Πρωτοσέλιδη κωλοτούμπα από Το ΒΗΜΑ – «Γλύφει» τον Τσίπρα..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...

Πρωτοσέλιδη κωλοτούμπα από Το ΒΗΜΑ – «Γλύφει» τον Τσίπρα


Η εφημερίδα που στο παρελθόν υπερασπίστηκε όλα τα μνημόνια και όλες τις αντιλαϊκές πολιτικές, η εφημερίδα που έφτασε να φαντάζεται μέχρι και πιθανό πραξικόπημα πριν την κυβέρνηση Παπαδήμου, το περιβόητο ΒΗΜΑ του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, σε νέα κωλοτούμπα (συνηθισμένη η εν λόγω φυλλάδα από κωλοτούμπες), φαίνεται τώρα πρωτοσέλιδα να στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που προκάλεσε πλήθος σκωπτικών σχολίων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.


Το ΒΗΜΑ κυκλοφόρησε με τον τίτλo

«Η ευκαιρία της Αριστεράς» (ούτε η «Αυγή» τέτοια μεγαλεία) και υπέρτιτλο «Ιστορικών διαστάσεων πολιτική ανατροπή από ενδεχόμενη πρωτιά Τσίπρα».
vima_0
Το κύριο άρθρο υπογράφει ο Αντώνης Καρακούσης, είναι ιδιαίτερα θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και προβλέπει νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με διαφορά τουλάχιστον 5 μονάδες έναντι της ΝΔ.
Έτσι, κάποιοι ξέρουν να επιπλέουν με κάθε καιρό.
Για να θυμηθούμε λίγο από… ΒΗΜΑ (όχι ότι ο λαός ξεχνά, αλλά πάντα η μνήμη χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα)............$$$$$$$$.......

praxikopimaΗ εφημερίδα Το ΒΗΜΑ όταν τρομοκρατούσε τον ελληνικό λαό με φανταστικά πραξικοπήματα! Και όμως, παρά αυτές τις αναπόδεικτες ψευτιές θεωρείται από κάποιους «σοβαρή εφημερίδα».

vimaΑκόμα ένα εμετικό μνημονιακό πρωτοσέλιδο του ΒΗΜΑτος, όταν μίλαγε για το «δράμα του Γιώργου Παπανδρέου» και φόβιζε τον ελληνικό λαό ότι θα πουληθεί η Πελοπόννησος.

Σχόλια