Τσίπρας: Μ” ένα μαντήλι… καλαματιανό αποχαιρέτησε τον Σαμαρά από τη Μεσσηνία..Με το μαντήλι… καλαματιανό αποχαιρέτησε τον Αντώνη Σαμαρά ο Αλέξης Τσίπρας, από την πρωτεύουσα της εκλογικής περιφέρειας του Πρωθυπουργού «των δύο επόμενων εβδομάδων» όπως είπε. 
«Μιας και είμαστε στην Καλαμάτα, μπορούμε να θυμηθούμε το δημοτικό τραγούδι: 
Φέρε μου ένα μαντίλι να δέσω στο λαιμό. Και πριν το δέσουμε να αποχαιρετίσουμε με καλαματιανό μαντίλι τον πρωθυπουργό. 

Διότι δεν πρόκειται να βγει η Ελλάδα από το ευρώ. Το μνημόνιο πρόκειται να βγει από την Ελλάδα. Και ο κύριος Σαμαράς από την εξουσία. 

Κυριακή κοντή γιορτή» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύοντας ένα σφοδρό «κατηγορώ» κατά του Αντώνη Σαμαρά. 
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι το πρωθυπουργικό περιβάλλον επένδυσε το τελευταίο διάστημα: 
Στην φυγή καταθέσεων. Στο Grexit.
 Στο επονείδιστο και δυσβάστακτο χρέος. 
«Και τα τρία δεν στρέφονταν μόνο ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.
 Στρέφονταν ενάντια στην οικονομία και στη χώρα. 
Και τα τρία είχαν σκοπό να υπονομεύσουν την αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ. ...

Και υπονόμευαν την αξιοπιστία της χώρας» τόνισε και ανακοίνωσε ότι ο Α. Σαμαράς «μπορεί να τα κλάψει ήδη τα τρία αυτά τερατώδη κατασκευάσματα». 

Επικαλέστηκε θεσμικούς παράγοντες της Ε.Ε. ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, τον ξένο Τύπο και όλους τους σοβαρούς οικονομολόγους σε όλο τον κόσμο ότι «δεν υπάρχει περίπτωση Grexit» (Κομισιόν, Σούλτς, Μοσκοβισί, Ντράγκι). «Ακόμα και ο κ. Χαρδούβελης και ο κ. Στουρνάρας ξεκαθάρισαν ότι η ρευστότητα στις τράπεζες δεν σχετίζεται με τις εκλογές και ότι οι καταθέσεις είναι εγγυημένες. 
Και μόνο ο κύριος Σαμαράς της μαύρης προπαγάνδας, μαζί με τους πιο μαύρους Ευρωπαίους αυτουργούς της λιτότητας, επιμένει στο παραμύθι με τους δράκους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας επαναλαμβάνοντας ότι «το 2015 δεν είναι 2012».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου