«Κιτρινίστικο» άρθρο του Independent για Τσίπρα...Oσο σας τσούζει εμείς είμαστε σίγουροι οτι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο...Ο Independent φιλοξενεί άρθρο με τίτλο «Ο Κομμουνιστής "Harry Potter" που μπορεί να τινάξει την Ευρωζώνη».
Το άρθρο παρουσιάζει τον Αλέξη Τσίπρα ως...
αντιμνημονιακή μαζορέτα, πρώην κουμουνιστή, που συγκρίνεται με τον Χάρυ Πότερ και απειλεί την Ευρωζώνη με το ριζοσπαστικό του πρόγραμμα.

Το άρθρο αναδημοσιεύει δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, που είχε δηλώσει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «υπόσχεται έναν παράδεισο επί γης χωρίς θυσίες και δηλώνει ότι θα μας επιστρέψει στην ευημερία με κάποιον μαγικό τρόπο, σαν να είναι ο Χάρυ Πότερ».

Ο Independent κάνει αναφορά ακόμη και στην οικογενειακή κατάσταση του Αλέξη Τσίπρα. «Ανύπαντρος σήμερα, με δύο παιδιά όμως, συζεί με την παιδική του αγάπη που από κοινού είχαν ενταχθεί στην ΚΝΕ όταν ήταν μαθητές.

Αν ο Τσίπρας κερδίσει στις εκλογές θα είναι ο πρώτος ανύπαντρος πρωθυπουργός στην ιστορία της Ελλάδας....

. Το ζευγάρι έχει δώσει στο δεύτερο γιό τους το μικρό όνομα Ερνέστος εμπνεόμενη από τον Τσε Γκεβάρα. Η σύζυγος του Περιστέρα Μπατζιάκα  χαρακτηρίζεται σκληρή, δυναμική και με ισχυρή άποψη, αν και αγοραφοβική».

Στη συν'εχεια το άρθρο κάνει λόγο για την απειρία του Τσίπρα να ηγηθεί της χώρας και τονίζει πως οι εξαγγελίες του τον έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στον ελληνικό λαό, αλλά έχουν ανησυχήσει τις Βρυξέλλες και τους δανειστές, καθώς θέλουν η Ελλάδα να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και την πολιτική λιτότητας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ 

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου