Ότι πετάει ο Βενιζέλος, το μαζεύει ο Σαμαράς!..Σκουπιδιφάγος..




Μέχρι και ο Βενιζέλος έβαλε στον πάγο τον ανεκδιήγητο Χατζημαρκάκη, τοποθετώντας τον Φλωρίδη στο επικρατείας. Όμως ο Αντώνης Σαμαράς ήταν παλι εκει…
Γελάει ο κόσμος με τις μεταγραφές της Νέας Δημοκρατίας. Τελευταία ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο οποίος αν και αρχικά είχε «κλείσει» με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, προτίμησε τελικά να στρατευθεί με τον Αντώνη Σαμαρά. «Οδεύοντας προς τις εκλογές οι Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες δηλώσαμε πως απαιτείται συναίνεση των πολιτικών κομμάτων, έτσι ώστε να οδηγηθεί η χώρα στη μεταμνημονιακή εποχή με ομαλό τρόπο», είπε ο κ Χατζημαρκάκης ενώ υπογράμμισε ότι: «Η κοινή λογική επιβάλλει να ακολουθήσουμε το δρόμο της συνεργασίας, με κεντρικό στόχο το εθνικό συμφέρον».
Επιπλέον, ο πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών επισήμανε ότι:.... «Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί τα επόμενα χρόνια, ένα κράτος δικαίου, αποτελεσματικό, σύγχρονο που θα προσφέρει ευκαιρίες ζωής και δημιουργίας, χωρίς αποκλεισμούς, αποκαθιστώντας το αίσθημα αξιοπρέπειας και περηφάνιας των Ελλήνων πολιτών».

Σχόλια