Και κάποια κτήνη, μιλούσαν για σουξέ στόρι… Το έπος και το δράμα ενος έθνους, σε μια αυτοκτονία.


Το 2011, της έκοψαν την αναπηρική σύνταξη, ενώ την είχε ανάγκη.
Ο γιος της, άνεργος. Όχι τεμπέλης, άνεργος.
Οι σπιτονοικοκύρηδες δεν της ζητούσαν ενοίκιο εδώ και τρία χρόνια. Αντίθετα την βοηθούσαν όπως μπορούσαν. Αλήθεια, στην Γερμανία π.χ. θα γινόταν αυτό;
Σε μία πράξη αρχαίας τραγωδίας λοιπόν, μάνα και γιος έβαλαν τέλος στην ζωή τους, μην αντέχοντας την ντροπή.
Χιλιάδες Έλληνες νεκροί, οι δράστες ελεύθεροι να συκοφαντούν την χώρα διαβεβαιώνοντας τους ξένους ότι «εδώ είχαμε σουξέ στόρι»… Δηλαδή, οι ξένοι έχουν την εντύπωση ότι εδω καλοπερνάμε, επειδή κάποιοι γενίτσαροι τους διαβεβαίωσαν γι’ αυτό. Σαν τους κοτζαμπάσηδες στην τουρκοκρατία.
Δειτε την τραγική ιστορία όπως την περιγράφει το news247:
Μητέρα και γιος πήδηξαν από τον 5ο όροφο όπου βρισκόταν το διαμέρισμα όπου διέμεναν οι δύο τους τα τελευταία χρόνια.
Η γυναίκα πάλευε για να της δώσουν την αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε εδώ και χρόνια καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.
Η ίδια είχε περάσει επιτροπή πριν από 3,5 χρόνια και το ποσοστό αναπηρίας μειώθηκε κατά πολύ με αποτέλεσμα να της κόψουν την αναπηρική σύνταξη. Μάταια προσπαθούσε με κάθε τρόπο να βρει λύση στο πρόβλημα της. Χτύπησε τις πόρτες δημοσιογράφων, γιατρών, πολιτικών. Καμία εξέλιξη. Είχε φτάσει σε σημείο να λέει στους γνωστούς της ότι θα πέσει από την Υψηλή Γέφυρα γιατί δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η δημοσιογράφος του eviakosmos, Έφη Ντίνη, η μητέρα την είχε επισκεφτεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στο γραφείο της στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΡΙΠΟΣ 90FM.
«Δεν έχω που να πάω δεν ξέρω ποιος μπορεί να με βοηθήσει» της είχε πει τότε και της εξήγησε τα όσα περνούσε!
«Πώς είναι δυνατόν με παθήσεις που δεν γιατρεύονται να μου μειώνουν το ποσοστό αναπηρίας; Πώς θα ζήσω εγώ και ο γιός μου τώρα;» της είχε πει.
Οι μοναδικοί άνθρωποι που ζούσαν το πρόβλημα μαζί της ήταν.....
οι ιδιότητες του διαμερίσματος που ενοικίαζε. Ήταν εκείνοι που της συμπαραστέκονταν τα τελευταία 3,5 χρόνια που δεν έπαιρνε τη σύνταξη. Όχι μόνο δεν της ζητούσαν τα ενοίκια, αλλά της έδιναν και ότι μπορούσαν για να μπορεί να συντηρείται.
Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε ακαριαία, ενώ ο 30χρονος γιος της υπέκυψε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας μία ώρα αργότερα.

Σχόλια