ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σε Παπανδρέου : «Για τη σημερινή οικτρή κατάσταση της χώρας θα αποδοθούν ευθύνες»


 


Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας με αφορμή την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στη Λάρισα επισημαίνονται τα παρακάτω:

«Ο ευρεσιτέχνης των μνημονίων, ο άνθρωπος που, πριν λίγα χρόνια, κυβερνούσε την πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης, ο καπετάνιος του «Τιτανικού», αυτός που ποδοπάτησε δημοκρατικά και εργασιακά δικαιώματα δεκαετιών, αυτός που οδήγησε τη χώρα στην ανασφάλεια, τη διαίρεση και την αναξιοπρέπεια, αυτός που πειραματίστηκε στο λαό του με κύρια εργαλεία πειθούς, το φόβο και τον τρόμο, αυτός που ισοπέδωσε κρατικές δομές εκπαίδευσης και υγείας, τώρα θέλει να συνεχίσει το έργο που άφησε στη μέση.

Ο Γιώργος Παπανδρέου που, με απύθμενο θράσος, ζητά και την ψήφο των Λαρισαίων, να είναι σίγουρος ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση.
 Ο φόβος που κρύβεται πίσω από το χαμογελαστό πρόσωπο του, δεν έχει, πλέον, θέση στις καρδιές των πολιτών.
Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα οδηγήσει το λαό στην ανάκτηση της αξιοπρέπειάς του και της ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον.
Επίσης, οι πολίτες να είναι σίγουροι ότι για τη σημερινή οικτρή κατάσταση της χώρας θα αποδοθούν ευθύνες, και να το γνωρίζει αυτό ο κ. Παπανδρέου…».

Σχόλια