Η δίωξη των «21» δεν είναι πολιτική. Είναι επιχειρηματική #skouries




Η δίωξη των «21» δεν είναι πολιτική. Είναι επιχειρηματική
Την ώρα που η κυβέρνηση ανακαλεί την θεώρηση της Αρχιτεκτονικής-Ηλεκτρομηχανολογικής Μελέτης της μονάδας εμπλουτισμού Σκουριών, και ουσιαστικά ανακαλεί την άδεια δόμησης του εργοστασίου, η Δικαιοσύνη «λειτουργεί» σε άλλους ρυθμούς.
Παραπέμπει 21 συμπατριώτες για την γνωστή υπόθεση του εμπρησμού του εργοταξίου των Σκουριών. Και μάλιστα το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής τους επιρρίπτει σχεδόν όλες τις κατηγορίες, μεταξύ αυτών σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρας ανθρωποκτονίας, ληστεία κ.α.......


Η κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου επιχείρησε να νομιμοποιήσει το θηριώδες εργοστάσιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές με φωτογραφική διάταξη το νόμο 4280/2014, καθώς δεν μπορούσε να πάρει έγκριση και άδεια δόμησης γιατί ήταν αντίθετο στο σύνολο της πολεοδομικής νομοθεσίας.
Οι πολίτες της Χαλκιδικής αντέδρασαν μαζικά στην απόφαση αυτή. Η σημερινή κυβέρνηση τους δικαίωσε. Όμως αυτά για το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής είναι «ψιλά γράμματα».

Οι άνθρωποι θα πάνε φυλακή για μία υπόθεση που η κυβέρνηση λέει ότι είχαν δίκιο!!!
Η δίωξη των 21 συμπολιτών μας δεν είναι πολιτική. Είναι επιχειρηματική. Η Δικαιοσύνη με την συγκεκριμένη της απόφαση στηρίζει τα επιχειρηματικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από το εργοστάσιο του χρυσού.
Κάποιος πρέπει να ενημερώσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής: οι καιροί ου μενετοί.

Σχόλια