Καμμένος: Ο Γερμανός πρέσβης έκανε "ντου" στο Γενικό Λογιστήριο για να ελέγχει τα οικονομικά στοιχεία.

Εκτεθειμένη άφησε την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ο Πάνος Καμμένος,  για τη στάση της απέναντι στη Γερμανία.
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κατήγγειλε...
στο πρωινό του ΣΚΑΙ, πως,  ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα έμπαινε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, προκειμένου να ελέγχει τα οικονομικά στοιχεία.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ


Σχόλια

  1. [[ Η Κρατική Τράπεζα ,επί κυβερνήσεως Καραμανλή και…Καμμένου
    ‘’επαιξε’’ τον Αύγουστο του 2009, θεωρώντας σίγουρη ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας.]]]
    ===========================================================


    ΤΤ. Η αγορά των CDS λίγο πριν την προκήρυξη των εκλογών
    ==================================
    Το Τ.Τ. διασφαλίστηκε για τη χρεοκοπία
    της... ελληνικής οικονομίας
    Η αγορά των CDS λίγο πριν την προκήρυξη των εκλογών και η πώληση με εξασφάλιση του απαραίτητου κέρδους
    Την ώρα που στην Ελλάδα κατηγορούν τους κερδοσκόπους του εξωτερικού που έπαιξαν με τα σενάρια πτώχευσης της χώρας μας με τα περίφημα ασφάλιστρα κινδύνου, τα credit default swaps (CDS) των ελληνικών ομολόγων, και την ώρα που με αφορμή την οικονομική κατάσταση της χώρας μας συζητείται παγκοσμίως η επιβολή αυστηρότερων κανόνων και ελέγχου της αγοράς των CDS, αποκαλύπτεται πως ελληνική τράπεζα έπαιξε και κέρδισε με CDS.

    Η είδηση αυτή έχει ιδιαίτερη αξία,
    ===============
    αφού με τα στοιχεία που παρουσιάζονται σήμερα η ελληνική τράπεζα που αγόρασε CDS είναι κρατική και πρόκειται για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

    Οπως αποκαλύπτεται, ο τέως πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης είχε αγοράσει ασφάλιστρα κινδύνου για να ασφαλίσει τα ελληνικά ομόλογα της τράπεζάς του. Ολες οι ελληνικές τράπεζες κατέχουν ομόλογα ελληνικού δημοσίου αξίας περίπου 50 δισ. ευρώ. Με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια οι ελληνικές τράπεζες θα μπορούσαν να προστατεύσουν τα ομόλογά τους αγοράζοντας ασφάλιστρα. Οταν όμως μία ελληνική τράπεζα αγοράσει προστασία (CDS) είναι σαν να αμφισβητεί την ίδια τη φερεγγυότητα του ελληνικού κράτους, δείχνοντας ότι πιστεύει εμμέσως στη χρεοκοπία του.

    Η Κρατική Τράπεζα ,επί κυβερνήσεως Καραμανλή και…Καμμένου ‘’επαιξε’’ τον Αύγουστο του 2009, θεωρώντας σίγουρη ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Finacial Times» March20,2015
    Greece slides towards the euro trapdoor
    Unless Syriza changes tack, it is leading Greek people out of the single currency
    (…) Yet with every day that passes without the Greek authorities and their creditors even finding o common basis for discussion, that exit creeps ever nearer.

    «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάξει στάση,
    ====================
    οδηγεί τον ελληνικό λαό έξω από το κοινό νόμισμα», προειδοποιούν οι «Financial Times», τονίζοντας πως «με κάθε μέρα που περνά» χωρίς να υπάρχει «ούτε κοινός τόπος για συζήτηση» μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών, ο κίνδυνος ενός Grexit «πλησιάζει όλο και περισσότερο».

    Στο άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα γλιστρά προς την καταπακτή του ευρώ»,
    =======================================
    οι συντάκτες της εφημερίδας σημειώνουν ότι όποια κι αν είναι τα λάθη των δανειστών, οι ελληνικές Αρχές αποδεικνύουν πως είναι «αναξιόπιστοι διαπραγματευτικοί εταίροι».
    Το άρθρο επικρίνει έντονα τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει «εξαιρετικό» στην αυτοπροβολή αλλά «αναξιόπιστο συνομιλητή», υπογραμμίζει όμως πως η ενόχληση στις τάξεις των εταίρων δεν περιορίζεται πλέον στον Γερούν Ντάισελμπλουμ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αλλά έχει επεκταθεί σε αξιωματούχους που ήταν φιλικά διακείμενοι προς την Ελλάδα.

    «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παραδείγματος χάριν, μέσω του Πιέρ Μοσκοβισί, έχει προσπαθήσει να παίξει το ρόλο του έντιμου διαμεσολαβητή. Αλλά η Κομισόν δεν έχει μόνο δει ανεπίσημα έγγραφά της (σ.σ. τα «προσχέδια Μοσκοβισί») να χρησιμοποιούνται ως διαπραγματευτικά εργαλεία [από την Ελλάδα], εχει επίσης απογοητευτεί από την αδυναμία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να τηρήσει υποσχέσεις και να έρθει σε επαφές πριν καταθέσει νέα νομοσχέδια», αναφέρουν οι FT.

    Η εφημερίδα επισημαίνει πως το σενάριο του Grexit
    δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν, όμως προειδοποιεί πως, εν τέλει, η καθυστέρηση στην εξεύρεση μιας ουσιαστικής συμφωνίας κρατά το σενάριο στη ζωή.

    «Αλλά με κάθε αλλαγή κατεύθυνσης
    και κενές πράξεις που αψηφούν [τους πιστωτές], περισσότερες καταθέσεις φεύγουν από τις ελληνικές τράπεζες και η έξοδος που όλοι δηλώνουν πως θέλουν να εμποδίσουν έρχεται λίγο πιο κοντά», καταλήγουν οι FT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο μεγάλο είναι το βάθος της διαφθοράς?

    Πόσο μεγάλο το πάθος και το μίσος του Βενιζέλου?

    Το 2009, 44% των Ελλήνων ψηφοφόρων,
    δώσαμε στον Γιώργο Παπανδρέου την δύναμη, για να αλλάξει την Ελλάδα που βρισκόταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
    *Τι γνωρίζουμε για τους νέους νόμους που ψηφίστηκαν στη βουλή από την κυβέρνηση Παπανδρέου και για πρώτη φορά, επιχειρείται η εφαρμογή , ισονομίας, ευνομίας και αληθούς φοροδοτικής υποχρέωσης εκ μέρους ΟΛΩΝ;
    *Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι και νόμοι που ‘’πόνεσαν’’ τόσο πολύ τη διαπλοκή, παλιά και νέα, ώστε να κηρύξουν ‘’ιερό πόλεμο ‘’ εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του Πασοκ;
    *Πόσο μεγάλο ήταν το μέγεθος και το βάθος της διαφθοράς, που τον πρόδωσαν και τον ανέτρεψαν, όταν ψήφισε τους πρώτους νόμους?
    *Ποιοι τρέμουν την εφαρμογή τους;
    *Πόσο μαύρο βρόμικο χρήματα υπάρχει και ποιοι το έχουν για να τρέμουν τόσο πολύ τον Γιώργο Παπανδρέου?
    *Πόσο άρρωστο μίσος του Βενιζέλου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ‘’ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ'' με τη συμπαράσταση
    και χορηγία Πάνου καΜένου εντελώς.

    Ο επικεφαλής διευθυντής της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) Βάλτερ Ράντερμαχερ ήταν εξαιρετικά αποκαλυπτικός για την κατάσταση που επικρατούσε την περίοδο 2004 – 2009 σε σχέση με τα στοιχεία που έδινε η Ελλάδα για την κατάσταση της οικονομίας, ενώ ταυτόχρονα υπερασπίζεται τον επικεφαλής της ΕΛΣΑΤ Ανδρέα Γεωργίου χαρακτηρίζοντας
    «Κόλαση του Δάντη» τις διώξεις που υφίσταται στη χώρα μας!!!!
    =====================
    -Οι ποινικές διώξεις που διεξάγονται έναντι του νυν διευθυντή της Ελληνικής
    =====================
    Στατιστικής Υπηρεσίας δεν είναι ανησυχητικές για τη φερεγγυότητα της χώρας;
    -Θα έλεγα ότι είναι τουλάχιστον παράξενο γεγονός. Και δύσκολο να το κατανοήσουμε οι εκτός Ελλάδας: για πρώτη φορά, υπάρχει Δντής της Στατιστικής Υπηρεσίας ο οποίος κάνει τη δουλειά του και ο οποίος δεν συνδέεται με κανένα κόμμα. Και αυτός κατηγορείται τώρα ότι υπερέβαλε σε ότι αφορά στους αριθμούς. Ενώ οι προκάτοχοί του, οι οποίοι επί χρόνια παρέδιναν ψεύτικα στοιχεία, δεν ενοχλούνται .
    Αυτό μοιάζει με την κόλαση του Δάντη
    =================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. [[Εκατό παραβιάσεις σε δύο ημέρες από τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο]]
    ===========================================

    Μαζέψτε τον καΜένο εντελώς , τον ηλίθιο, θα μας μπλέξει σε πόλεμο

    Αυξημένη η τουρκική προκλητικότητα:

    Εκατό παραβιάσεις σε δύο ημέρες από τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο
    Κάθε ύψος προκλητικότητας ξεπέρασαν οι Τούρκοι τις δύο τελευταίες ημέρες καθώς μέσα σε 48 ώρες πραγματοποίησαν εκατό (100) παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου με τουρκικά μαχητικά.

    Οι 65 από αυτές καταγράφηκαν την Πέμπτη και
    άλλες 38 σημειώθηκαν την Παρασκευή.

    Την Πέμπτη τον ελληνικό εναέριο χώρο

    παραβίασαν συνολικά δώδεκα αεροσκάφη, ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος CN-235 και δύο ελικόπτερα. Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ τα δώδεκα αεροσκάφη πέταξαν πάνω από το Αιγαίο σε τέσσερις σχηματισμούς πριν «αναγνωριστούν και αναχαιτιστούν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια πρακτική».
    Μια ημέρα αργότερα, την Παρασκευή, συνολικά δεκατέσσερα αεροσκάφη, έξι εκ των οποίων ήταν οπλισμένα, πραγματοποίησαν 38 παραβιάσεις πάνω από όλο το Αιγαίο.

    Τα τουρκικά μαχητικά, ένα εκ των οποίων ήταν ιπτάμενο ρανταρ, παραβίασαν το FIR πάνω από το Βορειοανατολικό, το Κεντρικό και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο σε τρεις σχηματισμούς ενώ υπήρξαν και δύο εμπλοκές.

    Κατά την πάγια τακτική που ανακοινώνεται από το ΓΕΕΘΑ «όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες».

    Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η Άγκυρα επανήλθε μετά από καιρό και στις προκλήσεις στη θάλασσα, με την τουρκική πυραυλάκατο «TCG Poyraz» να πλέει εντός της ελληνικής χωρικής θάλασσας.

    Όπως περιγράφεται από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας
    ο πλους του τουρκικού πολεμικού πλοίου εντός ελληνικής χωρικής θάλασσας διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες και συνιστά
    ===========================================
    ξεκάθαρη παραβίαση των κανόνων αβλαβούς διέλευσης δεδομένου ότι το «TCG Poyraz» παρέμεινε κρατημένο ανατολικά του Αγαθονησίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου