Δισεκατομμύρια απο το ΕΣΠΑ στον Μπόμπολα!..Το 50% κονδυλίων πήγε στο Μπόμπολα.....



ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΚΟΣΟΒΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΟΥ;
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΟΥΝΑΓΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΕΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;
ΕΣΥ ΓΟΝΑΤΙΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΡΗΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ 2007-2013 ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ – ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑ ΤΟ… ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.
Έγγραφα – «φωτιά» που αποδεικνύουν ότι η κατασκευαστική εταιρεία του Μπόμπολα, ΕΛΛΑΚΤΩΡ «ρούφηξε» το 50% των συνολικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ για τον κατασκευαστικό κλάδο, αγγίζοντας το μυθικό ποσό των 6 δισ. ευρώ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το περιοδικό «HOT DOC».
Εγγραφα που σε μια περίοδο που η Ελλάδα δίνει καθημερινά τη μάχη για να εξασφαλίσει χρήματα προκειμένου να τακτοποιήσει δόσεις έναντι των δανειστών, πιστοποιούν το μεγάλο… πάρτι που επί σειρά ετών έχει στηθεί πάνω στη χρηματοδότηση έργων και… «έργων», με την προκλητικά υπέρογκη μερίδα του λέοντος να πηγαίνει, «κλασσικά» στους «ολιγάρχες» της διαπλοκής. Τους… αχόρταγους «νταβατζήδες» που ξεφύτρωναν παντού με δεκάδες εταιρίες σε όλα τα πακέτα, ώστε να μην αφήσουν παρά ορισμένα… ψίχουλα για τα μικρά επιχειρηματικά «ψάρια».
Είναι δυνατόν μια εταιρεία να κατορθώνει να απορροφά σχεδόν το 50% του συνολικού πακέτου που διατέθηκε στον τομέα δραστηριοποίησής της μέσα σε έξι χρόνια; Και όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Hot Doc είναι. Και κάπως έτσι η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ φέρεται, σύμφωνα με έγγραφα – φωτιά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από το 2007 μέχρι το 2013 να «ρουφάει» κοντά στα 6 δισεκατομμύρια ευρώ.
Ο εθνικός εργολάβος της πατρίδας μας, ο κ. Μπόμπολας είναι αυτός που με μαεστρικό και απόλυτα… ταχυδακτυλουργικό τρόπο, έχοντας τους δικούς του ανθρώπους σε όλα τα καίρια σημεία όπου λαμβάνονταν οι αποφάσεις, φέρεται να τα έχει… σαρώσει όλα, για να μας προσφέρει όλα αυτά τα τεράστια κατασκευαστικά έργα που άλλαξαν την ζωή μας. Και όμως, ακόμα οι εισαγγελείς αυτού του τόπου κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Ευρωπαϊκής Ενωσης σφυρίζουν αδιάφορα, όταν οι νέοι κυβερνώντες ανοίγοντας καθημερινά νέους φακέλους διαπλοκής στα υπουργεία, χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους με αυτά που διαπιστώνουν…
Εταιρείες του Μπόμπολα παντού…
Επί του προκειμένου, εντυπωσιακά είναι τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τις λίστες του ΕΣΠΑ 2007-2013 που δημοσιεύει το HOT DOC που κυκλοφορεί, σ’ ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα 20,4 δισ. ευρώ του ΕΣΠΑ που αντιστοιχούσαν στην Ελλάδα για την επταετία 2007-2013 αποσκοπούσαν σε επενδύσεις, αειφόρο ανάπτυξη στην περιφέρεια κι άλλες θετικές επεμβάσεις στην οικονομία.
Κι όμως στην Ελλάδα της κρίσης, σχεδόν τα μισά από αυτά τα χρήματα απορροφήθηκαν από τους «εθνικούς εργολάβους» για να κατασκευαστούν αμφιβόλου αναγκαιότητας έργα και αυτά με ποσά που όσο καλή διάθεση και αν έχει κανείς, δεν μπορεί παρά να τα θεωρήσει και να τα κρίσει ως εξωπραγματικά.
Οι τρεις μεγάλοι κατασκευαστικοί όμιλοι (Ελλάκτωρ, ΤΕΡΝΑ και ΑΒΑΞ), εξασφάλισαν δισεκατομμύρια κοινοτικών κονδυλίων μέσω δικτύων θυγατρικών και συνεργιών, δημιουργώντας ένα συγκεκαλυμμένο -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- ολιγοπώλιο το οποίο στέρησε πολύτιμους πόρους από την υπόλοιπη αγορά που διαλυόταν εν μέσω μνημονίων.
Πέρα από τα 10 δισεκατομμύρια, περίπου το μισό ΕΣΠΑ, που μοιράστηκαν οι τρεις μεγάλοι όμιλοι, δεκάδες είναι τα εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν σε εταιρείες συμβούλων, δημοσκοπικές και διαφημιστικές εταιρείες, για έργα δηλαδή που δεν προωθούν την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας αλλά δημιούργησαν κι αναπαρήγαγαν τη φούσκα των άυλων υπηρεσιών, την οποία πληρώνουμε σήμερα.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τα κονδύλια του ΕΣΠΑ θα δίνονταν για επενδύσεις στον παραγωγικό τομέα της οικονομίας, για αύξηση παραγωγικότητας και επιχειρηματικότητας, για αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος, για ενίσχυση της έρευνας και της τεχνολογίας, για την προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης, για τη βελτίωση της ποιότητας των δημόσιων πολιτικών, την ελκυστικότητα της ελληνικής περιφέρειας και έργα υποδομών.
Οι κυβερνήσεις Καραμανλή και Παπανδρέου που κυρίως χειρίστηκαν το εν λόγω πρόγραμμα «μετέφρασαν» αυτή την οδηγία κατά το δοκούν κι έδωσαν 12,9 από τα 20,4 δισ. για κατασκευαστικά έργα. Από το κονδύλι των 12,9 δις ευρώ, οι μικρές κατασκευαστικές εταιρείες πήραν ΜΟΝΟ 441 εκατ. ευρώ, ενώ οι τρεις προαναφερόμενοι εθνικοί εργολάβοι φέρονται να απορρόφησαν 9.5 δις ευρώ… Δηλαδή το 50% του συνολικού ΕΣΠΑ και το 90% των κατασκευαστικών έργων!!!!
Την ώρα δηλαδή που η επιχειρηματικότητα στραγγαλιζόταν από την πρωτοφανή λιτότητα που επέβαλαν οι μνημονιακές πολιτικές και το κλείσιμο της στρόφιγγας των τραπεζών, η επιδοτούμενη επιχειρηματικότητα της διαπλοκής, κυριολεκτικά ΡΟΥΦΗΞΕ το 50% της επιδοτούμενης επιχειρηματικότητας!
Η είσπραξη των κονδυλίων του ΕΣΠΑ από τους τρεις κατασκευαστικούς ομίλους, δεν είναι άμεσα διακριτή, αφού τα κονδύλια εμφανίζονται να τα εισπράττουν δεκάδες εταιρείες, οι οποίες στην πραγματικότητα είναι κοινοπραξίες και συνεταιρισμοί μεταξύ τους… Δηλαδή στους Ευρωπαϊκούς ελέγχους, διάφορες ελληνικές εταιρείες εμφανίζονται να παίρνουν τις δουλειές, ενώ στην ουσία είναι εταιρικά οχήματα είσπραξης των ίδιων εργολάβων, που κρύβονται πίσω από ονόματα και εταιρικά σχήματα…
Για παράδειγμα εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ κάνουν συμπράξεις με εταιρείες της ΑΒΑΞ και της ΤΕΡΝΑ, δημιουργώντας νέες εταιρείες, οι οποίες παίρνουν τα έργα… Η λειτουργία αυτή, βεβαίως δεν αφορά ΜΟΝΟ την είσπραξη του ΕΣΠΑ, αλλά και αυτή καθεαυτή την ανάληψη των έργων και τη διαμόρφωση των τιμών της αγοράς… Δημιουργείται στην ουσία ένα ΟΛΙΓΟΠΩΛΙΟ, στο οποίο ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ εταιρείες, (κατ’ ουσία δύο του Μπόμπολα και μια του Ψυχάρη!!!!) εισπράττουν τα έργα, τα οποία βέβαια το πολιτικό μας σύστημα τα βαπτίζει αναγκαία… Αυτή η πρακτική τους προσφέρει την πολύτιμη γι’ αυτούς δεσπόζουσα θέση στην αγορά, γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώνουν τις τιμές… Οι τρεις συγκεκριμένοι όμιλοι, πέρα από τα έργα τα οποία έχουν αναλάβει αυτοτελώς ή με μεταξύ τους συνεργασίες, έχουν συμμετάσχει σε έργα και με άλλες εταιρείες…
Από τους πίνακες που δημοσίευσε το HOT DOC και αναδημοσιεύουμε, εκτιμάται πως από τον βασικό όγκο των έργων έχουν εισπράξει:
ΕΛΛΑΚΤΩΡ 3.101.559.863 ευρώ + (ΑΕΓΕΚ 1.205.431.620 ευρώ, την οποία απορρόφησε) ΤΕΡΝΑ 2.678.987.416 ευρώ ΑΒΑΞ 1.978.818.704 ευρώ.
Τα συγκεκριμένα ποσά είναι ενδεικτικά… Σίγουρα είναι ακόμα μεγαλύτερα, αφού προκύπτουν έσοδα και από συμμετοχές σε άλλα έργα με διαφορετικές εταιρίες. Οι ίδιες εταιρίες συμμετέχουν ακόμα και σε μη κατασκευαστικά έργα, μέσω των οποίων έχουν εισπράξει έσοδα από το ΕΣΠΑ.
Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, τα οποία σήμερα αποτελούν αντικείμενο εκτεταμένων ερευνών από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της νέας κυβέρνησης, οι τρεις όμιλοι φέρονται να εμφανίζουν και δανεισμό που φτάνει τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ, από τις Ελληνικές τράπεζες, τη ζημιά των οποίων πληρώνει ο πτωχευμένος Ελληνικός λαός μέσα από τα 50 δισεκατομμύρια της ανακεφαλαιοποίησης και όχι μόνο.
Δηλαδή πέρα από τις εισπράξεις με τη βοήθεια και την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου και την προνομιακή είσπραξη του μισού ΕΣΠΑ οι κ.κ. Μπόμπολας και λοιποί, κατόρθωναν να δανείζονται και ως κατασκευαστικές και ως ΜΜΕ γεμίζοντας το τραπεζικό σύστημα με «θαλασσοδάνεια» που σήμερα ισχυρίζονται -για τα περισσότερα- πως αδυνατούν να τα αποπληρώσουν.
Η ώρα της παρέμβασης των εισαγγελέων για τα θαλασσοδάνεια, αλλά και τη σωστή διάθεση και διαχείριση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ έφτασε.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει δεσμευτεί πως δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω. Και δεν πρέπει να υποκύψει στον «εκβιασμό» πως θα επιβληθούν πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Ενωση στο ελληνικό δημόσιο ως συνυπεύθυνο για τη διάθεση των κονδυλίων με αδιαφανείς διαδικασίες.
http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/564120/royfixtres-ethnikon-ergolavon-tsakisan-to-espa#ixzz3TheGCdEK

Σχόλια

  1. ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1960!!! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    Συνεχίζουν την καταστροφή τα Καραμανλάκια.

    Ανέβασαν το χρέος στα 350ΔΙΣ Ευρώ. Δηλαδή μόνο να γράψεις και να προσπαθήσεις να σκεφτείς το ποσό παθαίνεις..εγκεφαλικό.

    * Ένα ποσό πρωτόγνωρο και ασύλληπτο χωρίς διαφάνεια.

    * Επί πλέον 35 δις ευρώ ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ και 24 Δις έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου. Και παρέμεναν στις θέσεις τους και παραμένουν ακόμα.

    *Μέσα σε πέντε χρόνια (2004-2009) χάσαμε σχεδόν τα πάντα.

    *Τι ζητάει ο απλός Έλληνας που δεν ξέρει από οικονομία και ΑΠΑΤΗ.

    *Ζητά να μάθει πως φτάσαμε στα 350 Δισ. από 178 που ήταν το 2004?.

    * Πως ''γεννήθηκε '' ένα χρέος σε πέντε χρόνια ΙΣΟ ! με το χρέος όλων των κυβερνήσεων από το 1960 και μετά?

    *Δεν δικαιούμαστε να μάθουμε γιατί ΧΡΩΣΤΑΜΕ τόσα πολλά λεφτά και πως δημιουργήθηκε αυτό οικονομικό χάος.

    *Πως μέσα σε πέντε χρόνια πιάσαμε ‘’πάτο’’?

    *Τι μεσολάβησε, ποιος μεσολάβησε και τι αποφάσεις ελήφθησαν ώστε να χάσουμε σχεδόν τα πάντα ?

    *ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ο Καραμανλής κατέστρεψε την Ελλάδα ? Είναι τόσο ιδιοτελής και ανίκανος?

    Τόσο πολύ αισθητή είναι η απουσία της δικαιοσύνης.

    Και η παρούσα κυβέρνηση μαζί με τη ΝΔ κάνουν τα πάντα, προκειμένου να ''αθωώσουν'' τον εθνικό εγκληματία Καραμανλή.

    Που αλλού ακούστηκε,
    ο φυσικός αυτουργός της καταστροφής (παυλόπουλος) να επιλέγεται για Πρόεδρος της Δημοκρατίας,

    ενώ εθνικός συκοφάντης , ψεύτης, μπουρδολόγος Πάνος ΚαΜένος εντελώς,

    να ''επιβραβεύεται για την ΑΜΕΣΗ συμμετοχή στη διάλυση της χώρας και την χρεοκοπία της?

    Όρθιοι, 230 και πλέον βουλευτές ,
    επίορκοι , υπόλογοι και μη χειροκροτούσαν ΟΡΘΙΟΙ τις επιλογές Παυλόπουλου και Ζωής Κωνσταντοπούλου?

    Τέτοια αναισθησία, αδιαφορία
    και προκλητική επίδειξη αντεθνικής συμπεριφοράς, προς τους , και από τους ανθρώπους που ''δημιούργησαν'' το σημερινό ΧΑΟΣ με την συνεχή πενταετή τους παραπληροφόρηση, υπονόμευση και εθνικό ξεπούλημα?
    Και ύστερα ψάχνουμε και βρίζουμε τους τοκογλύφους και τους νταβατζήδες?

    Και ύστερα μας φταίνε οι ξένοι,
    που ΑΠΑΙΤΟΥΝ από την κυβέρνηση των λαοπλάνων ''εθνικοσοσιαλιστών',' να συνεχίσει την ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ της κυβέρνησης Παπανδρέου, την οποία τόσο ΠΡΟΣΤΥΧΑ και ανθελληνικά ανέτρεψαν ενώ ήδη είχαν αρχίσει να ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ οι διαρθρωτικές αλλαγές και οι νόμοι που είχε ψηφίσει?

    Τελικά δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ
    υπεύθυνος Έλληνας πολίτικος,
    εκτός από τον Γιώργο Παπανδρέου, που να αντιληφθεί τον κίνδυνο και να ''σαλπίσει'' εθνική συναίνεση και κοινό αγώνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλογρίτσας- Καραμανλής

    Σ αυτόν τον άνθρωπο στηρίζεται ο Καραμανλής

    Καλογρίτσας: Ο κουμπάρος του Πάνου Καμμένου

    Όποια πέτρα και αν σηκώσει κανείς ο Χρήστος Καλογρίτσας παραμονεύει από κάτω. Η διαπίστωση δεν χρήζει αμφιβολίας.
    Ο πρώην εκδότης της εφημερίδας «Πρώτη» η οποία αν και αμιγώς αριστερής καταγωγής, έκανε το μεγάλο άνοιγμα στην κοινωνία, είναι ένας από τους γνωστότερους εργολάβους κατασκευαστές.

    Αυτό που δεν είναι γνωστό ωστόσο αφορά την σχέση του επιχειρηματία, το όνομα του οποίου εμπλέκεται σε πολλές από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του βαρυποινίτη Βλαστού με τον υπόδικο επιχειρηματία Γιώργο Τρομπούκη, με μία από τις γνωστότερες εταιρείες Δημοσκοπήσεων, την GPO.

    Ο Χρήστος Καλογρίτσας,
    που επελέγη πριν από δύο δεκαετίες από τους αριστερούς κύκλους του πολιτικού σκηνικού να αναλάβει την έκδοση της εφημερίδας «Πρώτη», ελέγχει μέσω των τριών παιδιών του, τον Ιωάννη, την Ηλέκτρα και την Κωνσταντίνα το 75% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας GPO.

    Διευθύνων Σύμβουλος της GPO
    είναι ο Γιάννης Θεοδωρικάκος, πρώην Γραμματέας της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (ΚΚΕ) που διαχειρίστηκε και την Μεγάλη διάσπαση 1991-1992. Πολύ αργότερα και όταν ο Κώστας Λαλιώτης αναλαμβάνει Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Θεοδωρικάκος αναλαμβάνει το Γραφείο Τύπου του Κινήματος. Είναι προφανές πως η γνωριμία Καλογρίτσα- Θεοδωρικάκου υφίσταται από τα χρόνια μιας κοινής πορείας στα μονοπάτια της Αριστεράς.

    Ο άνθρωπός που στηρίζει τον Καραμανλή
    Στην σελίδα 603 της δικογραφίας με τις απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών των μελών της «Σπείρας των 16»
    ο Γιώργος Τρομπούκης
    αναφερόμενος στον Χρήστο Καλογρίτσα επισημαίνει πως είναι ο άνθρωπός που στηρίζει τον Κώστα Καραμανλή και μέσω της εταιρείας Δημοσκοπήσεων GPO.

    Η συζήτηση είναι πραγματικά απολαυστική.
    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Άκου τώρα, εκεί στέκονται προσοχή…
    ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι…
    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Κυβερνήσεις…
    ΒΛΑΣΤΟΣ: Ρε το ξέρω αυτό ρε τρελοκομείο, το ξέρω δε σου λέω όχι, κατάλαβες;
    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Εκεί στέκονται προσοχή, ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ αυτή τη στιγμή στηρίζεται από αυτόν τον άνθρωπο…
    ΒΛΑΣΤΟΣ: Ρε το κατάλαβα τι λες, κατάλαβα τι λες, ωραία…
    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Όταν οι δημοσκοπήσεις που βλέπεις στην τηλεόραση…
    ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι, ναι, τα ξέρω, τα ξέρω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συμμορία Καραμανλή και οι νταβατζήδες ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ !!!

    Ο εντιμότατος κ Σουφλιάς και τα διόδια
    6 Απριλίου 2008

    Αντιγραφή από ΑΝΤΙ
    «Εμφύλιος πόλεμος» για τα διόδια κινδυνεύει να ξεσπάσει μεταξύ Λαμιέων και Λαρισαίων λόγω του ΥΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιά.

    Ο οποίος φρόντισε να μην πληρώνουν διόδια
    οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Τεμπών (που είναι ψηφοφόροι του), αλλά σφυρίζει αδιάφορα για τους κατοίκους της Φθιώτιδας που είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν τα μαλλιά της κεφαλής τους σε 5 σταθμούς διοδίων. Διαβάστε στο lamianews.blogspot.com να δείτε πως τα κατάφερε.

    Στο μεταξύ δεν είδαμε καμία κυβερνητική απάντηση,
    =============================
    ή σχολιασμό, σε όσα αποκαλύψαμε πρώτοι για το κόλπο των διοδίων (διάβασε εδώ). Γράφτηκαν όμως πολλά με αφορμή εκείνο το δημοσίευμα και πλουτίσαμε τις γνώσεις μας.

    Η μία από τις εταιρείες που ανάλαβε το χαράτσωμα,
    η ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, ανήκει μεταξύ άλλων και στον κ. Ψυχάρη (ή στον κ. Λαμπράκη, τους μπερδεύω πάντα αυτούς τους δυο),
    Μαζί με τον «ΑΚΤΟΡΑ» του Γ. Μπόμπολα και την J&P AΒΑΧ,
    ==================================
    είναι οι τρεις εταιρίες που πήραν τις πέντε νέες εθνικές οδούς και αύξησαν από τώρα τα διόδια, για τα έργα που θα χρηματοδοτήσουμε εμείς.

    Αυτά προβλέπουν οι συμβάσεις
    που πέρασαν πρόσφατα από τη Βουλή ο κ. Καραμανλής και ο κ. Σουφλιάς. Και γι αυτό μπήκε το μεγάλο χαράτσι στα διόδια. Για να βγάλουν άκοπα και χωρίς κανένα ρίσκο
    από 19 δις οι εργολάβοι και το κράτος.
    =========================
    Τώρα, αν κάποιος βρει στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, το ΕΘΝΟΣ, την ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ΤΑ ΝΕΑ, και ΤΟ ΒΗΜΑ οτιδήποτε αρνητικό για τον μεγάλο Σαρακατσάνο πολιτικό θα πάρει το βραβείο για τη μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των αιώνων

    Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣΑ...ΔΙΣ.ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?
    Μήπως γράφετε ψέμματα , ενώ η αλήθεια είναι γνωστή σε όλους μας?

    ΨΥΧΑΡΗΣ Εγώ θα τον ρίξω τον Παπανδρέου και θα τον στείλω
    και στο Ειδικό Δικαστήριο». είπε ο ‘’προστάτης’’ του ‘’πληθωρικά ατάλαντου αγά’’ !

    Ο Μιχάλης Καρχιμάκης, υποψήφιος βουλευτής στη Β Αθηνών
    με το κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, απογυμνώνει τον '' πληθωρικά ατάλαντο Αγα'' Βαγγέλη, κολλητό φίλο του κ. Ψυχάρη.

    Ο Ψυχάρης δεν πήρε ''δάνειο'' και ορκίστηκς εκδίκηση.
    ============================
    Γιατί δεν πήρε δάνειο? Γιατί δεν πληρούσε τους όρους !!!

    Η αντίδραση του κ. Ψυχάρη, όπως την περιέγραψε στους συγκεντρωμένους ο πρώην βουλευτής Λασιθίου ήταν: Εγώ θα τον ρίξω τον Παπανδρέου και θα τον στείλω και στο Ειδικό Δικαστήριο».

    Και κατέληξε μεταξύ άλλων:
    «Πέσαμε γιατί είχαμε μια αισχρή αντιπολίτευση και από τα δεξιά και από τα αριστερά.
    Αυτό το αντιμετωπίζαμε όμως.

    Αλλά δεν αντιμετωπίσαμε το εσωτερικό μας πρόβλημα.
    Αν είχαμε κοινοβουλευτική ομάδα συμπαγή σήμερα το ΠΑΣΟΚ θα ήταν κυβέρνηση και θα είχε οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση».

    Φίλοι μου, οι εχθροί(φοροφυγάδες) είναι πολλοί και δυνατοί.

    Μας λέγανε προδότες την ώρα που ο Παπανδρέου εξασφάλιζε δάνειο 140 δισ. ευρώ και έσωσε την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ετησίως:
    ΛΥΣΣΑΞΕ Ο ΟΥΦΟΨΑΧΤΗΣ ΧΑΡΔΑΒΔΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ 760.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ !!!!

    Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Ρομπέν της Εκάλης 2.600.000€.
    Κώστας Χαρδαβέλλας 760.000€.
    =======================
    Εσείς τουλάχιστον Μάκη και Κώστα δεν θα έπρεπε να προβάλετε στο zougla το βιντεάκι με τον συλληφθέντα αγαπημένο σας εργοδότη Κ. Γιαννίκο που τόσο πολύ σας στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Αχάριστα παιδιά, μην δείτε κάποιον να γονατίζει.

    Νίκος Χατζηνικολάου 1.000.000 €. Νικολάκη τι να πούμε για σένα; Και εμείς με τέτοια αμοιβή δεν θα εγκαταλείπαμε τον σταθμό τουλάχιστον μέχρι τις 7 Ιανουαρίου…του 2017.

    Αγγελική Νικολούλη 610.000€. Miss Marple πώς να μην ευγνωμονείς τον εργοδότη σου Κώστα Γιαννίκο, όταν φρόντιζε ο σταθμός όλα αυτά τα χρόνια να σου πληρώνει ακόμα και το φόρο εισοδήματος. Βέβαια δεν νομίζουμε να πιστεύεις ότι είσαι η μοναδική.

    Γιώργος Τράγκας 300.000€. Αλήθεια Γιωργάκη γιατί δεν εμφανίστηκες να υποστηρίξεις την παρέμβαση της εταιρείας σου DYNAMIC COMMUNICATION κατά της αίτησης για την υπαγωγή του ALTER στο άρθρο 99; Μήπως γιατί τσέπωσες το παραδάκι ενώ εμείς οι εργαζόμενοι παραμένουμε για πολλούς μήνες απλήρωτοι; (πρόσεξε γιατί καμιά φορά και οι τοίχοι έχουν αυτιά!!!)

    Να μην μιλήσουμε για τις offshore εταιρείες που όλα αυτά τα χρόνια εισέπρατταν εκατομμύρια ευρώ. Ή μήπως δεν εισέπρατταν; Μήπως ήταν εικονικές συναλλαγές και υπερτιμολογήσεις; Μήπως να μας απαντήσουν γι’ αυτό οι ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ της ΠΕΙΡΑΙΩΣ και της MARFIN; Αν όχι πάλι μήπως να μας λύσουν την απορία οι ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, η ΣΔΟΕ, η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ, οι ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ, οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και όλοι όσοι εθελοτυφλούσαν για πολλά χρόνια;

    Πως γίνεται μια εταιρεία που έχει μετοχικό κεφάλαιο 8.000.000€ να αγοράζει από το 2006 έως και το 2009 πρόγραμμα (ταινίες) αξίας περίπου 420.000.000€; Και πως αυτή η εταιρεία το 2010 εμφανίζει ξαφνικά ζημιές και δεν μπορεί να πληρώσει όλους εμάς; Δεν είναι η οικονομική κρίση που έπληξε το κανάλι. Είναι η απληστία των λίγων που έπληξε εμάς τους πολλούς. Όσο και αν τους βολεύει η πτώχευση, είναι πλέον σίγουρο ότι δεν θα κουκουλώσει τα εγκλήματα τους εις βάρος μας. Διαμηνύουμε στους υπευθύνους ότι τους τίτλους τέλους θα τους γράψουμε εμείς. Εμείς που συμπληρώσαμε τα κομμάτια του puzzle…

    Απλήρωτοι εργαζόμενοι ALTER

    Υ.Σ Αλήθεια κ. Γιαννίκο και κ. Κουρή πόσο να κοστολογείται η κάθε ταινία που αγοράζατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή σε όλους μας, αφήσαμε τη χώρα έρμαιο στα χέρια των αρπακτικών.
    Δυστυχώς είχαμε περιέλθει σε ύπνωση και εξαντλήσαμε τον χρόνο μας σε μια μεθοδευμένη μέχρι σήμερα διαδικασία εύκολης απόκτησης ύλης αδιαφορώντας παντελώς για το μέλλον της χώρας μας.
    Έτσι μας κοίμισαν οι ληστοτραπεζίτες και οι δικοί μας δωσίλογοι πολιτικοί απόγονοι των ναζί που προστατεύουν ως κόρην οφθαλμού τους απογόνους των εδώ δοσιλόγων, τα παιδιά και τα εγγόνια όσων δήλωσαν και δηλώνουν πίστη και υποταγή στο Ράιχ. Ας το λάβουν σοβαρά υπ όψην τους οι πατριδέμποροι και τα Σαμαρόφρονα μνημονιακά πτωματοφάγα όρνεα ότι ο λαός δεν θα σταματήσει ποτέ να ψάχνει να βρει αυτόν που θα κρεμάσει για την υποβάθμιση του βιοτικού του επιπέδου και τα περιθώρια πειθούς και λογικής θα είναι ανύπαρκτα σε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου