Καμμένος στην Πάτρα: είναι εκλογές ενός απελευθερωτικού αγώνα της πατρίδος μας (βίντεο)


Από της Εφημεριδα των Συντακτων

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας σε πολιτική συγκέντρωση στην Πάτρα, υποστήριξε πως η ερχόμενη εκλογική διαδικασία έχει απελευθερωτικό χαρακτήρα για την Ελλάδα.

«Οι εκλογές αυτές, είναι εκλογές ενός απελευθερωτικού αγώνα της πατρίδος μας, διότι παλεύουμε για την επαναφορά αξιών, τις οποίες έχουμε απολέσει από την λειτουργία της συγκυβέρνησης και την επικυριαρχία των ξένων δανειστών» τόνισε, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, λέγοντας ότι «είμαστε υπέρ της Ευρώπης των εθνών, των λαών των ίσων, της ομοφωνίας και της δημοκρατίας. Αλλά όχι υπέρ της Ευρώπης της γερμανικής επικυριαρχίας και της ενοποίησης των τραπεζών, με κατάργηση των σημαιών».

Επίσης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ευρώ τονίζοντας ότι
«κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την οποία πληρώσαμε για να μπούμε, πληρώνουμε για να μένουμε και για την οποία πληρώσαμε για την πολιτική που μας επέβαλε».
Σε αυτό το σημείο ο Πάνος Καμμένος είπε πως «η Τρόικα, ο Σαμαράς, ο Παπαδήμος και ο Βενιζέλος κατέστρεψαν την Ελλάδα εκτελώντας τις εντολές του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων, ενώ ήξεραν ότι ήταν λάθος η συνταγή τους» και στην συνέχεια έκανε λόγο για τα ειδικά δικαστήρια.

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα των εκλογών ο Πάνος Καμμένος υπογράμμισε ότι.......
«με ισχυρούς Ανεξάρτητους Έλληνες κανείς δεν μπορεί να κάνει κυβέρνηση, ούτε να παραβιάσει τις κόκκινες γραμμές που εμείς τους βάζουμε», προσθέτοντας ότι «θα είμαστε οι ρυθμιστές του αύριο, για να ξαναβάλουμε την Ελλάδα εμπρός και να επαναφέρουμε την αξιοπρέπεια».

Επίσης, ο Πάνος Καμμένος μιλώντας για πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «λέμε ναι σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας και να πάμε όλοι μαζί στους δανειστές, αλλά έχουμε κόκκινες γραμμές για τα εθνικά θέματα και δεν συζητάμε για καμία οπισθοχώρηση».

Σε μία άλλη αποστροφή της ομιλίας του, ο Πάνος Καμμένος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις σχέσεις κράτους – Εκκλησίας τονίζοντας ότι εάν σε πιθανή συμμετοχή των ΑΝΕΛ σε εθνική κυβέρνηση ή σε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μπει τέτοιο θέμα, τότε «εγώ θα τους ρίξω».

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό, τον οποίο χαρακτήρισε ως το «μεγαλύτερο πολιτικό ψεύτη που έχει περάσει». Ακόμη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκτόξευσε κατηγορίες εναντίον βουλευτών που αποχώρησαν από το κόμμα, κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στον Γιώργο Νταβρή που είχε εκλεγεί στην Αχαΐα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου