ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΛΕΖΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ: ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ, ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

Γλέζος: Ξεσηκωθείτε, γρηγορείτε, προσέλθετε στο προσκλητήριο της ιστορίας μας

Προσκλητήριο «όπου γης σ' Ανατολή και Δύση» για συμμετοχή στη νέα συγκέντρωση συμπαράστασης στην ελληνική κυβέρνηση που προγραμματίζεται για την Κυριακή τόσο σε πόλεις της Ελλάδας όσο και σε διάφορες πόλεις του κόσμου απευθύνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.
Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς ζητά από όλους «να δείξουν τη συμπαράστασή τους, την αλληλεγγύη τους στον Ελληνικό Λαό που αγωνίζεται ν' ανακτήσει την Ανεξαρτησία του και να βγάλει τη θηλιά που του έχουν φορέσει στο λαιμό οι δανειστές του».
«Ξεσηκωθείτε, γρηγορείτε, προσέλθετε στο προσκλητήριο της ιστορίας μας», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Γλέζος.
Αναλυτικά το κάλεσμα του Μ. Γλέζου:
«Την Κυριακή 15/2 παρόντες στο προσκλητήριο της Ιστορίας
Ηχείστε, του βασανισμένου Λαού οι Σάλπιγγες, το εγερτήριον των συνειδήσεων σάλπισμα.
Ξεσηκωθείτε, γρηγορείτε, προσέλθετε στο προσκλητήριο της ιστορίας μας.
Εμείς, πιστοί, στις παρακαταθήκες όσων θυσιάστηκαν, στα καλέσματα όσων αγωνίστηκαν, στα οράματα όσων προετοίμασαν το μέλλον που είναι εδώ, θα πλημμυρίσουμε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου με την απόφαση μας δρόμους και πλατείες.
Καλούμε, εγκαλούμε, προσκαλούμε όλες τις αγραυλούσες συνειδήσεις, όπου γης σ' Ανατολή και Δύση, να δείξουν τη συμπαράσταση τους, την αλληλεγγύη τους στον Ελληνικό Λαό, που αγωνίζεται ν' ανακτήσει την Ανεξαρτησία του και να βγάλει τη θηλιά που του έχουν φορέσει στο λαιμό οι δανειστές του.

Μανώλης Γλέζος, Βρυξέλλες»

Σχόλια