Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ


Στην Ηλεία βρίσκεται και περιοδεύει σήμερα ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με τους ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος.

νικΟ Ν. Νικολόπουλος, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ., Πάνο Καμμένο, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της πατριωτικής συμπαράταξης στην Ηλεία και παράλληλα, θα επικοινωνήσει με τους πολίτες του Πύργου και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μεταφέροντας το μήνυμα της μεγάλης ανατροπής που θα φέρουν οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Μιλώντας σήμερα σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή ο Ν. Νικολόπουλος ανέφερε:..... «Μπορεί να είμαι και εγώ υποψήφιος βουλευτής και να διεκδικώ την ψήφο των συμπολιτών μου στην Αχαΐα, ωστόσο πάνω απ’ όλα είμαι ένας αγγελιοφόρος του μηνύματος της ελπίδας. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να πιστέψουν ότι οι επικείμενες εκλογές σηματοδοτούν το τέλος της μεγάλης κατηφόρας. Ότι με τους ΑΝΕΛ, ως ισχυρή πατριωτική δύναμη στην Βουλή, η επόμενη συμμαχική κυβέρνηση δεν θα σπάσει απλώς τα μνημονιακά δεσμά, αλλά θα διαφυλάξει τα δικαιώματα όλων των πολιτών και τα εθνικά δίκαια.

Η Ελλάδα χρειάζεται τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως δύναμη εγγύησης και ενότητας. Ως συνεκτικό κρίκο τάσεων και απόψεων. Ως τους ανένδοτους διεκδικητές της αλήθειας και της δικαιοσύνης».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…