Ο άξονας της Γης έχει μετατοπιστεί…Ο ουρανός έχει αλλάξει…Κοσμοϊστορικά γεγονότα έρχονται!

Ο άξονας περιστροφής της Γης έχει μετατοπιστεί σημαντικά.

 Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η εμφάνιση ακραίων καιρικών φαινομένων θα γίνει ολοένα και πιο συχνή. Οι σφοδρές χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν πρόσφατα στις ΗΠΑ είναι μόνο η αρχή. Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και τον Απρίλιο με πρωτοφανείς χιονοθύελλες.
 Ο ήλιος που ποτέ δεν φαινόταν βορειότερα από τον...
Τροπικό του Καρκίνου ή πιο νότια από τον Τροπικό του Αιγόκερω εμφανίζεται πλέον πολύ πιο μακριά ​​από αυτά τα σημεία.
 Οι Εσκιμώοι, οι οποίοι έχουν μάθει να επιβιώνουν στις πιο ακραίες συνθήκες, χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογίας, προβλέπουν τον καιρό ερμηνεύοντας τα σημάδια της φύσης.
 Σε αντίθεση λοιπόν με τους επιστήμονες, οι γηραιότεροι ισχυρίζονται ότι για τις ακραίες συνθήκες, τους σεισμούς και τις ηφαιστειακές εκρήξεις που σημειώνονται τα τελευταία χρόνια σε όλο τον πλανήτη, δεν ευθύνεται η υπερθέρμανση αλλά η μετατόπιση της γης!
 Όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη είναι απλά το πρελούδιο των κοσμοϊστορικών γεγονότων που έρχονται…
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:....


hellasforce.com

1 σχόλιο:

  1. Οι άξονες της Γης κινούνται καθημερινά. η γη ποτέ δεν είναι ίδια δυο συνεχόμενες ημέρες. Ακόμα και οι μαγνητικοί πόλοι κινούνται και εναλλάσσουν τις θέσεις τους κάθε Χ χιλιαδες χρονια, αλλα σιγα σιγα οχι απο τη μια μερα στην αλλη. Απο ποια επιστημονικη πηγή αντλήσατε το δημοσίευμά σας; Την αλλαγή αυτή την παρατήρησαν οι εσκιμώοι και οχι οι αστρονόμοι; Μα τι εσκιμώοι ειναι πια αυτοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή