Η Ελλάδα δεν πρέπει να κάνει πίσω. Η Γερμανία πρέπει να ηττηθεί.

Η κυβέρνηση δεν πρέπει να κάνει πίσω σήμερα μέσα στο Eurogroup. Το μοντέλο της γερμανικής Ευρώπης πρέπει να ηττηθεί.
Η ελληνική αριστερή κυβέρνηση έκανε ήδη στροφή 180 μοιρών, αποδεχόμενη στην ουσία
την παράταση του αποτυχημένου μνημονίου για έξι ακόμα μήνες με μόνη επιφύλαξη να της δοθεί η δυνατότητα να πάρει κάποια μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης των Ελλήνων και διευκόλυνσης είσπραξης ανείσπρακτων οφειλών. Όμως η Γερμανία δεν το δέχεται ούτε αυτό. Θέλει πλήρη εφαρμογή του αποτυχημένου εξοντωτικού μνημονίου.
Αποδεικνύεται πλέον ότι το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό. Η Γερμανοί θέλουν να ταπεινώσουν την νέα ελληνική κυβέρνηση και να αποδείξουν σε όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς ότι η δημοκρατία και οι εκλογές δεν μετρούν, ότι απλά αλλάζουν τους διαχειριστές, οι οποίοι οφείλουν πάντα να εφαρμόζουν την οικονομική πολιτική του Δ΄ Ράϊχ......
Σήμερα η εθνικιστική γερμανική ελίτ δεν χρησιμοποιεί την ρατσιστική προπαγάνδα της άριας φυλής, όπως έκανε επί Γ΄ Ράϊχ, αλλά κάνει το ίδιο βάζοντας ως προμετωπίδα της προπαγάνδας της τον ανώτερο Γερμανό, τον περίφημο «γερμανό φορολογούμενο» που δεν πρέπει να πληρώνει τεμπέληδες Έλληνες και ανθρώπους «κατώτερης κατηγορίας» του Νότου που δεν αξίζουν τη «μεγαλειώδη θυσία» του γερμανού φορολογούμενου. Κρύβει όμως, ότι πίσω από το μνημόνιο η γερμανική ελίτ κερδίζει δισεκατομμύρια. Κρύβει επίσης τον τρόπο που οι γερμανικές εταιρίες κέρδιζαν από την Ελλάδα και τις άλλες χώρες του Νότου τόσα χρόνια.
Η αρχή της μάχης εναντίον αυτής της Γερμανίας, το έφερε και πάλι η μοίρα να ξεκινήσει από την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή παρακολουθεί την ελληνική γενναιότητα ολόκληρος ο πλανήτης. Αν σήμερα δεν υποχωρήσει η κυβέρνηση, αύριο το πρωϊ θα ξημερώσει μια άλλη μέρα αφύπνισης για την απελευθέρωση της Ευρώπης από το γερμανικό ζυγό. Αν αντίθετα υποχωρήσει, εκτός της κατάρρευσης της αριστεράς στην Ελλάδα, θα υπάρξει πλήρης ταπείνωση του ελληνικού φρονήματος και παράδοσης άνευ όρων στις γερμανικές ορέξεις.

Σχόλια