Κυκλοφόρησε το νέο χαρτονόμισμα των €50 αφιερωμένο στην ευρωπη της φτώχειας και της μιζέριας. Στην ευρωπη “κατασκεύασμα” μερικών εκατοντάδων υπεπλούσιων νεοφιλελέδων και των 40 εκατομμυρίων πεινασμένων

11038739_10206099159541092_4492511597097167363_n

Κυκλοφόρησε το νέο χαρτονόμισμα των €50 αφιερωμένο στην ευρωπη της φτώχειας και της μιζέριας. Στην ευρωπη “κατασκεύασμα” μερικών εκατοντάδων υπεπλούσιων νεοφιλελέδων και των 40 εκατομμυρίων πεινασμένων

Διαβάστε περισσότερα:

Σχόλια

  1. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΟ
    ====================
    Στην ερώτησή τους, οι βουλευτές παραθέτουν απόσπασμα ομιλίας του υφυπουργού Οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζα σε πρόσφατο συνέδριο της Ομοσπονδίας Τελωνειακών Υπαλλήλων, στο οποίο φέρεται να ζητά από τους τελωνειακούς να «μειώσουν το γρηγορόσημο».
    Όπως αναφέρεται στα πρακτικά του συνεδρίου των τελωνειακών, τα οποία κατέθεσε στη Βουλή το ΠΑΣOΚ, ο κ. Ρεγκούζας είπε στους τελωνειακούς πως «με στόχο την αναβάθμιση της εικόνας και της ουσίας της τελωνειακής υπηρεσίας, ζητώ εντελώς φιλικά να περιορίσετε από μόνοι σας και να μειώσετε το γρηγορόσημο».
    Αποκαλυπτικός, όπως αναφέρεται στην ερώτηση των πέντε βουλετών, ήταν και ο πρώην τελωνειακός, νυν προϊστάμενος της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (το πρώην ΣΔΟΕ) και στέλεχος της ΔΑΚΕ Δ.Νικολαράκος, ο οποίος δήλωσε αναφερόμενους σε συναδέλφους του που έχουν καταδικαστεί: «τα έπιασαν, αλλά αυτά που πήραν ήταν ψίχουλα, ενώ άλλοι γεμίζουν κοντέινερ».
    Οι βουλευτές ερωτούν εάν επισημοποιείται το «γρηγορόσημο» και εάν θα απαλλάσσονται οι υπάλληλοι που θα συλλαμβάνονται να εισπράττουν για «γρηγορόσημο» λιγότερα από όσα εισέπρατταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ 1960!!!
    =======================================
    Ανέβασε το χρέος ο Καραμανλής, στα 350ΔΙΣ Ευρω. Δηλαδή μόνο να γράψεις και να προσπαθήσεις να σκεφτείς το ποσό παθαίνεις..εγκεφαλικό.

    * Ένα ποσό πρωτόγνωρο και ασύλληπτο χωρίς διαφάνεια.

    * Επί πλέον 35 δις ευρώ ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ και 24 Δις έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου. Και παρέμεναν στις θέσεις τους και παραμένουν ακόμα.

    *Μέσα σε πέντε χρόνια (2004-2009) χάσαμε σχεδόν τα πάντα.

    *Τι ζητάει ο απλός Έλληνας που δεν ξέρει από οικονομία και ΑΠΑΤΗ.
    Να βρεθεί άλλος ένας Έλληνας ακόμη, εκτός από τον Γιώργο Παπανδρέου, να του πεί την αλήθεια.

    Το χρέος δεν ‘’κουρεύεται’’
    και τα μνημόνια δεν σχίζονται με ψευτιές και απάτες, ούτε με ‘’μαγκιές’’ ούτε με ‘’ριχτά σακάκια’’ με σηκωμένους γιακάδες.
    Κανείς δεν έχει το θάρρος να πει την αλήθεια?
    Πως θα μπορέσουμε να περιορίσουμε το χρέος, αν δεν βοηθήσουν κι αν δεν θελήσουν αυτοί που μπορούν?

    Νομίσαμε ότι η χρεοκοπία Καραμανλή
    ήταν..εξαμηνιαίας διάρκειας και άντε και γυρίσαμε πίσω εκεί που είμαστε? Πρέπει μα καταλάβουμε όλοι ότι το ΕΓΚΛΗΜΑ Καραμανλή, Σαμαρά και Τσίπρα κατέστη σχεδόν ισόβιο χωρίς καμία περίοδο χάριτος.

    Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε,
    τόσο θα μπορέσουμε να συναινέσουμε και όλοι μαζί θα αγωνισθούμε να πείσουμε τους ‘’κακούς’’ δανειστές μας, ότι βάλαμε μυαλό και θέλουμε να σώσουμε τα παιδιά μας.

    Όποιος έχει ΑΜΕΣΗ λύση να την πεί εδώ και τώρα.
    =========================
    Κανείς δεν έχει και κανείς δεν μπορεί. Οι πολιτικοί μας, αντιπροσωπεύουν το είδος μας και το μέγεθος της ευαισθησίας μας και της αντίληψής μας.

    Μοιάζουμε με μια οικογένεια
    τσακωμένη μεταξύ μας, που δουλεύουμε ένας ή δύο και απλώς συντηρούμαστε προς το παρόν και έχουμε και ένα δάνειο πχ. 50 εκατ. ευρώ και μας ζητούν να το αποπληρώσουμε. Υπάρχει πιθανότητα? Καμία !

    Και το χειρότερο, επιλέγουμε τους καταστροφείς ( Καμένος, Παυλόπουλος) να μας σώσουν.
    =========================================
    Οι Γερμανοί το 1990 αντιμετώπισαν πρόβλημα
    ύπαρξης και επιβίωσης. Είδαμε τι έκαναν? Παραδειγματιστήκαμε και πιαστήκαμε χέρι –χέρι να περάσουμε το ποτάμι?
    Τι κάναμε?

    Υπονομεύσαμε τον Παπανδρέου
    που αγωνιζότανε μόνος του και ξαναφέραμε τους εγκληματίες πους μας πτώχευσαν να μας σώσουν.
    Να μας σώσουν ποιοι?

    Καμιά ελπίδα δεν υπάρχει, αν δεν παραδεχτούμε ποιοι φταίνε.
    Αν δεν αποδεχτούμε το μέγεθος της ΔΙΚΗΣ μας συμμετοχής στο μέγεθος της κατάντιας μας.

    ΣΧΟΛΙΟ: 233, βουλευτές όρθιοι χειροκροτούσαν για την επιλογή ..Παυλόπουλου ως προέδρου Δημοκρατίας.
    Τι άλλο θέλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -‘’Κύριε πρωθυπουργέ ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ !’’ :
    - Αστο για αργότερα!!!!!!

    Είναι μέσα του 2008. Ο υφυπουργός οικονομικών, αρμόδιος για τα οικονομικά της χώρας προσπαθεί να επισκεφθεί τον πρωθυπουργό, αλλά μάταια. Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, και οι δείκτες τρελαίνονται. Ανήσυχοι και ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ , Αλογοσκούφης και Δούκας, και βλέποντας στο βάθος τη φιγούρα του εισαγγελέα να πλησιάζει, στέλνουν στον πρωθυπουργό τέσσερες(4) επιστολές επισήμως, ώστε να τις έχουν για το μέλλον, όπου με λεπτομέρειες περιγράφουν την ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ κατάσταση της οικονομίας.
    ‘’Κύριε πρωθυπουργέ ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ !’’
    Κι όμως, ο ευτραφής αλλά αργόστροφος πρωθυπουργεύων απαντά: ‘’αφήστε τα για αργότερα!!!

    Οι υπουργοί κοιτάζονται μεταξύ τους τρομοκρατημένοι. Δεν ξέρουν τι να κάνουν. Η χώρα βουλιάζει και ο πρωθυπουργός ‘’απουσιάζει’’ ! Η χώρα βουλιάζει και ο Σαμαράς ‘’δηλώνει ότι δεν…άκουσε’’ ! Δεν μπορώ τα εσωτερικά μέτωπα, πάω για αρχηγός λέει στους δικούς του.
    Η απάντηση, αυτή τουλάχιστον που κυκλοφορεί, είναι ‘’τρελή’’. Μη με ανακατεύετε εμένα, εγώ κοιτώ το ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ !!! Και προς επίρρωση της προσωπικότητας του ανδρός, προβαίνει σε 250 παράνομους διορισμούς στο υπουργείο Πολιτισμού.

    Ο Παυλόπουλος, ο Στυλιανίδης και κάθε τυχάρπαστος πολιτικάντης υπουργεύων και μη , διορίζει αφειδώς ‘’ψήφους’’ και ο ράθυμος ‘’εκτελεστής’’ των αμνών υπογράφει χωρίς δισταγμό, χωρίς περίσκεψη, χωρίς φιλότιμο και χωρίς εθνική συνείδηση γι το που θα βρούμε λεφτά να τους πληρώσουμε, για το που πάει η χώρα ?.
    Πτωχεύαμε, ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ!! και αδιαφορούσαν σαν να περίμεναν(ήθελαν?) τη χρεοκοπία???

    Είναι να τρελαίνεται κανείς διαβάζοντας και ζώντας τα γεγονότα εκείνης της εποχής. Ο Πρωθυπουργός αδιαφορεί στην χρεοκοπία που έρχεται, ο Σαμαράς ‘’κάνει’’ πως δεν άκουσε και όλοι τους σχεδόν οι ομοϊδεάτες, ‘’βγάζουν’’ τα μαύρα βρώμικα λεφτά τους στο εξωτερικό και κανείς από την κυβέρνηση δεν λέει μια κουβέντα στο λαό.

    Τι περιμένουν όλοι?
    Να γίνουν εκλογές, να κερδίσει ο Παπανδρέου, να του χρεώσουνε τη χρεοκοπία της χώρας και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να διπλασιάσουν αυτοί τα ΜΑΥΡΑ ΄Η ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ???

    ΔΙΠΛΟ το βρώμικο παιχνίδι:
    1. Είτε πτωχεύουμε και ‘’θησαυρίζουμε’’ , είτε τα ‘’ρίχνουμε’’ όλα στον Παπανδρέου και τον ρίχνουμε.
    2. Και αφού δεν πτωχεύσαμε, έριξαν τον Παπανδρέου, ήλθαν πάλι στην εξουσία και εξακολουθούν ούτε να πληρώνουν, ούτε να τιμωρούνται για όσες παρανομίες έκαναν, ούτε να φέρνουν τα λεφτά τους πάλι και να εξηγούν που τα βρήκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου