Ηθελε και ο 0% να παρευβρεθεί στο γεύμα του ΠτΔ


Ενοχλημένος ο πατσαβούρας..
Γεύμα με…  απουσίες παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας προς τιμήν του νέου ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου.
Εκτός από την… ιδιαιτερότητα που είχε το συγκεκριμένο γεύμα λόγω του τετ α τετ που είχαν Τσίπρας και Σαμαράς, ερωτήματα δημιουργήθηκαν και από τη μη πρόσκληση στο γεύμα των υπόλοιπων πολιτικών αρχηγών.
Ο Βαγγέλης πάντως, μάλλον κατάκαρδα το πήρε.
Μπορεί από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ το σχόλιο να ήταν: «Ουδέν σχόλιον», αλλά πληροφορίες από κύκλους του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια του Μπενίτο για την μη πρόσκλησή του…

Σχόλια

  1. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΗΤΤΑΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    Η ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΨΗ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΩΝ ΟΡΝΕΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΡΟΛΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ !

    ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ???

    Γράφει ο Ν Βράχος
    Είμαστε λαός τελικά, αφελής και κουτοπόνηρος. Ένας λαός που μυρίζει ακόμη ‘’προζύμι’’ και δεν έχει μπει στο φούρνο της κοινωνικής και ιδεολογικής αποκρυστάλλωσης. Είμαστε ακόμα, ένας λαός ‘’σαρδέλες’’ που προ του κινδύνου, κρυβόμαστε η μία πίσω από την άλλη, μέχρι κάποιος θηρευτής να φάει μέχρι να χορτάσει, έχοντας σχεδόν αδειάσει το κοπάδι.
    Ένας λαός, που θυμάται μόνο όσα δεν τον ‘’ενοχλούν’’ ατομικά, και πέφτει εύκολα στην παγίδα ή στο λάκκο, που επί τέσσερα χρόνια σκάβει για τους επίορκους και άχρηστους πολιτικούς που ο ΙΔΙΟΣ ψηφίζει, αν και η επιλογή ανήκει στους επικυρίαρχους.

    Πήγε ο Αλέκος με το τζίν,
    στη γιορτή της δημοκρατίας στο προεδρικό μέγαρο για να μας ‘’δείξει’’ ότι είναι ..μεγάλος. Προσέβαλε θεσμούς και πρόσωπα, προκειμένου να ικανοποιήσει την δίψα των κενόδοξων και απατηλών ηχοληπτών του περίγυρου της κομματικής του άγνοιας και ανικανότητας.

    Έδωσε ο Καμένος εντελώς ,
    το ‘’non paper’’ στον πρόεδρο της δημοκρατίας και ύστερα το διέψευσε προσπαθώντας να ‘’αποδείξει’’ πόσο ηλίθιος και πόσο πολιτικό γαϊδούρι, είναι αφού μπορεί να ‘’κτυπήσει’’ και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας?

    Μας ‘’έφταιγε’’ ο Κάρολος Παπούλιας,
    που άκουσε τα μύρια όσα από ερυθρές και μαύρες ταξιαρχίες της απάτης, της διαπλοκής και των εμφυλιακών καταλοίπων.

    Μας έφταιγε ο Κάρολος Παπούλιας,
    γιατί ΠΟΤΕ του δεν προσέβαλε και ποτέ του δεν έδωσε δικαίωμα σε κανένα. Ήταν ένας απλός πρόεδρος χωρίς φανφάρες και ‘’πιρτσίνια’’. Λογικός , ήρεμος, χαμογελαστός, είχε πάντα μια καλή κουβέντα και μια σοβαρή συμβουλή για τον καθένα.

    Έτσι λοιπόν, χωρίς να φταίει σε τίποτα,
    σήκωσε κι αυτός ο ήρεμος πατριώτης, ένα μεγάλο βάρος , χωρίς κανένα λόγο, της εγκληματικής –δολοφονικής Καραμανλικής απόπειρας για μια νέα γενοκτονία ‘’ Νέας Σμύρνης’’ .

    Έφταιγε ο Πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας
    για τις εγκληματικές ενέργειες της Καραμανλίτικης συμμορίας των ΚαΜένων, των Βλαμμένων και των πουλημένων.

    Οριμάσαμε στην βρωμιά ,
    στη συκοφαντία, στην καταστροφή και αντί να κάνουμε μια ‘’κάθαρση’’ ή και μια εκκαθάριση, ψηφίσαμε και επιλέξαμε τους θύτες μας ως αυριανούς σωτήρες μας.

    Βάλαμε στη θέση του Προέδρου,
    το πιο απεχθές, το πιο εμπαθές, το πιο κομματικά άρρωστο πρόσωπο, τον χειρότερο Έλληνα πολιτικό , τον πιο αποτυχημένο εκφραστή της νεοελληνικής φιλοσοφίας και παρουσίας.

    Βάλαμε σαν πρόεδρο δημοκρατίας το ‘’ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ’’ της πολιτικής και της ηθικής μας ντομπροσύνης.

    *Πάμε στην Ευρώπη αιτώντας και επαιτώντας
    χρήματα για να ‘’βγάλουμε’’ τη χρονιά μας, ώστε να μην πεινάσουμε και νομίζουμε ότι οι …κουτόφραγκοι δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει και τι λέμε για αυτούς?.

    *Πάμε αιτώντας και επαιτώντας
    άμεσες και μεσοπρόθεσμες λύσεις για να μη βουλιάξουμε εντελώς, αφού το χρέος μας είναι ..αμέτρητο και απειλούμε και προειδοποιούμε ενώ αυτοί μας ακούν και …ξύνονται.

    *Πάμε έχοντας δημιουργήσει
    στο εσωτερικό μας μία ΑΘΛΙΑ προβοκατόρικη και εμφύλια ‘’έφεση’’, ανάμεσα σε όλα τα πολιτικά
    και κοινωνικά στρώματα.

    * Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι,
    όπως χθές ο Σαμαράς, έχουν δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της κατάληψης της εξουσίας ‘’ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣ’’ όποτε θέλουμε και χωρίς να ρωτήσουμε κανέναν.

    ** Ποιος εγγυάται στον κ. Τσίπρα ,
    ότι ‘’αύριο’’, ο κύκλος της ..εξουσίας δεν θα στραφεί εναντίον του, αφού είτε πετύχει κάτι, είτε και πιο πιθανό αποτύχει όπως ο Σαμαράς, θα έχει σαν αποτέλεσμα να υποστεί και να δρέψει τους καρπούς των όσων έσπειρε τόσα χρόνια?

    *ΑΡΑ !!! με λίγα λόγια και η απόπειρα ‘’σωτηρίας’’ μέσω Τσίπρα ,
    είναι καμένη, όπως Καμμένος είναι και ο ακροδεξιός συνεργάτης του που είναι τόσο πολιτικά και πνευματικά ΚΑΜΕΝΟΣ! ώστε η παρουσία του και μόνο δίπλα στον Τσίπρα και στο..Λαφαζάνη, να αποτελεί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ αποτυχίας και διάσπασης.

    *Ο Καμένος εντελώς,
    δεν μπορεί να συνεργαστεί ούτε με το..σώβρακό του, θα συνεργαστεί με τους αριστερούς ‘’προτεστάντες’’ της αντιχριστιανικής πεποίθησης και έκφρασης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ. AN ΤΩΡΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΕΞΟΥΣΙΟΠΑΡΑΦΡΟΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΣΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΜΑΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου