Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η δίωξη των «21» δεν είναι πολιτική. Είναι επιχειρηματική #skouries
Η δίωξη των «21» δεν είναι πολιτική. Είναι επιχειρηματική
Την ώρα που η κυβέρνηση ανακαλεί την θεώρηση της Αρχιτεκτονικής-Ηλεκτρομηχανολογικής Μελέτης της μονάδας εμπλουτισμού Σκουριών, και ουσιαστικά ανακαλεί την άδεια δόμησης του εργοστασίου, η Δικαιοσύνη «λειτουργεί» σε άλλους ρυθμούς.
Παραπέμπει 21 συμπατριώτες για την γνωστή υπόθεση του εμπρησμού του εργοταξίου των Σκουριών. Και μάλιστα το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής τους επιρρίπτει σχεδόν όλες τις κατηγορίες, μεταξύ αυτών σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρας ανθρωποκτονίας, ληστεία κ.α.......


Η κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου επιχείρησε να νομιμοποιήσει το θηριώδες εργοστάσιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές με φωτογραφική διάταξη το νόμο 4280/2014, καθώς δεν μπορούσε να πάρει έγκριση και άδεια δόμησης γιατί ήταν αντίθετο στο σύνολο της πολεοδομικής νομοθεσίας.
Οι πολίτες της Χαλκιδικής αντέδρασαν μαζικά στην απόφαση αυτή. Η σημερινή κυβέρνηση τους δικαίωσε. Όμως αυτά για το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής είναι «ψιλά γράμματα».

Οι άνθρωποι θα πάνε φυλακή για μία υπόθεση που η κυβέρνηση λέει ότι είχαν δίκιο!!!
Η δίωξη των 21 συμπολιτών μας δεν είναι πολιτική. Είναι επιχειρηματική. Η Δικαιοσύνη με την συγκεκριμένη της απόφαση στηρίζει τα επιχειρηματικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από το εργοστάσιο του χρυσού.
Κάποιος πρέπει να ενημερώσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής: οι καιροί ου μενετοί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…