Οι νταβατζηδες αρχίζουν και τρέμουν την εκδίκηση Καραμανλή!


Αυτη ειναι η λεζάντα απο τον σημερινό ΔΟΛ. Έκδηλος ο φόβος. Ποιός θα ξεχάσει τις «νουθεσίες» προς τον τ. Πρωθυπουργό, όταν έκανε το άνοιγμα στον Πούτιν. Ποιός θα ξεχάσει τις προειδοποιήσεις τύπου «το παιχνίδι ειναι μεγαλο και η χώρα μας μικρή». Ποιός θα ξεχάσει τις προκηρύξεις στο Ελληνικό ολοκαύτωμα, τύπου «Δυσφορία των ΗΠΑ για τον αγωγό», με φόντο την Ελλάδα που καιγόταν.

Ποιός θα ξεχάσει το Ελληνικό «Μεϊνταν» του Δεκέμβρη, όπου καθάρματα χρησιμοποιούσαν παιδιά ως ανθρώπινες ασπίδες, ενώ καθάρματα του μνημονίου καλούσαν τον Παυλόπουλο να κατεβάσει …στρατό (!) ώστε να υπάρξει σφαγή και να πέσει η κυβέρνηση ακαριαία. Ώστε να έρθει ο μέγας στοχαστής και η υποταγή του failed state.
Από τον Αλαβάνο στην Ντόρα, μια προβοκάτσια δρόμος. Εκεί ακριβώς φάνηκε ποιός είναι με την πατρίδα και ποιός με τους σταυρωτές της. Οι Ντόρες έτρεχαν να ψηφίσουν μνημόνια, ενώ οι Αλαβάνοι έτρεχαν να ροκανίσουν τον Τσίπρα προεκλογικά μιλώντας για δραχμή.

Τα ίδια κανάλια – συνεργοί της λαίλαπας, έλαβαν δις ευρώ για τις υπηρεσίες τους. Σημερα βλέπουν οτι έρχεται η ωρα της τιμωρίας. Ο λαός γκρέμισε της μαριονέτες τους και πηρε τις τύχες στα χέρια του. Η Ελλάδα διαθέτει αυτή την στιγμή άξιους τιμονιέρηδες, που δεν εκβιάζονται από λίστες.
Οι νταβατζήδες βέβαια δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια. Θα ξεράσουν πάλι δηλητήριο. Εκεί θα πρέπει ο λαός σύσσωμος να μην υποκύψει. Να γινει ασπίδα για την πατρίδα. Και θα γίνει.
Οι νταβατζηδες λοιπον, έχουν καθε λόγο να ανησυχούν.


Σχόλια