Για φθηνιάρικη πατριδοκαπηλεία με εμφυλιοπολεμικούς τόνους κατηγορεί τον Βορίδη ο Αντώναρος

Τι έγραψε ο πρώην εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή στο Twitter για "νιόφερτους που παίζουν με τις αρχές της κεντροδεξιάς" και το σεβασμό στο αποτέλεσμα των εκλογών, όποιο και εάν είναι, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας: "Δε θα παραδώσουμε τη χώρα στην αριστερά"

Οι δηλώσεις του Μάκη Βορίδη πως "η δική μας η γενιά δε θα παραδώσει τη χώρα στην αριστερά" προκάλεσαν την αντίδραση του πρώην εκπροσώπου των κυβερνήσεων Καραμανλή και συμβούλου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος σχολίασε τα λεχθέντα από τον υπουργό Υγείας με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο.

"Η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει μάθει να σεβεται το αποτελεσμα των εκλογών. Αρχη απαράβατη. Οποιος δεν συμφωνεί, δεν έχει θέση ανάμεσα μας" έγραψε ο κ. Αντώναρος στο Τwitter, το οποίο χρησιμοποιεί για να εκφράζει προσωπικές του θέσεις και απόψεις .
"Και κάτι ακόμη: Δεν αγαπάμε τον τόπο λιγότερο όσοι αρνούμαστε να κάνουμε τον πατριωτισμό φθηνιάρικη πατριδοκαπηλεία με εμφυλιοπολεμικούς τόνους" πρόσθεσε, καταλήγοντας:
"Η ανοχή σε όσους νιοφερτους παίζουν με τις αρχές και τους κανονες συμπεριφοράς της κεντροδεξιάς μας παράταξης έχει τα όρια της".

Favorite Tweet?........

@EvangAntonaros
Η ΝΔημοκρατία του Κωνστ.Καραμανλή έχει μαθει να σεβεται τ αποτελεσμα των εκλογών.Αρχη απαράβατη.Οποιος δν συμφωνει,δν έχει θεση αναμεσα μας.
 Favorite Tweet?
@EvangAntonaros
Κ κατι ακομη:Δν αγαπαμε τν τοπο λιγότερο όσοι αρνούμαστε να κάνουμε τον πατριωτισμο φθηνιαρικη πατριδοκαπηλεία με εμφυλιοπολεμικούς τόνους.
 Favorite Tweet?
@EvangAntonaros
Η ανοχή σε όσους νιοφερτους παίζουν με τις αρχές και τους κανονες συμπεριφοράς της κεντροδεξιάς μας παράταξης έχει τα όρια τους.
 

Σχόλια