Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η Σπυρακη πληρώνεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ για να εκπροσωπεί τους πολίτες στην Ευρωβουλή, αλλά εργάζεται ως κομματική εκπρόσωπος!


Μία σκανδαλώδης απρέπεια σε βαρος των εθνικών συμφεροντων συντελείται εμπρός στα πρόσωπα των πολιτών. Που βέβαια ευθύνονται, αφού… η κυρία Σπυράκη εστάλη στην ευρωβουλή με λαϊκή εντολή.
Για να τελειώνουμε λοιπον με την φαρσοκωμωδία της συμπρωταγωνίστριας της κυρίας Λουκά, σε αυτες τις κρίσιμες στιγμές όπου η Ελλαδα υποτίθεται οτι διαθέτει χρυσοπληρωμενους ευρωβουλευτές για να την υπερασπίζουν, η κυρία Σπυράκη απασχολείται ως κομματικός υπάλληλος. Για να βρίζει τον Λαζόπουλο.
Κάποια στιγμή η παράβαση καθήκοντος θα πρεπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά σε κάθε έκφανση της. Η καταστροφη της Ελλάδας οφείλεται ακριβως στην παράβαση καθήκοντος λειτουργών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…