ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 27 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!

Σχόλια

  1. Ξένη παρέμβαση BAROZO και SOROS και ανατροπή Παπανδρέου.

    Έτσι λοιπόν διορίζονται οι πρωθυπουργοί στην Ελλάδα, από ξένα κέντρα;

    Ο Μπαρόζο με την συμμετοχή των ντόπιων ΠΡΟΔΟΤΩΝ , έριξαν τον πρωθυπουργό της Ελλάδας του 44%, και τον αντικατάστησαν με όποιον ήθελαν.
    Σήμερα, όσοι βρίσκονται στην εξουσία
    είχαν είτε άμεση και εμφανή συμμετοχή στην αντεθνική, αντισυνταγματική εκτροπή και προδοσία, είτε έμμεση, συμμετέχοντας άμεσα στο κάψιμο της Ελλάδας και στην δημιουργία κλίματος προδοσίας και ανωμαλίας.

    Έτσι λοιπόν διορίζονται οι πρωθυπουργοί στην Ελλάδα, από ξένα κέντρα;

    Μπορεί δηλαδή ο ελληνικός λαός
    να πιστεύει ότι εκείνος εκλέγει, αλλά αν αυτός που εκλέγει δεν είναι απόλυτα πειθήνιος στα κέντρα αυτά, τότε απλά να αλλάζεται;
    Τότε λοιπόν, δεν πρέπει να μας παραξενεύει το γεγονός
    ότι σε όλη την πολιτική ιστορία της χώρας, κατά μέσο όρο, οι κυβερνήσεις δεν μένουν πάνω από ένα έτος στην εξουσία.

    Δεν πρέπει να μας παραξενεύει το γιατί ποτέ δεν υπήρξαμε κυρίαρχο κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ’’ ΖΟΓΚΛΕΡ’’ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2009….
    Αθλιότητα και προδοσία?

    Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της πολιτικής ΑΤΙΜΙΑΣ του υπουργείου Οικ. του 2009. Έδωσαν ψευδή στοιχεία για το αναμενόμενο αρνητικό ύψος της ύφεσης, με αποτέλεσμα όλοι οι υπολογισμοί για το ύψος του μνημονίου να ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ.
    Κανείς δεν γνωρίζει π.χ.
    ότι το πρώτο Μνημόνιο συντάχθηκε με πρόβλεψη ύφεσης για το 2009 στο -2%, λόγω της αδυναμίας τότε να μετρηθεί το μέγεθος της στατιστικής απάτης Καραμανλή και στην ύφεση. Τελικά ήταν -4,4%. Και μόνο αυτό ήταν ικανό να τινάξει τους στόχους του Μνημονίου στον αέρα. Κανένας όμως δεν το ξέρει. Θάφτηκε κι αυτό κάτω από την εθνική ομερτά για το τι έγινε στη χώρα μέχρι το 2009 – με τη συνενοχή των «εταίρων».
    Ο Παπαθανασίου έστειλε εν γνώσει του πλαστά στοιχεία για το έλλειμμα #elleimma2009. Πρόκειται για την μεγαλύτερη απάτη εις βάρος της πατρίδας μας. Τη μεγαλύτερη ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ ΜΑΝΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΙΝ΄ΑΥΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΣΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ. ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου