Βγήκαν τα μαχαίρια στην Ν.Δ - Για «πολιτική εσχάτη προδοσία» κατηγορεί το antinews όσους κάνουν κριτική στον Α. Σαμαρά

Με το που έσπασε ο συνδετικός κρίκος της εξουσίας η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται ένα βήμα πριν γίνει σκορποχώρι. Και δεν χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη για να το διαπιστώσει αυτό.
Αρκεί να διαβάσει το σαμαρικό antinews και την ιδεολογική τρομοκρατία που ασκεί σε όσους/ες αμφισβητούν τον αρχικό της Ν.Δ. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να γράφει ότι ευθύνονται για «πολιτική εσχάτη προδοσία» τα στελέχη της Ν.Δ που σύμφωνα με την ιστοσελίδα «υπονόμευσαν τις επιλογές της παράταξης, διέσπειραν τη διχόνοια», «τρώνε τις σάρκες της παράταξης», «χωρίς καμία αίσθηση παραταξιακής συνείδησης ή πολιτικής ευθύνης».
Και αυτά τα νεοδημοκρατικά στελέχη έχουν όνομα. Είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης η Γιαννάκου-Κουτσίκου και ο Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με την ανάρτηση της σαμαρικής ιστοσελίδας.......
Περίεργο πάντως που ξέφυγαν από την συγκεκριμένη ανάρτηση μια σειρά αλλά νεοδημοκρατικά στελέχη όμως ο Ευαγ. Αντώναρος που με ανάρτησή του  παροτρύνει   «Ολοι στη ΝΔ πρέπει να απαιτήσουν ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ. Για πολίτικο επαναπροσδιορισμό. Για απαλλαγή από ακροδεξιά σαβούρα κ νεοφιλελεύθερες δοξασίες!» ή τον Πάνο Παναγιωτόπουλο που χαρακτηρίζει «Αγνώμων και αχάριστο» τον  Α. Σαμαράς.
Δεν έχουμε σκοπό να ασχοληθούμε με το antinews και το λιβάνισμα που κάνει στον Σαμαρά που κράτησε όρθια την παράταξη, χάνοντας μόνο με 2 μονάδες διαφορά, όπως γράφει.
Νεοδημοκράτες κολλημένοι το διαβάζουν και όταν προσπαθήσεις να τους εξηγήσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιούνη του 2012 βρισκόταν 3 μονάδες πίσω από τη ΝΔ (29,66% η ΝΔ έναντι 26,89% του ΣΥΡΙΖΑ), και στις τελευταίες εκλογές βρίσκετε 8.5% μπροστά δηλαδή σημειώθηκε μια αβυσσαλέα αντιστροφή κατά της ΝΔ, που ξεπερνάει τις... 11 (!) εκατοστιαίες μονάδες, θα χάσεις τα λόγια σου.
Περιμένουμε όμως να δούμε –και να το διασκεδάσουμε- τι «κοσμητικά επίθετα» θα εισπράξουν τα στελέχη που θα κάνουν κριτική στον Σαμαρά στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ την Πέμπτη. 

Σχόλια

  1. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑ! TOY ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ Η ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΙΜΟΥ. ΟΥΡΛΙΑΖΑΝΕ 1.000.000 ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΕΝΣΤΟΛΟΙ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ , ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ. ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙ ΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΧΑΙΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου