Παρεξήγηση σύντροφοι..Δεν ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ για παραμονή στο ευρώ πάση θυσία!

 
Αγαπητοί σύντροφοι, Επειδή τελευταία διαφαίνεται μια (ασυνείδητη ή συνειδητή) παρερμήνευση - διαστρέβλωση της λαϊκής εντολής - ψήφου, πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισαν παραμονή στο ευρώ και την Ευρωζώνη πάση θυσία! Αν ήταν έτσι, θα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι ή Νέα Δημοκρατία! Ας μην παρερμηνεύεται λοιπόν η λαϊκή εντολή! Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε ξεκάθαρα κατά των Μνημονίων και της λιτότητας, καθώς και διαγραφή χρέους, γεγονός που σημαίνει και πιθανή ρήξη, αν χρειαστεί, με την Ευρωζώνη. Ο ίδιος ο πρόεδρος και σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωνε δημόσια προεκλογικά (ξανά και ξανά!) ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ!
Όλοι εμείς που πιστέψαμε και στηρίξαμε ΣΥΡΙΖΑ ελπίζουμε αυτή να ήταν μόνο μια στρατηγική υποχώρηση και να υπάρξει καλύτερη συνέχεια για την Ελλάδα, με αποφασιστικότητα, τόλμη και αξιοπρέπεια! Κατάργηση Μνημονίων και τρόικας, λογιστικός έλεγχος και διαγραφή του επαχθούς χρέους και, γενικά, ριζική αλλαγή (ακόμα κι αν χρειαστεί ρήξη - ακόμα κι έξοδος από το ευρώ, που δεν είναι φετίχ!) είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε και στήριξε ο ελληνικός λαός! Υπάρχει και η επιλογή για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα! Αν χρειαστεί, προχωρήστε σε σχετικό δημοψήφισμα! Ας αποφασίσει ο ελληνικός λαός, τελικά! Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν έχει αδιέξοδα! Με τη στήριξη του ελληνικού λαού προχωρήστε και μη φοβάστε! Όχι, λοιπόν, παραμονή στο ευρώ και την Ευρωζώνη πάση θυσία! Προτεραιότητα η Ελλάδα!
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!
Αστέριος Φακίτσας
Ιστορικός

2 σχόλια:

  1. Ποιός δεν θυμάτε πράγματι τα δις που έφαγε από την πατρίδα μας το αδελφάκι του , ποιός ξεχνά τις μεγάλες αρπαχτές επί πρωθυπουργίας του, που έκαναν τα στελέχει του; Ή να ξεχάσουμε τα 500 τόσα μύρια στην Ελβετία της πωλονοεβραίας; Λίγη τσίπα να έχετε δεν βλάπτει, καλό κάνει. Άτε μην ........... Την πρωθυπουργάρα σας που είναι φελλός στον ΠΑΤΟ. ΝΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο πιο πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ έχεις γ'ινει από τον άγνωστο ''μπαμπά'' σου?

      Διαγραφή