Το Τέλος της Δικτατορίας της Ηλιθιότητας. του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου

Το Τέλος της Δικτατορίας της Ηλιθιότητας

Όλοι εσείς οι Ναζιστές, πάσης φύσης και απόχρωσης, που προσπαθείτε εθνοπροδοτικά να τορπιλίσετε τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την Ευρώπη, προκειμένου να μην χάσετε τα φαύλα προνόμια που απολαμβάνετε από το βρομερό κύκλωμα διαπλοκής που σας τρέφει καταστρέφοντας όλη τη χώρα, έχετε ξεχάσει κάτι.


Το έχετε ξεχάσει ανάμεσα στις ατελείωτες καθ' υπαγόρευση οικονομολογικές αναλύσεις που δεν αποδεικνύουν τίποτε εκτός του ότι είστε κάτι τελειωμένα τσόλια λογιστάκοι της φάπας που πάσχουν από επιστημονικοφανείς ψυχώσεις.
Το έχετε ξεχάσει καθώς ιδροκοπάτε να εκλογικεύσετε με την χαρακτηριστική υποκοσμιακή σας αναίδεια τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν απεργασθεί τα αφεντικά σας και επιβάλλετε στον λαό.
Το έχετε ξεχάσει καθώς πληκτρολογείτε ατελείωτα αρθρίδια της πλάκας σε παντελώς απαξιωμένα κρατικοδίαιτα έντυπα και βοθροκάναλα τα οποία παρακολουθούν και πιστεύουν αποκλειστικά και μόνο οι ρουφιάνοι σας και οι φονιάδες σας, τα τσόλια που τάιζε δηλαδή η ολιγαρχία και, ως πανικόβλητοι φοβούνται μην χάσουν το βρόμικο μεροκάματο που έβγαζαν εδώ και δεκαετίες τρομοκρατώντας τον λαό.
Το έχετε ξεχάσει καθώς περιφέρεστε σε παρέες όπου αλληλοεπιβεβαιώνετε την σήψη σας, χαϊδεύοντας ο μαφιόζος τον κώλο της πουτάνας του και ο χαφιές το κεφάλι του τσικό του.....

Το έχετε ξεχάσει επειδή έχετε χάσει κάθε επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα.

Αυτό που έχετε ξεχάσει, και βρίσκετε απέναντι σας σήμερα, είναι τον ανθρώπινο παράγοντα.

Και στην περίπτωση του Σύριζα, έχετε χάσει με το καλημέρα σας, ακριβώς γι'αυτό το λόγο.

Άνθρωποι σαν τον Βαρουφάκη σας ξεβράκωσαν με μια συνεντευξούλα στο BBC. Άμα τη εμφανίσει του, και με τον άψογο τρόπο που ξαπέστειλε για βρούβες αυτή την χυδαία σκύλα, κατέστη πλέον ορατό και στον τελευταίο γιδοβοσκό η δική σας ανεπάρκεια, εθελοδουλεία, εθνοπροδοσία και το κυριότερο απ' όλα πόσο γιδογάμηδες αναλφάβητοι είστε.

Οι συγκρίσεις μεταξύ του Βαρουφάκη - ενός μόνο στελέχους του Σύριζα - και των δικών σας επικίνδυνα ηλιθίων στελεχών εξακοντίζει το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού σας στα μπάζα απ΄όπου το βρήκατε και όπου ανήκει.

Τελείωσαν οι μέρες σας.

Όχι μόνο οι μέρες σας ως κυβέρνηση, ή ως επίδοξη κυβέρνηση όπως φαντασιώνουν κάποιοι όψιμοι εθνοπροδότες όπως ο ποδονίφτης.

Τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα μια ολόκληρη εποχή, και ο κόσμος επιτέλους μπορεί να ανασάνει.

Αυτό που τελείωσε είναι η Δικτατορία της Ηλιθιότητας.

Τελείωσε άπαξ δια παντός το αυθαίρετο καθεστώς του ψυχωσικού σκατίβλαχου και της αγράμματης φακλάνας.

Τελείωσε η μαρτυρική προσβολή στην νοημοσύνη από ψυχάκια τηλεπλασιέ που πουλάνε τρέλα γιατί γουστάρουν να τρώνε φάπες επί πληρωμή μπας και πηδήξουν καμιά αποτρελαμένη βίζιτα.

Τελείωσε το υφάκι του κοινωνιοπαθούς μαζικού δολοφόνου με το τσεκούρι και τα πάρτι του στη Μύκονο με κλεμμένο δημόσιο χρήμα.

Τελείωσαν τα ψωνισμένα γεροντότσολα που πουλάνε βλαχοτυρίλα σε συσκευασία συνοικιακού μόρτη.

Τελείωσαν οι ξεσαλωμένες θείτσες που δεν είναι ικανές ούτε ένα αβγό να βράσουν και χρήζονται υπουργοί.

Τελείωσαν τα απόσκατα που διώκουν άρρωστες γυναίκες για να επεκτείνουν την βουλευτική ασυλία που θα τους επιτρέψει να νομοθετούν για λογαριασμό φαρμακοβιομηχανιών στις οποίες έχουν μετοχές.

Τελείωσε το μιασματικό θράσος του παχύσαρκου κνώδαλου που γράφει φωτογραφικές διατάξεις κατά παραγγελία για να εξυπηρετεί τον κάθε έμπορο όπλων και λευκής σαρκός που του τα χώνει.

Τα κριτήρια άλλαξαν ριζοσπαστικά. Από εδώ και πέρα τα στάνταρ είναι άλλα, σε όλα τα επίπεδα.

Όλους εσάς που υποστηρίξατε τον Ναζισμό, και που ακόμα τον υποστηρίζετε, θα σας φάει το σκοτάδι της ιστορίας και κανείς δεν θα κλάψει για εσάς.

Ακόμα και αν γλιτώσετε ειδικά δικαστήρια και εισαγγελικές έρευνες, και πάλι το μαύρο μίσος θα ξεσπάει πάνω σας από κάθε πλευρά και θα λυσσομανάει σε κάθε γωνιά της ύπαρξης σας, εφ΄ όρου ζωής.

Καθώς τα προνόμια και οι προστασίες σας θα αφαιρούνται μεθοδικά και συστηματοποιημένα, θα αρχίσετε να νιώθετε στο πετσί σας το ανεξέλεγκτο μένος όλων εκείνων που αδικήσατε, κοροϊδέψατε, εξαπατήσατε, βιάσατε, κλέψατε, καταστρέψατε την ζωή, οδηγήσατε στην αυτοκτονία.

Βγάλτε τον σκασμό επειδή μας εξαγριώνετε ακόμα περισσότερο όσο συνεχίζετε να ψελλίζετε τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες. Ούτε παπατζήδες στο τμήμα της Ομόνοιας δεν είναι τόσο γελοίοι.

Σκασμός λοιπόν. Κανένας δεν σας δίνει πλέον σημασία, κανένας δεν ενδιαφέρεται να ακούσει ξανά τίποτε από τα σκατωμένα στόματα σας.

Δεν γουστάρουμε να ακούγεται κιχ καθώς κατακρημνίζεστε στον καιάδα που σκάψατε για τους άλλους, αλλά θα πέσετε οι ίδιοι μέσα.

'Ετσι θα γκρεμοτσακιστείτε στην άβυσσο απ΄όπου ξεπηδήσατε,

Ως φωνές βοούσες εν τη ερήμω της μισανθρωπίας σας.

Δεν έχουμε ξεχάσει καμία από εσάς, και δεν πρόκειται και ποτέ, επειδή δώσατε πρόσωπο στην δυστυχία.

Προσωποποιήσατε το Κακό.

Το Κακό ντύνεται, μιλάει, συμπεριφέρεται, ακριβώς όπως εσείς στην συνείδηση ενός ολόκληρου λαού.

Το Κακό θα το ενσαρκώνετε από εδώ και πέρα εφ' όρου ζωής και το στίγμα του Κακού θα το φέρουν και τα παιδιά σας, αυτά τα αντιπαθητικά κωλόπαιδα που θα ζουν με τα μαγαρισμένα επώνυμα σας και από ύποπτες κληρονομιές, αν δεν οδηγηθούν στην απόλυτη αυτοκαταστροφή με τέτοιους εγκληματίες για γονείς που είχαν.

Κάθε φορά που θα διαβάζουμε το όνομα σας ή θα βλέπουμε την φάτσα σας, να ξέρετε, ότι θα κάνουμε, συντεταγμένα, ό,τι περνάει από το χέρι του καθενός για να μην καταφέρετε να πάρετε ποτέ ξανά ανάσα ξένοιαστη.

Δεν θα στεριώνει ούτε ο ίσκιος σας.

Ο βίος θα σας γίνει αβίωτος, όπως και σας αξίζει για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράξατε.

Κουρνιαχτός και μπούρμπερη στα σάπια σας κεφάλια.



Παναγιώτης Χατζηστεφάνου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου