Ο Μπέπε Γκρίλο στο πλευρό της Ελλάδας


bebe

Δεκαπενταμελής αντιπροσωπεία του κινήματος Πέντε Αστέρων μετέβη, την Τετάρτη το μεσημέρι, στην ελληνική πρεσβεία στην Ρώμη για να εκφράσει συμπαράσταση προς την Ελλάδα.
Οι 12 βουλευτές και τρεις γερουσιαστές των Πέντε Αστέρων, έγιναν δεκτοί από τον έλληνα πρεσβευτή Θεμιστοκλή Δεμίρη, στον

οποίο εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους και την άποψή τους ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα νέο μέτωπο των χωρών του Νότου, για να ξεπερασθεί η πολιτική της λιτότητας.
Ο κύριος Δεμίρης, από την πλευρά του, εξήγησε ότι στόχος της Ελλάδας είναι να μπορέσει να βρεθεί μια λύση και μια νέα κοινωνική διάσταση, αποδεκτή από όλη την Ευρώπη, προς το γενικότερο όφελος, και να αποφευχθεί η διάσπαση Βορρά- Νότου.....

Επίσης, ο βουλευτής των Πέντε Αστέρων Κάρλο Σιμπίλια, διαβίβασε αίτημα του ιδρυτή του κινήματος, Μπέπε Γκρίλο, για συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας, Γιάνη Βαρουφάκη.
Εξάλλου, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στη Ρώμη, το συνδικάτο Cgil, οργανώσεις εθελοντισμού, η ιταλική Αριστερά και μέλη του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος, διοργανώνουν συγκέντρωση και πορεία, με κύριο σύνθημα «H Ελλάδα άλλαξε, τώρα ας αλλάξουμε την Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου