Η χώρα δίνει αγώνα αξιοπρέπειας και ο Σαμαράς βρίσκεται σε «γραμμή» Μέρκελ!

Η χώρα δίνει αγώνα αξιοπρέπειας και ο Σαμαράς βρίσκεται σε «γραμμή» Μέρκελ!

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο άνθρωπος που δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ και τίποτα παρά μόνο εκτελούσε υπάκουα τα κελεύσματα του Βερολίνου, σχολίασε μεταξύ άλλων την απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να μην δέχεται τα ελληνικά ομόλογα τονίζοντας:
Ακούσατε τι είπε ο Μάρτιν Σουλτς. Είπε ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με χρεοκοπία. Αυτό για το οποίο προειδοποιούσα. Η απόφαση της ΕΚΤ είναι ανησυχητική. Τα χειρότερα όμως μπορούν ακόμα να ανατραπούν. Είναι καθήκον μας. Να μην αφήσουμε τη χώρα να φτάσει στο χείλος του γκρεμού», είπε ευθυγραμμιζόμενος με το Βερολίνο! Απαντώντας στην κριτική που δέχεται υπογράμμισε: «Άλλο να εκφοβίζεις τον κόσμο και άλλο να προειδοποιείς για τους πραγματικούς κινδύνους».
«Δεν θέλω να σχολιάσω αυτούς που μίλησαν για εκστρατεία φόβου», είπε ο πρώην πρωθυπουργός, δείχνοντας ότι είναι ανίκανος για αυτοκριτική, άρα επικίνδυνος ως κυβερνήτης και πολύ καλά κάναμε και τον διώξαμε από το Μαξίμου.
Ο «ναι σε όλα» είπε ακόμα ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Βαρουφάκης διασύρουν τη χώρα στο εξωτερικό. «Φαίνεται ότι αυτή η συνήθεια είναι αθεράπευτη σε κάποιους. Παρέλαβαν μια Ελλάδα που στέκεται στα πόδια της. Αυτή την Ελλάδα να μην προσπαθούν να τη διασύρουν. Δεν είναι καλό ξεκίνημα».
Παραλάβαμε χάος και παραδώσαμε χώρα, είπε και από κάτω τον άκουγαν… άναυδοι.
tribune.gr

Σχόλια