Γιούνκερ: Θα εκταμιεύσουμε 2 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και της ανεργίας.


Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι προωθείται η εκταμίευση ποσού ύψους 2 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα για το 2015, με σκοπό την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και της ανεργίας.


«Η Ελλάδα θα λάβει τα χρήματα αυτά όχι για τη διάρθρωση των
Ταμείων, αλλά για την κοινωνική συνοχή, με σκοπό τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων», δήλωσε ο Γιούνκερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στον απόηχο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Σχόλια

  1. Πηγές ΕΚΤ Η Ελλάδα θα λάβει τα 1,9 δισ. ευρώ, εάν πάρει μέτρα που θα εγκρίνουν οι πιστωτές
    =====================================================
    Το ενδεχόμενο η Ελλάδα να λάβει τα 1,9 δισ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, εάν, όμως, «ικανοποιήσει» τους πιστωτές της, εξετάζει η ευρωζώνη όπως αναφέρει ο Guardian, εμφανίζοντας αντίστοιχο tweet.
    Σύμφωνα με το συγκεκριμένο tweet, την παραπάνω δήλωση πραγματοποίησε αξιωματούχος της ΕΚΤ, ο οποίος, σαφώς δεν κατονομάζεται.
    Σημειώνεται ότι το ποσό των 1,9 δισ. ευρώ προέρχεται από τα κέρδη που έχουν επιτύχει οι κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης από τα ελληνικά ομόλογα που έχουν στην κατοχή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΜΟΧΑΡΕΙΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ …

    **Στη πιο δύσκολη ,ιστορικά και οικονομικά, στιγμή της,η Ελλάδα με νωπή ακόμη την ψήφο εμπιστοσύνης στο Πασόκ, υπέστη την άθλια και ανθελληνική επίθεση του ’’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’ από μια ομάδα ’’δεκαπενταμελών ψηφοφόρων’’ που ξημερωβραδυάζανε στις καφενειακές συνελεύσεις του εξειδικευμένου καφεπότη.

    **3% των Ελλήνων ψηφοφόρων ήταν η ομάδα του Σύριζα, που με φόβο και τρόμο ’’συντηρούσαν’’ την πολιτική τους ανυπαρξία και την ιδεολογική τους σύγχυση, δημιούργησαν σαν πεινασμένοι κανίβαλοι την Ελλάδα της συμφοράς , την Ελλάδα των δυστυχισμένων ελλήνων.
    Με μεθόδους και ενέργειες που θύμιζαν
    άλλες εποχές και άλλους τόπους διέσυραν, κατέστρεψαν και διαστρέβλωσαν κάθε δυνατότητα και προσπάθεια μιας κυβέρνησης που αγωνιζόταν να μη πτωχεύσει η χώρα. Βρήκαν ευκαιρία, σαν πληρωμένοι εκτελεστές, να διαλύσουν τον οικονομικό ιστό της Ελλάδας και να ‘’ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ’’ την απελπισία και το φόβο σε κάθε γωνιά, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε απελπισμένη ελληνική ύπαρξη.

    Που ήταν κρυμμένοι, όλοι αυτοί οι ‘’αντάρτες της πόλης’’
    που διέσυραν, έκαψαν και κατέστρεφαν επί χρόνια, τρομοκρατώντας και κυνηγώντας κάθε αντίθετη φωνή, ενός λαού που δεν είχε προλάβει να συνέλθει από την έκπληξη της επικείμενης ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ, που μας είχε ετοιμάσει ο ΝΕΡΩΝ, ανεψιός του ‘’εθνάρχη’’.

    *Πως και γιατί η ΔΕΞΙΑ του εγκληματία Καραμανλή ‘’αγκάλιασε’’
    και ερωτεύθηκε παράφορα τον Άλεξης του πολυκομματικού καμινέτου? Τι ‘’ζήλεψε’’ και τι διέκρινε στον Αλέξη ο αποτυχημένος μεταπράτης χώματος των δημοσίων έργων?

    *Πως ξαφνικά όλοι οι ιδεολογικά ‘’μπερδεμένοι’’
    πασοκοι, άνοιξαν της εξώπορτα και βρέθηκαν αγκαλιά με τους πυρπολητές του πεζοδρομίου της οικονομικής καταστροφής μας?

    Τι κρίμα να βλέπεις συνοδοιπόρους
    του Σύριζα τους πρώην φίλους, συναγωνιστές και συνεργάτες που μας πούλησαν, με την πρώτη δυσκολία όταν ΕΠΡΕΠΕ να δείξουμε όλοι μας, ποιοι είμαστε και τι πιστεύουμε, όταν έπρεπε να γλιτώσουμε πολλές αυτοκτονίες και πολλές ΑΔΙΚΕΣ θυσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου