Δεν είναι ανέκδοτο. Επάνω που νομίζαμε ότι τα έχουμε δεί ολα μας προέκυψε η επιθυμία του ζαβού γουρλομάτη να γίνει αρχηγός της ΝΔ...


Εκδηλώθηκε ο Κυριάκος! «Αν τεθεί τέτοιο θέμα θα απαντήσω. Ο πρώτος που μπορεί να το θέσει είναι ο πρόεδρος του κόμματος. Δεν τον καλώ να το κάνει. Εκείνος έχει τον πρώτο λόγο» είπε, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του! Σημείωσε ότι η ΝΔ ήταν και είναι μια μεγάλη παράταξη και ότι ως κυβέρνηση παρέδωσε τη χώρα σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που παρέλαβε. Όσο για το γεγονός ότι δεν ψήφισε τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανέφερε: «Δεν ψήφισα τον κ. Παυλόπουλο για τους λόγους που ανέφερα στην ανακοίνωσή μου. Του τηλεφώνησα για να τον συγχαρώ. Η Ελλάδα έχει Πρόεδρο της Δημοκρατίας που απολαμβάνει την πλειοψηφία του Κοινοβουλίου της. 

Η συζήτηση για μένα έχει τελειώσει». Ερωτηθείς για τους βουλευτές που έχουν ενσωματωθεί στη Νέα Δημοκρατία απάντησε: «Η ΝΔ ήταν και παραμένει μια μεγάλη παράταξη που ενσωματώνει από την παραδοσιακά Δεξιά μέχρι τις παρυφές της Αριστεράς» υπενθυμίζοντας ρήση των παλαιότερων προέδρων, Κωνσταντίνου Καραμανλή και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Σχόλια