρακτηριστικά, ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση πρωθυπουργού σε διεθνες περιβάλλον τα τελευταία πέντε χρόνια.
Αναφέρει τα τελευταία 5 χρόνια διότι πριν ήταν πρωθυπουργός ο Κ.Καραμανλής, ο οποίος σαφώς για τον Ε.Αντώναρο ήταν ένας πραγματικά καλός ηγέτης που στεκόνταν στη διεθνή σκηνή.
Ο Ε.Αντώναρος είναι στενός συνεργάτης του Κ.Καραμανλή και θεωρείται ο άτυπος εκπρόσωπός του μέσω του οποίου εκφέρει τις δικές του απόψεις στην κοινωνία. 
Είναι σίγουρο ότι αυτή τη γνώμη για τον Α.Τσίπρα την έχει και  ο ίδιος.
Θετικά αποτιμά ο Ευάγγελος Αντώναρος την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο και τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τη γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.

«Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε χθες τη καλύτερη συνέντευξη Έλληνα πρωθυπουργού τα τελευταία 5 χρόνια σε διεθνές περιβάλλον», έγραψε στο twitter ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή
Φαίνεται πως μόνο οι Σαμαράς-Βενιζέλος δεν έχουν τελικά θετική άποψη για την επίσκεψη Α.Τσίπρα στο Βερολίνο.

Σχόλια

  1. ΣΕ ποιο ΚΟΜΜΑ πήγαν τα λεφτά κ. Καραμανλή??? .

    Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό
    του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα (!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων , τις μισθοδοσίες των εκατοντάδων χιλιάδων προσληφθέντων υπαλλήλων, και τόσες άλλες σπατάλες και χαριστικές δανειοδοτήσεις,
    ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε « συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».
    *Ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που πήγαν τα χρήματα, κύριε Καραμανλή;
    *Τί άλλα στοιχεία επί πλέον απαιτούνται για να μάθουμε ποιοι είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Πως κ. Καραμανλή αποφάσισες να κλείσεις τη Βουλή;
    Γι αυτό τον εκπαραθυρώσατε?
    * Τι φοβόσουνα;
    *Τι έγιναν τα λεφτά; Σ ε ποιό κόμμα πήγαν, όπως υπέδειξε η έρευνα και η έκθεση, του αρμόδιου Προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΧΕΣ …..ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ !!!

      Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
      Εισόδημα : Ο ίδιος 133.877,91 και η σύζυγός του 334.276,47
      Ακίνητα : Γιώργος και Κατερίνα : 1 αποθήκη στον Λυκαβηττό, 1 πάρκιγκ στον Λυκαβηττό, 4 διαμερίσματα στον Λυκαβηττό, 1 οικόπεδο στο Ηράκλειο., βοσκότοπος στη Τζιά, 1 σπίτι στην Αράχωβα
      Γιώργος : 1 διαμέρισμα στο Κολωνάκι, 1 αγροτεμάχιο στο Ρέθυμνο 100.000 τμ( το 25%), αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 12.000 τμ στο Ρέθυμνο (το 25%) , αποθήκη στο Λάυριο, 2 διαμερίσματα στο Λαύριο, 2 διαμερίσματα στο Ηράκλειο, κατάστηματα στο Ηράκλειο και άλλα 8 ακίνητα στο Ηράκλειο των οποίων δεν διευκρινίζεται η χρήση
      Κατερίνα : 1 διαμέρισμα στο Κολωνάκι, 1 πάρκιγκ στην Αθήνα, 1 αποθήκη
      Κόρη : 12 διαμερίσματα στο Ηράκλειο
      Χρεόγραφα :
      Ομόλογα : Μαζί με Κατερίνα 665.261,85
      Αμοιβαία κεφάλαια εσωτερικού : Μαζί με Κατερίνα 74.353,97
      Αμοιβαία κεφάλαια εξωτερικού : Μαζί με Κατερίνα 453.951,94
      Καταθέσεις : Μαζί με Κατερίνα 831.416 ευρώ
      Αυτοκίνητα/ Σκάφη : Γιώργος : Μοτοποδήλατο 500 κυβικά. Αγόρασε 1 αυτοκίνητο 1.000 κυβικά αξίας 13.182 ευρώ
      Κατερίνα : Πούλησε 1 αυτοκίνητο 1.600 κυβικά και εισέπραξε 15.000 ευρώ, πούλησε ακόμα 1 σκάφος αναψυχής και εισέπραξε 60.000 ευρώ. Αγόρασε αυτοκίνητο 1.600 κυβικά αξίας 25.600 ευρώ
      Από κοινού : Ένα σκάφος αξίας 200.000 ευρώ
      Συμμετοχές σε επιχειρήσεις : Γιώργος : Εταίρος σε ΕΠΕ παροχής υπηρεσιών με κεφάλαιο εισφοράς 112.500 ευρώ
      Κατερίνα : Εταίρος σε ΕΠΕ παροχής υπηρεσιών με κεφάλαιο εισφοράς 112.500 και μέτοχος σε ΑΕ παροχής υπηρεσιών με κεφάλαιο εισφοράς 20.000 ευρώ

      Αλήθεια: Θα μπει κανείς στο διαδίκτυο για να καραφλιάσει?????
      Γιώργος Βουλγαράκης ο Mister «Άκης» της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ;
      http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/05/mister.html

      Διαγραφή
  2. ΠΑΡΤΙ, ΠΑΡΤΙ, ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
    ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ 2006 ΕΓΙΝΕ ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???
    ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΤΑΚΗ?

    {{Ο υπουργός Δικαιοσύνης δέχτηκε τότε απίστευτες πιέσεις από δικαστές να μην προχωρήσει η κάθαρση, γιατί έπληττε το κύρος του κλάδου.
    "Σε λίγο δε θα μπορούμε να πάμε στο περίπτερο ούτε για τσίχλες", εξομολογήθηκε απογοητευμένος στον Παπαληγούρα ανώτατος δικαστής.
    "Αν δεν πάει η κάθαρση μέχρι τέλους, σε λίγο οι πολίτες θα σας πιάνουν τα ... οπίσθια, αγαπητέ μου !" του απάντησε λίγο απότομα ο Κορίνθιος, όπως
    μόνο εκείνος ήξερε }}
    Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το τελευταίο βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη, με τίτλο "Καραμανλής : Off the record".
    Στο βιβλίο ο γνωστός δημοσιογράφος παρουσιάζει ένα χρονικό της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή μέσα από τις προσωπικές του σημειώσεις από τις συναντήσεις που είχε κατά καιρούς τόσο με τον ίδιο τον Καραμανλή όσο και με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησής του.
    Από το βιβλίο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και περιστατικά με τον Αναστάση Παπαληγούρα που διετέλεσε υπουργός σε δύο μάλιστα υπουργεία και θεωρείτο εκ των στενών και έμπιστων συνεργατών του Καραμανλή.
    Ωστόσο, ο συγγραφέας κάνει ιδιαίτερη μνεία στη θητεία του Παπαληγούρα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και περιγράφει ένα περιστατικό με τον πρώην υπουργό την εποχή που είχε ξεκινήσει το μεγάλο ξεκαθάρισμα στο παραδικαστικό κύκλωμα που για πολλά χρόνια βασάνιζε την ελληνική δικαιοσύνη.

    Οι διάλογοι που παραθέτει το βιβλίο είναι χαρακτηριστικοί "παπαληγουρικοί".
    Γράφει ο Κοττάκης για το 2005, όταν ξεκίναγε το κυνήγι του παραδικαστικού :
    ===============================
    -"Αυτό το σπυρί πρέπει να το σπάσουμε, πρόεδρε", είπε σε μια συνάντησή του με τον Καραμανλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Αναστάσης Παπαληγούρας.

    -"Αναστάση, μη μου λες ! Όποιοι και αν έχουν χρηματιστεί, προχώρα !" ήταν η απάντησή του.
    Ο υπουργός Δικαιοσύνης δέχτηκε τότε απίστευτες πιέσεις από δικαστές να μην προχωρήσει η κάθαρση, γιατί έπληττε το κύρος του κλάδου.
    -"Σε λίγο δε θα μπορούμε να πάμε στο περίπτερο ούτε για τσίχλες", εξομολογήθηκε απογοητευμένος στον Παπαληγούρα ανώτατος δικαστής.

