Καμμένος στην Bild: “Δεν θα φύγουμε μόνοι μας από την ευρωζώνη”!


Image


«Έκανα ξεκάθαρο τι σημαίνει αν η Ελλάδα αναγκαστεί να φύγει από την ευρωζώνη.
Δεν είναι απλά οικονομική κρίση, είναι και ανθρωπιστική. Μετά καμία συμφωνία δεν θα ισχύει.
Δεν θα είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να φιλοξενούμε τους μετανάστες ως χώρα υποδοχής. Οποιος θέλει να βγάλει την Ελλάδα από την ευρωζώνη πρέπει να το ξέρει αυτό. Και η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει ότι αυτή τη στιγμή είμαστε μόνοι με μία βόμβα.

 Πώς μία χώρα με κρίση να αντιμετωπίσει μόνη της 1,5 εκατομμύριο μετανάστες;». Ο ΥΕΘΑ προτείνει και λύση στους Ευρωπαίους για το θέμα των μεταναστών: «Χρειάζεται μόνο ένα τηλεφώνημα από την Ανγκελα Μέρκελ και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες στον Ταγίπ Ερντογάν, για να του πουν ότι πρέπει να τηρήσει τις συμφωνίες και να ασφαλίσει τα σύνορά του.
Η Τουρκία παίρνει χρήματα από την ΕΕ και μπορούν για παράδειγμα μετανάστες από τη Συρία να περνούν ελεύθερα στην Ελλάδα. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή. Η Τουρκία πρέπει, όπως και η Ελλάδα, να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις».
Για τις γερμανικές αποζημιώσεις υπενθυμίζει ότι....
«όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες αποζημιώθηκαν για τα εγκλήματα των Ναζί, εκτός από την Ελλάδα…Το χρυσάφι που έφεραν οι Ναζί από την Αθήνα στο Βερολίνο αξίζει πολλά χρήματα.
 Για αυτό, περιμένουμε αποζημίωση. Οπως και για το αναγκαστικό δάνειο και την καταστροφή των αρχαιολογικών μνημείων.
Δεν είναι μία θεωρητική συζήτηση για ένα ή εκατό δισεκατομμύρια, αλλά για την πραγματική αξία».
Ο Πάνος Καμμένος επιτίθεται στον Σόϊμπλε τον οποίο κατηγορεί για ψυχολογικό πόλεμο κατά της Ελλάδας:
«Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε ημέρα κάνει νέες δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας. Είναι σαν ψυχολογικός πόλεμος και ο Σόιμπλε δηλητηριάζει τις σχέσεις των δύο χωρών.
Δεν έχω πρόβλημα που ο κ. Σόιμπλε δεν συμπαθεί εμένα και τον κ. Βαρουφάκη. Αλλά και οι δύο εκλεγήκαμε από τον ελληνικό λαό και μιλάμε εκ μέρους τους. Αυτή είναι η Δημοκρατία και πρέπει να τη σεβαστεί.
Ο κ. Σόιμπλε τώρα έχει να κάνει μαζί μας… Θυμόμαστε καλά ότι ο κ. Σόιμπλε έπρεπε να εγκαταλείψει τη θέση του ως ηγέτης κόμματος γιατί είχε εμπλακεί σε υπόθεση δωροδοκίας.
Αλλά σήμερα είναι υπουργός Οικονομικών. Οσο για τη διαφθορά, είναι σαν την αγάπη ή το τανγκό, πάντα χρειάζεται δύο”. Η συνέντευξη Καμμένου στην Bild δημοσιεύεται σήμερα.

onalert.gr
«Έκανα ξεκάθαρο τι σημαίνει αν η Ελλάδα αναγκαστεί να φύγει από την ευρωζώνη. Δεν είναι απλά οικονομική κρίση, είναι και ανθρωπιστική. Μετά καμία συμφωνία δεν θα ισχύει. Δεν θα είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να φιλοξενούμε τους μετανάστες ως χώρα υποδοχής. Οποιος θέλει να βγάλει την Ελλάδα από την ευρωζώνη πρέπει να το ξέρει αυτό. Και η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει ότι αυτή τη στιγμή είμαστε μόνοι με μία βόμβα. Πώς μία χώρα με κρίση να αντιμετωπίσει μόνη της 1,5 εκατομμύριο μετανάστες;». Ο ΥΕΘΑ προτείνει και λύση στους Ευρωπαίους για το θέμα των μεταναστών: «Χρειάζεται μόνο ένα τηλεφώνημα από την Ανγκελα Μέρκελ και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες στον Ταγίπ Ερντογάν, για να του πουν ότι πρέπει να τηρήσει τις συμφωνίες και να ασφαλίσει τα σύνορά του. Η Τουρκία παίρνει χρήματα από την ΕΕ και μπορούν για παράδειγμα μετανάστες από τη Συρία να περνούν ελεύθερα στην Ελλάδα. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή. Η Τουρκία πρέπει, όπως και η Ελλάδα, να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις». Για τις γερμανικές αποζημιώσεις υπενθυμίζει ότι «όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες αποζημιώθηκαν για τα εγκλήματα των Ναζί, εκτός από την Ελλάδα…Το χρυσάφι που έφεραν οι Ναζί από την Αθήνα στο Βερολίνο αξίζει πολλά χρήματα. Για αυτό, περιμένουμε αποζημίωση. Οπως και για το αναγκαστικό δάνειο και την καταστροφή των αρχαιολογικών μνημείων. Δεν είναι μία θεωρητική συζήτηση για ένα ή εκατό δισεκατομμύρια, αλλά για την πραγματική αξία». Ο Πάνος Καμμένος επιτίθεται στον Σόϊμπλε τον οποίο κατηγορεί για ψυχολογικό πόλεμο κατά της Ελλάδας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε ημέρα κάνει νέες δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας. Είναι σαν ψυχολογικός πόλεμος και ο Σόιμπλε δηλητηριάζει τις σχέσεις των δύο χωρών. Δεν έχω πρόβλημα που ο κ. Σόιμπλε δεν συμπαθεί εμένα και τον κ. Βαρουφάκη. Αλλά και οι δύο εκλεγήκαμε από τον ελληνικό λαό και μιλάμε εκ μέρους τους. Αυτή είναι η Δημοκρατία και πρέπει να τη σεβαστεί. Ο κ. Σόιμπλε τώρα έχει να κάνει μαζί μας… Θυμόμαστε καλά ότι ο κ. Σόιμπλε έπρεπε να εγκαταλείψει τη θέση του ως ηγέτης κόμματος γιατί είχε εμπλακεί σε υπόθεση δωροδοκίας. Αλλά σήμερα είναι υπουργός Οικονομικών. Οσο για τη διαφθορά, είναι σαν την αγάπη ή το τανγκό, πάντα χρειάζεται δύο”. Η συνέντευξη Καμμένου στην Bild δημοσιεύεται σήμερα. onalert.gr

Διαβάστε περισσότερα:
Αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη θα ακολουθήσουν Ισπανία και Ιταλία, υποστηρίζει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Το περιεχόμενο της συνέντευξης Καμμένου στην γερμανική εφημερίδα μεταδίδεται από το Reuters. «Εάν η Ελλάδα εκραγεί, η Ισπανία και η Ιταλία θα είναι επόμενες και έπειτα σε κάποιο σημείο και η Γερμανία…Επομένως πρέπει να βρούμε μια λύση εντός της ευρωζώνης, αλλά η λύση αυτή δεν μπορεί να είναι οι Έλληνες να πρέπει να πληρώσουν», επισημαίνει ο Καμμένος ο οποιος προτείνει για την Ελλάδα «ένα κούρεμα σαν αυτό που πήρε η Γερμανία το 1953 κατά τη διάσκεψη του Λονδίνου». Απαντώντας σε ερώτηση για τις δηλώσεις του για τους μετανάστες που θα κατακλύσουν την Ευρώπη αν καταρρεύσει η Ελλάδα ο κ.Καμμένος είπε: Διαβάστε περισσότερα: Διαβάστε περισσότερα:

Διαβάστε περισσότερα:

Σχόλια

  1. ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;
    Είναι δυνατόν να είναι τόσο γραφικός ο Καμμένος; Eιναι δυνατόν να υπάρχουν ηλίθιοι που να συγκινούνται από τους παρακάτω γραφικούς εως βλακείας στίχους του ύμνου των Ανεξάρτητων Ελλήνων;

    Οι στίχοι του νέου ύμνου είναι οι εξής:

    "Κάτι παιδιά με μια Σημαία
    τρέξαν να πουν παντού τα νέα
    Βγάλανε άσσο απ το μανίκι
    πως ο Βαρδάρης φέρνει Νίκη!
    Τρία παιδιά 'π την Ελευσίνα
    την παρατήσαν τη ρουτίνα
    Φέραν στο Σύνταγμα φιρμάνι
    χαμός στη Κρήτη και στη Μάνη!

    ΡΕΦΡΕΝ
    Ξύπνα!...για να στολίσουμε
    το σπίτι μας το πατρικό
    Ξύπνα!...να τραγουδήσουμε
    για το ξημέρωμα στον ουρανό

    Τρέξε!...για να γιορτάσουμε
    στους δρόμους που άνοιξαν για μας,
    Τρέξε!...για να φωνάξουμε,
    "Γεια σου Ανεξάρτητη Ελλάς!!!"

    Ξεκίνησαν απ τον Περαία
    φτάσανε μες τη Καλλιθέα
    Στο Φάληρο, στο Περιστέρι,
    ξεσηκωμός σ όλα τα μέρη
    Μες στο χορό και οι Κυκλάδες
    τα Δωδεκάνησα (οι) Σποράδες,
    της Εφτανήσου τα στολίδια,
    Νίκης μηνύματα όλα ίδια..."

    AΠΑΝΤΗΣΗ Μαντζουράνα στο κατώφλι γάιδαρος στο παραθύρι
    τι ωραία που είναι η Λεβαδιά χωρίς καμία αιτία…(Κόπανοι)…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου