Ο Μανωλης Ζερβάκης με τους ΑΝΕΛ στο Ηράκλειο.



Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Οι αντιξοότητες της ζωής είναι πολλές αλλά οι ελπίδες περισσότερες.
Λαμβάνοτας λοιπόν, υπ΄όψιν τη σημερινή δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα μας, από τις αποφάσεις και τις ενέργειες των συγκυβερνώντων, θεωρώ ότι κανένας μας δεν πρέπει να μένει άλλο ανενεργό μέλος της κοινωνίας μας.
Χρέος όλων μας είναι να αφυπνιστούμε και να δώσουμε το παρόν σε αυτή την ιστορική στιγμή για την πατρίδα μας, ο καθένας από το δικό του μετερίζι.
Αναλαμβάνοντας την προσωπική μου ευθύνη και με κίνητρο τους 3.500 ψήφους που μου δώσατε στις πρώτες βουλευτικές εκλογές του 2012, αποφάσισα να ξανά δηλώσω υποψηφιότητα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να είμαι υποψήφιος βουλευτής Νομού Ηρακλείου για τις επικείμενες εκλογές, που θα γίνουν στις 25 Ιανουαρίου 2015.
Και από τη θέση του εκλεγμένου μέλους του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 
Σας καλώ όλους να βοηθήσουμε στη γιγαντιαία αυτή προσπάθεια, να απαλλαγεί η πατρίδα μας από τα δεινά των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων......

Σας καλώ όλους να αγωνιστούμε μαζί για να δώσουμε ελπίδα στα παιδιά μας. Για να μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τις νέες και τους νέους μας, σε μια πατρίδα ελεύθερη και εθνικά κυρίαρχη.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ

Σχόλια