Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φτιάχνει κόμμα ο Κώστας Καραμανλής;

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ίδιος παραμένει ενεργός στην πολιτική ζωή, στέλνει ο Κώστας Καραμανλής με το μπαράζ επαφών που γίνεται στο γραφείο του μετά τη βαριά ήττα της ΝΔ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα τα Νέα ο Κώστας Καραμανλής δεν αποκλείει να φτιάξει νέο κόμμα.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι μετά τις εκλογές το γραφείο του Κώστα Καραμανλή στην...
Παναγή Κυριακού έχει γίνει το κέντρο της ΝΔ.
Τα περισσότερα στελέχη που περνούν από εκεί προσπαθούν να τον πείσουν να αναλάβει πρωτοβουλίες. Να αναλάβει τη ΝΔ ή να κάνει νέο κόμμα.

Μάλιστα ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ήδη κάνει τα πρώτα βήματα, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα έρθει σε σύγκρουση με τον κ. Σαμαρά για την ηγεσία του κόμματος.
Μάλιστα φαίνεται να είναι ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου να παραδώσει στον Αλέξη Τσίπρα, κάτι που έπληξε την παράδοση του κόμματος, ενώ διαφωνεί με την επίθεση της ΝΔ στη Ζωή Κωνσταντοπούλου που θα αναλάβει πρόεδρος της Βουλής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν συμμερίζεται τα περί αριστερής παρένθεσης του κ. Σαμαρά, αλλά εκτιμά ότι ο Αλέξης Τσίπρας «ήρθε για να μείνει».

Ορισμένοι πάντως εκτιμούν ότι.... γίνονται ζυμώσεις στον κλειστό πυρήνα των Καραμανλικών και βρίσκεται σε στάση αναμονής για το νέο πολιτικό σκηνικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…