Η Παπαρήγα βγάζει ακροδεξιό τον Γιάννη Πανούση!.."ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΞΕΥΤΙΛΕΣ"..


Για ακόμα μια φορά σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές το ΚΚΕ επιλέγει να συγκρουστεί με τον τοίχο.



ΠΑΠΑΡΗΓΑΗ απόλυτα τεχνοκρατική προσέγγιση της αστυνόμευσης από τον καθηγητή και υπουργό Πανούση, τρόμαξε την κυρία Παπαρήγα γιατί στοχεύει λέει στην …κοινωνική ειρήνη! Ενώ υπάρχει ταξική ανισότητα κλπ κλπ.

Όλα αυτά ενώ ήταν ξεκάθαρο πως ο γνώστης της εγκληματικότητας Πανούσης αναφερόταν στην ειρήνη της γειτονιάς και στην αποφυγή…εμφυλιακών καταστάσεων που είναι η κλασική μεθόδευση των παρακρατικών κέντρων όταν υπάρχει διάθεση εθνικής ρήξης με τους παγκόσμιους νταβατζήδες.....

Παρά τις κραυγές, είναι δεδομένο πως ο καθηγητής Πανούσης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Μέσα σε 5 ημέρες εξοικονόμησε ήδη 500 αστυνομικούς και 80 οχήματα για τις γειτονιές. Για να φυλάνε τον πολίτη και όχι αντουανέτες.

Έκλεισε βέβαια με μομφή κατά του Μανώλη Γλέζου, που παρομοίασε την ομιλία του πρωθυπουργού με το γράμμα του Ζαχαριάδη το 1940. «Βάλανε την Μυλωνού με τους πραματευτάδες»! είπε. Ταξικά που ακριβώς είναι η Μυλωνού και οι πραματευτάδες κυρία Παπαρήγα;

Κρίμα γιατί θα μείνετε στην ιστορία με την φράση «Δεν φταίει ο Παπανδρέου, φταίει ο καπιταλισμός». Την ώρα που ο Καλιγούλας έσερνε την χώρα στην καταστροφή.

Σχόλια