ΑΓΓΕΛΙΑ έναρξης Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου;


ΦΩΤΟ 1


Aυτό διερωτάται και η ρωσόφωνη έκδοση της Pravda.Ru
¨Το κείμενο της παρακάτω διαφήμισης προκάλεσε αινιγματικές ερωτήσεις σχετικά με τις προετοιμασίες για τον Γ “Παγκόσμιο Πόλεμο , τον οποίο το Πεντάγωνο μπορεί πιθανώς να σχεδιάζει για να εξαπολύσει κατά της Ρωσίας. Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να προκαλούν για να δούνε πως θα αντιδράσει η Ρωσία σε τέτοια γεγονότα.¨
Μια διαφήμιση αναζήτησης εργασίας αναφερόμενη σε Ρώσους και Ουκρανούς άνδρες ( ρωσόφωνους) έχει προσελκύσει πρόσφατα την μεγάλη προσοχή του κοινού στο Διαδίκτυο.
Η αγγελία αυτή μέσω του διαδικτύου αναζητά άνδρες από την Ρωσία και την Ουκρανία στην ηλικία μεταξύ των 18 και 65 ετών για να συμμετάσχουν σε ¨ στρατιωτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης- προσομοίωσης¨ με πεζοναύτες των ΗΠΑ μεταξύ της 29ης Μαρτίου και της 31ης του Μάρτη του 2015.
Αναφέρει μάλιστα και τον μισθό που πρόκειται να λάβουν και ανέρχεται σε 19 δολάρια κάθε ώρα με καθημερινή δραστηριότητα 8 έως 12 ώρες.
ΦΩΤΟ 203/11/2015 | Πηγή:
Pravda.Ru
http://www.pravda.ru/news/world/11-03-2015/1251995-usa-0/
Επειδή η επόμενη ημέρα του τέλους της παραπάνω άσκησης προσομοίωσης είναι η ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ…τότε
μπορεί να συμβαίνουν κάποια πράγματα.
Α. ίσως πρόκειται περι....

κακόγουστης φάρσας.
Β. Η προπαγάνδα και ο πόλεμος των νεύρων που προηγείται των στρατιωτικών επιχειρήσεων να αποκορυφώνεται.
Γ. Η κατάσταση και σε σχέση με τις άλλες συγκλίνουσες πληροφορίες περί συγκεντρώσεων στρατιωτικών δυνάμεων από το μέτωπο της Κριμαίας- Αν. Ουκρανίας- Βαλτικών χωρών και Αρκτικού κύκλου… βαίνει επιδεινούμενη.
ΕΡΩΤΗΜΑ
Αν κάτι από αυτά έχουν αλήθεια ; τι ξέρουν τότε οι Τούρκοι και ¨στήνουν¨τις δικές τους ¨φάρσες¨- NOTAM- NAYTEX στο Αιγαίο;
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑ στον ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ που θέλουν να φέρουν κάποιοι στην Ανθρωπότητα.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Σχόλια