    -"Αν δεν πάει η κάθαρση μέχρι τέλους, σε λίγο οι πολίτες θα σας πιάνουν τα ... οπίσθια, αγαπητέ μου !" του απάντησε λίγο απότομα ο Κορίνθιος, όπως μόνο εκείνος ήξερε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    Περνώντας την πόρτα του SUPER MARKET για να ψωνίσεις, ή , πηγαίνοντας στη ‘’λαϊκή’’ , Έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις. Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας. Θυμάσαι πως ζούσαμε μέχρι το 2004, που όλος ο κόσμος μας ζήλευε και μας καμάρωνε. Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 300 δις ευρώ, ώστε να γίνουμε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ και ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ για μια ζωή στους Ευρωπαίους, χωρίς δυνατότητα και ΕΛΠΙΔΑ απελευθέρωσης.
    Συνειδητή ΠΡΟΔΟΣΙΑ και υπακοή στην ξένη ΚΛΙΚΑ ; Η ΑΘΛΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ???
    Μας έδεσε χειροπόδαρα, ώστε ΚΑΝΕΙΣ Έλληνας πρωθυπουργός στο μέλλον, να μην μπορέσει να αποσκιρτήσει από τους δεσμούς των Ευρωπαίων, ακόμη κι αν θίγεται η Εθνική μας αξιοπρέπεια, ώστε να ψηφίσουμε ΝΑΙ ! σε όλα τα συνταγματικά δεσμά της ΕΕ.. Γι αυτό και η πρώην πρόεδρος της Βουλής , Αννα Ψαρούδα –Μπενάκη, μίλησε στον Παπούλια για [[ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!]]
    ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ, δημιουργώντας ‘’πάτημα’’ για δήθεν αντεθνική ενέργεια της κυβέρνησης Παπανδρέου.
    Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων, των οποίων η ΣΙΓΟΥΡΗ αποπομπή από νέα κυβέρνηση θα δημιουργούσε αυτόματα, ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για επαναφορά της δεξιάς στην εξουσία. Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    Πότε έμαθε η κυβέρνηση Παπανδρέου την αλήθεια
    ΄Εκρυβαν επιμελώς το έλλειμμα και από την ΕΕ. Και από τον Ελληνικό λαό. Πότε απεκαλύφθη η μεγάλη ΑΠΑΤΗ και πότε η κυβέρνηση Παπανδρέου έμαθε τη μεγάλη κομπίνα.

    Στις 30 Σεπτεμβρίου 2009, η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία στέλνει τους απαραίτητους πίνακες στην Eurostat αλλά για πρώτη φορά οι στήλες του 2008 και 2009 ήταν κενές.
    Στη θέση τους βρίσκεται συνοδευτική επιστολή, η οποία εξηγούσε ότι τα στοιχεία που έλειπαν θα αποστέλλονταν ως τις 3 Οκτωβρίου.

    Πράγματι, δύο μέρες πριν από τις εκλογές,
    στις 2/10/2009, στέλνεται από την Αθήνα νέα γνωστοποίηση που συμπληρώνει όλες τις στήλες.
    Το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης εκτιμάται στα 14.360 εκατ. ευρώ ή 6% του ΑΕΠ (μετά τις εκλογές, στις 21 Οκτωβρίου 2009, η Ελλάδα στέλνει τρίτη γνωστοποίηση όπου το έλλειμμα ανήλθε σε 30.102 εκατ. ευρώ ή 12,5% του ΑΕΠ). –

    Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου:
    Τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο 2009, περιγράφεται στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου:
    Υστέρηση εσόδων 12,8 δισ. ευρώ,
    υπέρβαση δαπανών 47 δισ. ευρώ,
    υπέρβαση κρατικού δανεισμού κατά 64 δισ. ευρώ.
    Αυτός είναι και ο λόγος της Καραμανλικής λιποταξίας.
    [b]Η Δικαιοσύνη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥΣ αθώωσαν λόγω βλακείας ''φίλε μου'' !!!

    Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου,
    είχε αφήσει εποχή, σαν υπεύθυνος τύπου του Πασόκ, την εποχή ΤΩΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΩΝ και των ομολόγων. Την εποχή του μεγάλου ΦΑΣΙΣΜΟΥ! του μεγάλου ‘’ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ’’! του μαύρου μανδύα και της μαύρης ψυχής των «επιζητούντων την ευλογία’’ από τα κομποσκοίνια.
    Τότε χωρίς κανένα δισταγμό, αποκάλυπτε και καυτηρίαζε τις παρασπονδίες επωνύμων δικαστών, που είχαν μεταβάλλει τα γραφεία τους σε παραμαγαζα της Ρηγίλλης. Τότε που δεν δίσταζε να ονοματίζει κάθε δικαστή που αντί να δικάζει, υπηρετούσε κομματικές σκοπιμότητες και πολιτικές αθλιότητες. Τότε που το δημόσιο συμφέρον, είχε ταυτιστεί με τους εθνικούς ‘’μεταπράτες’’ της βορείου Ελλάδας.

    Τότε, που οι νεοδημοκράτες υπουργοί, αθωώνονταν από τα κακουργήματα και τις ρεμούλες των ολίγων εκλεκτών , ουσιαστικά, λόγω ..βλακείας !!!
    Ας δούμε λοιπόν μερικές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης σε όλα όσα ‘’θεσπίζονταν’’ για να απαλλαγεί η Νέα Δημοκρατία , από το πλήθος(των προσοδοφόρων για μερικούς) κακουργημάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου