Ελλάδα φως του κόσμου


Ελλάδα μεγαλείο , φως του κόσμου , γνήσιο παιδί του σπέρματος του Θεού και της μήτρας της Θεάς, είθε να μην αργήσει η ώρα για τον λυτρωμό σου!

Εγκατέλειψε τα σκοτάδια σου, βγες να φωτίσεις με το άσβεστο Φως και πάλι την ανθρωπότητα, να δείξεις τον δρόμο του Πνεύματος , της Αρετής και της Σοφίας σου .

Δώσε με το σπέρμα του Λόγου σου, την ελπίδα να γεννηθεί το παιδί της αγάπης , τον Νέο άνθρωπο, αυτός που έρχεται σε πλήρη ένωση με τον Πατέρα και την Μητέρα , παιδί θεών , θεός και ο ίδιος !!!
Κάνε την υπέρβαση, μάζεψε τις δυνάμεις σου, τις χρειάζεσαι να πολεμήσεις το σκοτάδι , που κάποιοι σε ρίξανε με δική σου ευθύνη.

Τώρα είναι πια η ώρα μέσα από τα πιο βαθιά σκοτάδια να ανάψεις το Φως, αυτό που θα δείξει τον δρόμο της Αναγέννησης και θα γκρεμίσει τον κάτω κόσμο μια για πάντα !!
Είναι η ώρα της υπέρβασης !!!

Και επειδή εσύ Έλληνα , σπέρμα θεών , ξέχασες ποιος είσαι , άφησες τους άλλους να σου πουν ότι δεν αξίζεις μία . Και εσύ τους πίστεψες ! Πίστεψες ότι είσαι λίγος και φτηνός και έτσι μπορούν να σε αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί . Να αγοράσουν όχι μόνο αυτό που έχεις αλλά κυρίως αυτό που είσαι ...

Επειδή εσύ ξέχασες , έρχονται οι πέτρες να σου θυμίσουν ποιος είσαι και γιατί υπάρχεις σε αυτή την γη .

Όλος ο κόσμος μιλάει για έναν τάφο, για μια Αμφίπολη και περιμένει . Περιμένει εσένα να του πεις τι έγινε και χάσαμε τον δρόμο μας σαν άνθρωποι και τώρα ζούμε σαν τα ζόμπι .
Χωρίς ιδανικά , χωρίς ελπίδα , χωρίς ψυχή , ανελεύθεροι και προδομένοι !!
Αλλά ...

"Εάν αυτοί (οι άνθρωποι) σιωπήσουν, θα μιλήσουν οι πέτρες» (Λουκ. 19, 40) "

Για πες μου λοιπόν !
Είσαι Έλληνας; Τι προσκυνάς; Σηκώσου απάνω!

Εμείς και στους Θεούς ορθοί μιλούμε"
( Θεόδωρος Κολοκοτρώνης )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου