Σαμαράς: Είμαι άντρας...


 Κωμική εμφάνιση, με μαγκιές καφενέ κι ατάκες του τύπου, "θέλετε να κατασκευάσετε Κατρούγκαλο στη Νέα Δημοκρατία" (ω του θαύματος εκείνη την ωρα, επιασε η κάμερα τον Κατρούγκαλο που ανέβαινε στα κυβερνητικά εδρανα, με κίτρινη γραβάτα και μαντιλάκι)... Η πρωτη φράση του Σαμαρά, προκάλεσε θυμηδία στο ακροατήριο. "Στομάχι να 'χουμε να ακούσουμε κι άλλα". Στη συνέχεια είπε, πως, αυτός είναι της ευθείας, "της αντρίκειας γραμμής", με αποτέλεσμα να ακουστούν διαμαρτυρίες για ρατσιστική στάση και ... ο πρώην πρωθυπουργός να πάρει την φράση πίσω, λέγοντας ,"το παίρνω πίσω αν θεωρηθεί ρατσιστικό. Και θα πω, πως, δεν με αρεσει η τεθλασμένη γραμμή". Χαρακτήρισε νέο Μερκελιστή τον Τσίπρα και υπερασπίστηκε τον σύμβουλο του, Παπασταύρου (την ανάμειξη του oποιου στην λιστα Λαγκαρντ αναφέρθηκε ο Τσίπρας, επικαλούμενος  δημοσίευμα ιταλικής εφημερίδας ) λέγοντας, "μακάρι να υπήρχαν στην Ελλαδα 10 Παπασταυρου (ρε κακό που θα μας έβρισκε!)". Και για αντιπερισπασμό, αναφέρθηκε στον Κατρούγκαλο, λέγοντας, "θελετε να κατασκευάσετε στη ΝΔ εναν Κατρούγκαλο, αλλά δεν θα τον βρήκε". Επιεικώς, γραφικός..

Σχόλια

  1. Η μεγαλύτερη νίκη είναι εκείνη ενάντια στον κακό σου εαυτό. Kαι για δεύτερη φορά αποδείχθηκε ότι ηττήθηκε ο σαμαράς . ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΣΕΒΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ. Η συμπεριφορά του Προσέβαλε τους ψηφοφόρους της ΝΔ . Σήμερα και όχι αύριο πρέπει η ΝΔ να απαλλαγεί από την παρουσία του πριν την καταντήσει ΠΟΛΑΝ ή την διασπάσει για να ξαναφτιάξει την νέα ΠΟΛΑΝ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ????

    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ,
    θέλω με τη σειρά μου να θέσω ένα ερώτημα: αν ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί, όπως γεμάτο χαρά και αισιοδοξία εξήγγειλε από τις Ηνωμένες Πολιτείες το αριστερό αγόρι Αλεξ, ότι:
    Α. Το εθνικό μας νόμισμα είναι το ευρώ.
    Β. Η χώρα είναι αναπόσπαστο μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της ευρωζώνης.
    Γ. Δεν είναι στις προθέσεις του να σκίσει κανένα Μνημόνιο.
    Δ. Λατρεύει το αμερικανικό όνειρο, θαυμάζει τον Πρόεδρο Ομπάμα, δεν διανοείται να βγάλει τη χώρα από το ΝΑΤΟ κ.λπ. κ.λπ.
    ποιος ο λόγος ο εκπατρισμένος στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου πασόκος να παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου