Οι Ισλανδοί αποφάσισαν να συνεχίσουν να υπάρχουν σαν λαός. Οι Έλληνες ακόμα το σκέφτονται...

 

 Οι Ισλανδοί αποφάσισαν να συνεχίσουν να υπάρχουν σαν λαός και απέσυραν την υποψηφιότητα τους για ένταξη στην Ευρωπαϊκή ένωση.

 Προς αυτή την κατεύθυνση -στις εκλογές τους πριν 2 χρόνια- εξέλεξαν κυβέρνηση που είχε δεσμευτεί ότι θα έβαζε τέλος στη διαδικασία εκθεμελίωσης της χώρας τους που ξεκίνησε το 2009.
Προχώρησαν χωρίς κανένα Κομπλεξ κατωτερότητας με ελάχιστους πόρους κυρίως από το ψάρεμα και οπλισμένοι με μια μεγαλη κέλτικη παράδοση και ταυτότητα για την οποία είναι περήφανοι.
Οι Έλληνες βρισκόμενοι σε μια από τις 30 πλουσιότερες χώρες του κόσμου, με τρισχιλιετή παράδοση αποφάσισαν να αυτοδιαλυθούν και να πεινάσουν τα παιδιά τους για να γίνουν Ευρωπαίοι!
Με μύρια όσα κομπλεξ κατωτερότητας, βαθιά ανασφαλείς και χωρίς σαφής ταυτότητα, αποφάσισαν να καταχρεωθούν στο ευρώ για να αγοράσουν έτσι μια ευρωπαϊκή ταυτότητα…

Σχόλια

  1. Αλληλοκλέβονται και μεταξύ τους.

    Παρόλο που ο Γιώργος Πατέλης πυρηνάρχης Νικαιας της Χ.Α και η σύζυγός του είναι άνεργοι και το μοναδικό εισόδημα που έχουν είναι η σύνταξη της μητέρας του, ζουν σε μεγάλο άνετο σπίτι στην Νίκαια. Πληρώνει φως νερό τηλέφωνο, κοινόχρηστα ζει αξιοπρεπέστατα και υπερηφανεύεται ότι έδινε κάθε μέρα στο παιδί του 15 ευρώ. Αν είσαι άνεργος από κάπου πρέπει να τα βγάζεις αυτά».
    Το εθνικιστικό κόμμα ωστόσο
    φαίνεται πως εκμεταλλεύεται και τους ίδιους τους Έλληνες καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής:
    «Μάζευαν λεφτά για κάποιον συνάνθρωπο που είχε πρόβλημα και τα έβαζαν στην τσέπη τους.

    Έλεγαν 40 ευρώ μάζεψα
    και από την καταμέτρηση που γινόταν στον Κλειστό Πυρήνα μαθαίναμε ότι είχανε μαζευτεί 300 ευρώ που τα έβαζαν στην τσέπη τους.
    Και πλήρωναν τα κοινόχρηστα των σπιτιών τους και έκαναν μία ζωή αξιοπρεπέστατη.

    Συνεχίζει δε λέγοντας πως για όλα τα παραπάνω έχει γνώση και ο Γιάννης Λαγός
    που έχει το γενικό πρόσταγμα για όλες τις ΤΟ της περιοχής,
    καθώς όπως λέει με τις πλάτες του γίνονταν όλα αυτά,
    ενώ όσοι τόλμησαν να μιλήσουν, ξυλοκοπήθηκαν άγρια.
    ==============================
    «Τους έβγαζαν ψεύτες, απείθαρχους, και μετά τους διέγραφαν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου