Ο Τσίπρας κατεβάζει τη Ραχήλ Μακρή στην Κοζάνη!..Kαι μπράβο του.....τέτοιες αγωνιστικές παρουσίες είναι απαραίτητες στη βουλή των νενέκων..


ραχιλ

Όταν ο πολιτικός έρωτας είναι δυνατός, καμιά κομματική οργάνωση και καμία κεντρική επιτροπή δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Η Ραχήλ Μακρή θα είναι τελικά υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη, παρά τις αντιδράσεις των κομματικών στελεχών στο νομό της και την παρελκυστική τακτική που ακολούθησε αρχικά η κομματική νομενκλατούρα, που της


πρότεινε να πάει υποψήφια στα… Γρεβενά, κάνοντάς την έξαλλη.
Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε πάνω του την υπόθεση και της τηλεφώνησε ότι θα είναι τελικά στη λίστα της Κοζάνης, ενώ παράλληλα διαμήνυσε στο κομματικό απαράτ ότι αυτό το θέμα δεν συζητείται άλλο. Μάλιστα για να αποφύγει τις αντιδράσεις δεν έθεσε καν την υποψηφιότητά της στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της ΚΕ, όπου έγινε η μεγάλη… «σφαγή» των συνεργαζόμενων, είτε προέρχονταν από το ΠΑΣΟΚ, είτε από άλλους χώρους.

Σχόλια

  1. Το Europa Κανάλι συνδέει τον Ρήνο, τον Μάιν και Δούναβη με Μαύρη Θάλασσα, ένα υδάτινο Orient Express. Ήταν για αυτόν ότι η Γιουγκοσλαβία διαμοιράσθηκε, να παραμείνει διεθνές Ο Δούναβης . Ο Δούναβης αδιάζει στα σύνορα της Ουκρανίας με τη Ρουμανία. Hun Timasoara είναι η επόμενη περιοχή συγκρούσεων. Obama ανατράφηκε από Καθολική μητρική γιαγιά, και προωθήθηκε από Brzezinski, οποίος προώθησε επίσης Carter και Wojtyla. Old Prussian γλώσσα σχετίζεται με τη Λιθουανική. Η μητρική γιαγιά της Merkel ήταν πολωνή από Gdansk. Η Μέρκελ φαντάζεται τον εαυτό της Αικατερίνη Μεγάλη. Γερμανοί Αικατερίνη Μεγάλη και Nesselrode ήταν ο μόνος «ρωσικός» ιμπεριαλισμός. Αικατερίνη προσπάθησε να γερμανοποίηση Ρωσία, φέρνοντας Μεννονίτες στη Ρωσία. Ходорковский φαντάζεται ότι η Ρωσία πρέπει να επιστρέψει στης Σκανδιναβικές Βαράγκιες ρίζες του Новгород. Πρην της επανάστασης των Μπολσεβίκων, η Ρωσία ήταν ο μεγαλύτερος πετρελαιοπαραγωγός. Casey κατάφερε τους Σαουδάραβες να γκρεμίσουν την αγορά πετρελαίου το 1982 να μειωθούν Ρώσοι στο Αφγανιστάν. Ο τσάρος κυνήγησε Ναπολέον στο Παρίσι, με αποτέλεσμα η ρωσική λέξη για γρήγορα να γίνει είδος εστιατόριο, bystro. Αυτός είναι ο λόγος ανιψιός του Ναπολέον έκαμε Κριμαϊκό πόλεμο, οποίο ο πάπας κάλεσε σταυροφορία κατά αιρέσεως Φώτιου. Η Γαλλία οφείλει πολλά στη ρωσική κεντρική τράπεζας για τη σωτηρία από πανικούς 1838 και 1846. Ελλάδα κατέχθει κατά τη διάρκεια Κριμαίας Πόλεμο, για αυτό η Ελλάδα αντικατέστησε καθολικό βασιλιά με Δανό παντρεμένο με Ρωσίδα, γιος οποίου έγινε Κωνσταντίνος ΙΒ. Η Ελλάδα δεν δοθεί δυνατότητα να ανακτήσει Κωνσταντινούπολη μη τυχόν μπει Ρωσία σα στενά, ακόμη κάθε παλιό αμερικανικό βιβλίο παγκόσμιας ιστορίας, λέγει αρχαία ελληνική δύναμη εξαρτάταν από τα στενά. Ο πατέρας του Μέγα Αλέξανδρου πήρε τα στενά για να εμποδίσουν Αθήνα σίτιση με σκυθικό σιτάρι. Αθήνα εκτροφής Σκυθία ενώ Σπάρτη εκτροφής Ιταλία, ως εκ τούτου, την Ιταλία και τη Ρωσία, δίδυμες κόρες της Ελλάδα, είναι πολύ ζηλιάρες. Χωρίς τα στενά, η Ελλάδα είναι καταδικασμένη εμπορικής πτώχειας. Η ελληνική χούντα του 1967 σχεδίαζε να δικάση γρήγορα Ανδρέα Παπανδρέου και να αποκαταστήσει εκλογές, αλλά απαγόρευσε LBJ αφου Παπανδρέου ήταν Αμερικανός. Ανδρέας έθεσε το ελληνικό χρέος ως ποσοστό του εισοδήματος από το ένα τρίτο στο ένα και ο γιος του, άλλο μισό, σκόπιμα χρεοκοπούν Ελλάδα να εμποδίσουν του Καραμανλή σχέδιο 1975 για ρωσικούς αγωγούς ενέργειας . Από τη στιγμή που ο Ομπάμα έγινε πρόεδρος, Η Ελλάδα καταβάλθει από Canvasopedia.org ταραχές που αποκατέστησαν Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου