ΦΩΤΟ- ΣΟΚ! Χάνει το σπίτι της για… 850 ευρώ!


Να χάσει το σπίτι της κινδυνεύει η κ. Παναγιώτα Ταπάσκου καθώς ο Δήμος Αθηναίων την απειλεί με κατάσχεση εξαιτίας οφειλών της, ύψους 856 ευρώ (!)

Της παίρνουν το σπίτι για κλήσεις 850 ευρώ – ΦΩΤΟ, από κλήσεις για παράνομη στάθμευση. Χθες το πρωί ο δικαστικός επιμελητής παρέδωσε στην κ. Ταπάσκου την έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας για ακίνητο ιδιοκτησίας της στην περιοχή του Γαλατσίου παραθέτοντας αναλυτική κατάσταση των οφειλών της προς το Δήμο Αθηναίων.
Σύμφωνα με το enikos.gr, η ίδια υποστηρίζει πως αδυνατεί να εξοφλήσει το χρέος της καθώς είναι απλήρωτη από το Δεκέμβριο ενώ το σπίτι το οποίο απειλείται με κατάσχεση φιλοξενεί την ίδια και την οικογένειά της και είναι η πρώτη της κατοικία.

Σε επικοινωνία που είχε το enikos.gr με τη διεύθυνση οικονομικών του Δήμου Αθηναίων, ο υπεύθυνος της υπηρεσίας τόνισε πως εφόσον η οφειλέτης προχωρήσει σε ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της καταβάλλοντας το 3% της οφειλής και διακανονίζοντας τις δόσεις μπορεί να μπλοκάρει την κατάσχεση. Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί το πως ο Δήμος προχωράει σε επιδόσεις κατασχετηρίων προκειμένου να εκφοβίσει τους οφειλέτες με υπογραφή του ιδίου του διευθυντή Οικονομικών.

1 σχόλιο:

  1. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΧΤΙΖΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΕΝΩ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 850 ΕΥΡΩ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή